Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!

Megtaláltad végre az új titokállatot a medúzát. Kíváncsi leszek az új gazdaköri feladatsorra, hogy mit fognak kérni a pajtából?

tina07141983, Gio, jucus100 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Gondolom főleg állatokat ? :inlove:De néha régen kért terményket , növényeket :inlove:Kíváncsi vagyok , milyen ajikat ad . :p

tina07141983 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

BTP-t, szupertápot, szupercseppet, zoknit, propellert, :) jaj majd elfelejtettem 100%-os vagy 200%-os TTP bónuszt és aranybanánt :) Neked való finomságokat:inlove::D:D

tina07141983 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Sziasztok !
    A Valentin naptár mai ajándéka/ 13. nap/ 10 Luxus bájital.:)
    Legyen szép napja mindenkinek !

nagymami2, inanna11, Rozi472 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon cuki ez a medúza;)
    Remélem szép nagy rajokban közelítik meg a farmjainkat!:music:

jucus100, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Felkészültél a következő rémes felhőre . :inlove:A grafikát elnézve panaszra nem lesz okunk . :D

7. -gyöngy-581

Szia Jancskia igen készülök rá és már alig várom, hogy olvassam, hogy mit fog adni.
    Viszont áruld el, hogy mit látsz a grafikán? Mert az én fantáziámat nem indította be... :cry: Illetve rémes felhő lesz? Ezt honnét veszed? Volt erről Máriusznak valami jóslata, mert arra emlékeszem, hogy hoztad már ezt a hírt, de Máriusz reakciójára nem és most nem keresgetem vissza..:oops::D

Utoljára szerkesztett: 13.2.21
  8. HéricsBáró

Elvileg ha jól olvasom növénytermesztés és pajtattartalom nélkül juthatunk hozzá , szóval megvásárolható felhő lesz .:inlove:

9. -gyöngy-581

No erre kíváncsi leszek ládát ad-e vagy direkt adja az adományát. Teliholdas ládából tele a padlás, nem túl nagy segítség :( az 1-2 szálas +1 rémgaz.. Az ufókirándulásokat be is vettem a területekről :music::D:D De ha +növénybónuszt adna annak tudnék örülni, igaz ilyen tojásunk és teménybónuszunk már van... no majd kiderül, ha jön Máriusz és segít nekünk egy picikét :):inlove:
    PS: 499 felhőm van szeretném, ha 500 lenne, de nem mindenáron :):inlove:

10. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!

Teliholdas területeken fog hatni, a zöld csíkot mozgatja majd(%) és ládát is ad.
    Majdnem két napos érésű a felhő. Egy típusú ládából ad majd többet is, ez körülbelül négynél több, de hatnál kevesebb mennyiségű lesz. Ha a ládára vagytok kíváncsiak, akkor a helyetekben szétnéznék
    Baba Mau tanyáján, mondjuk a 10. emeleten.
    :)

11. -gyöngy-581

Szia kedves Máriusz :)
    Erre gondoltál?
    Köszönjük szépen a hírt ez nekem tetszik:
    0Szellemes banyatanya 1. szint[​IMG]

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm az a Teliholdas betakarításnövelő az nagyon jó benne;)

13. HéricsBáró

Hamarosan énekelhetjük a hopp juliska , hopp mariska éneket . Táncolunk , pörgünk , forgunk . Míg kiakad a kerék . :inlove:
    Azt már tudjuk , hogy szárnyasok lesznek benne . :inlove:

A farm kereke erősen világít!
    Forgasd meg, és használd ki az esélyed, hogy megnyerhesd a fődíjat, a "Box-Piggy-Pink" -t!

14. -gyöngy-581

Én nem szoktam énekelni ha pörgetek, de ha neked Hopp Juliska.... esik jól akkor rajta, csak a szomszéd meg ne unja :D
    Próbáltam visszakersni , hogy a szárnyasoknak mi köze van a rózsa malac-dobozhoz, de nem találtam meg :oops: Lehet, hogy elfeljetettem volna?

15. HéricsBáró

Volt a mókus , a polip , a hóember , és most ezek szerint a malac jön . :inlove:
    Biztos azért nem emlékszel , mert a vad majom vakációzik még a madarakkal . :p

16. -gyöngy-581

Köszi, nagyot koppant amikor leesett:oops:xD:cry:xD Hiába ezt nem én találtam ki, nem rögzült az emlékezetemben :D

17. HéricsBáró

Már csak azt nem tudjuk , hogy ez az utolsó előtti a felhőre , vagy lesz még . :inlove:

18. -gyöngy-581

Szerintem ez lesz az utolsó előtti a felhőzre, de persz ebben nem vagyok teljesen biztos, csak találgatok...

19. HéricsBáró

Mikor lesz retró vásár az előző garnitúra felhőire ? Betehetnék állandóra a farmárudába . :inlove:

20. -gyöngy-581

Álmodozol?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.