Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos nálam is eltűnt, de egy tanulsága van a dolognak. Az aranyat nem vonta le, nem buktam vele, hogy hivi nélkül válogattam, és látjuk, hogy mire számíthatunk, ha élesben megkapjuk ezt az akciót. Úgyhogy nem bánom....
    Viszont a pockokat a dallamot és a gombát nem találtam meg a kínálatban sajnos, pedig kerestem:cry::cry::cry:

3. HéricsBáró

Volt benne a gyakori közt kecskés láda is . Az kinek kell ? :D

Ja , és ha jól láttam 2 db Piñátás láda volt a gyakori közt . :inlove:

4. -gyöngy-581

Pl nekem én beraktam a válogatott ládáim közé, mert kevés van belőle kecske hiányom van... de elég nehezen válogattam össze akívánt láda mennyisége, nem igazán örültem neki. Ok hogy a gyakoriak között van piñattás láda 2 is, de a többi láda nem igazán volt vonzó:cry:xD:cry:xD

5. HéricsBáró

Remélem ez a végleges teszt verzió volt , csak valaki hamarabb rátenyerelt arra bizonyos gombra . :inlove:

6. -gyöngy-581

Jancsika erre csak Máriusz tudna válaszolni, illetve talán a hiviben kéne feltenned ezt a kérdést ott is kaphatsz eseleg rá választ. Nekem kellenének a szintszorzós dekorok, hiányoznak a kínálatból.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó kis válogatásnak ígérkezik az új akció;) A régi kínálat, már eléggé elavult volt... de ezzel a tojással tetszetőssé tették újra;)

-Fülemüle-70 és SzuperTájfun kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Engem hírtelen sok dolog kezdett el érdekelni , és a legfontosabb , hogy mindjárt jön az április eventnaptár .
    Abban megtudjuk elvileg , hogy a mostani friss ropogós szezonban a zöld cseppé lesz a főszerep egy hétig . Melyik event lesz akkor ?

A második , hogy a horgászós eventben van olyan felröpi amit ólak adnak . Most is azok fogják adni ?

Több kérdésem is van még , de ez a kettő érdekel leginkább a ládás válogatáson kívűl .

9. -gyöngy-581

Nem szeretnélek kiábrándítani, de a legutolsó pecás eventben sem játszottak már az ólak.. sajnos.. Egyébként a kérdéseid engem is izgatnak, érdekesek..

10. HéricsBáró

Pedig itt nézelődtem a linkek között , és azt hittem , bizakodásra adhat okot . :inlove:

11. -gyöngy-581

Esküszöm nem értem az összefüggést az ólak adta felröpi és Máriusz áprilisi előzetes látomása között.. Ugye megmagyarázod? Mivel bíztat a jóslat téged arra, hogy az ólakból is jön felröpi?

12. HéricsBáró

Mert anyi horgászós event volt már , hogy pont egy 2016-os linket ad be , ahol adja az ól a felröpit ?
    Lehet véletlen , azt dobta a gép , vagy lehet hogy ha a BP szelleme úgy akarja akkor jönnek az ólak ?
    Habár a többi felröpit is ki kéne gazdálkodni valahogy .

13. -gyöngy-581

Nem is figyletem, meg, de igazad van.. ezt az eventet, ha álmomból felébresztenek akkor is ismrem, és nem nyitottam meg a linket. No hát erre a kérdésedre csak Máriusz tudja a választ, hogy jönnek-e vagy sem a felröpik az ólakból, szándékos volt a link vagy csak véletlen:music: Bár ismerve Máriuszt én nem tartom véletlennek :D Bizakodjunk aztán majd meglátjuk :D

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jöjjenek csak az ólak;) Pörögni fog a táp piac... :music:
    De azért szerintem erre nem sok esély van szerintem:wuerg:

-Fülemüle-70 és SzuperTájfun kedveli ezt.
  15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Helló!

Várható majd valamikor Ajándékozás/csere event?

SzuperTájfun és mandityalexandra kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Előbb utóbb be fog futni csak legyen türelmed kivárni :)

17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Helló! :) Már én is nagyon várom, de sajnos hiába lestem eddig, semmi hír. Volt már, hogy három hónap is kimaradt két alkalom közt, szóval fogalmam sincs meddig kell türelmesnek lennem, pedig ezt most már várom nagyon a terveimmel. :/

Borzas.Kata, SzuperTájfun és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Valami befutott , érkezik , a szele is megcsapott . Felkészültél ?
    Emlékszel arra , hogy még tavaly megtaláltam Rackó januári , februári és márciusi dekorjait .
    Mit szólnál hozzá , ha ez az áprilisi , májusi és júniusi lenne ?
    Ha nem az , akkor tévedtünk .

Szorgalmas medve[​IMG]
    Tavaszi takarítás[​IMG]
    A pillangó efektus [​IMG]

19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Köszönöm :)
    Sebaj, amíg várok, addig legalább el tudom dönteni, hogy "kiárusítsam" vagy sem a farmom ^^

SzuperTájfun kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szégyen ide, szégyen oda bizony nem emlékszem már rá annyi dekorról volt már szó itt azóta, hogy nincs az a kütyütároló amit ne tudnánk megtölteni vele. (A többségük meg is valósult) Ezek is jól néznek ki felhőre pont jók lesznek..

HéricsBáró és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.