Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    o_O
    Miért lenne ez jó és tetszetős?
    :oops:
    Különleges ládáknál: fás láda amiből körülbelül kesudiót, vagy huang pi-t kapsz, ha mázlid van egy szantál fát. Csengőpengő láda, amiből kaphatsz nagy valószínűséggel 1000 csp-t. Vagy olyan láda amiből kaphatsz 1 szupertápot, esetleg olyan láda amiből 1 arany banán vagy egy karácsonyi süti sül ki belőle.
    Továbbá, tojás:
    Közel 6000 indításból lett 1200 pinatás láda, az 1200 pinatás ládából lett 2 tojás!
    500 pinatás láda bontásból, vagy jött 1 darab tojás vagy nem.
    Szóval ez mindennek ígérkezik ha így marad, csak jónak és tetszetősnek nem!

Én meg remélem, hogy az a valaki le sem veszi a kezét arról a gombról, ha ezt a verziót akarják meghagyni!
    :oops:

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De én kettő darab ládát láttam , szóval ..... :inlove:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jancsika!
    Máriusznak igaza van ez az összeállíás úgy rossz ahogy van (bár Ő nem így fogalmazott, de a lényeget leírta, ahogy én is már tegnap, hogy alig tudtam értelmesen összeválogatni a kötelezően választható mennyiséget olyan ládákból amire esetleg szükségem is lenne) Tojásom van kettő anno az eventből nem mondom, hogy jó lenne belőle még pár, de nem lesz ha a matematikát és az esélyeket nézem.. no meg a tesztek eredményét. Szóval én nem akarom ezt a válogatást és nem hiszem, hogy túl sokat költök rá. Sem csereértéke, sem a pajtára nincs jó, segítő hatással.

Reménykedem benne, hogy megváltoztatják és legalább a ritkába tesznek be valami értelmeset adó ládát.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Ilyen nyitási arányokkal valóban nem jó.... :wuerg:

SzuperTájfun és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    Futó eventekkel kapcsolatban segítségkéréseket a helpesbe, vagy az eventes csevegőbe írjatok. Futó eventtel kapcsolatos beszélgetéseket is az aktuális eventcsevegőbe tegyétek.
    Köszönöm!
    :)

6. HéricsBáró

Az eljövendő eventekre meg ide . :D Mit tenyésztünk áprilisban ? :inlove:

7. -Holdfeny-.

Jó lenne ha visszatérne a kakukkhoz hasonló;)

8. HéricsBáró

Amíg nem válogatunk , hoztam neked ingyen netet . :D

------

Vigyázz, gazda ! Játssz minden nap a kerti kecske küldetésekkel, a gazdakörben teljesítheted mind a hatot .
    Kezdjed , küldetésenként csak 24 órád van!

9. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

maszilva kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

A letakart leplű vándor jön mostanában ? :inlove:

-Fülemüle-70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Azta... Jancsika, hogy Te miket tudsz kérdezni... :music:Elárulod, hogy kit próbáltál meg leleplezni a virágnyelveden? Ki a letakart leplű vándor? :music::D:inlove::cry: Egyszerűen nem ugrik be nekem, hogy kire vagy kíváncsi, de én is várom akárki is legyen az :) xD:cry:xD

13. HéricsBáró

Elkezdtem olvasgatni kíváncsiságból a térképen a neveket , és megakadt a szemem a Vándor Vidámparkon .
    Ha már le van takarva , akkor kizárásos alapon letakart leplű vándor vidámpark , de most zárva van , és nem vidám .

14. -gyöngy-581

Az életben nem jöttem volna rá, hogy Valdit várod, remélem Máriusz olvassa amit írtál és így fogja tudni.. mert jövőbe lát, de a Jancsikacinegébe nem hiszem.. bár kit tudja?:D:D:inlove: Egyébként javított kiadásban felőlem jöhetne, de ha lehet, ne olyan legyen, mint volt :)

15. -Holdfeny-.

Jöjjön csak, karöltve felhő vásárral, ládaválogatással... házi állat vásárral;) Aztán csak kedvében járnak mindenkinek a fejlesztők;) Ja és persze hozzon új portékát is;)

SzuperTájfun és jucus100 kedveli ezt.
  16. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia Máriusz!

TP vadászatra készülök, szerencsére felhalmozódtak a szükséges +-os dekorok.

A most futó event egyik nyereménye segít és ki tudja mi lesz az elérendő ládákból.

Látni az elkövetkezendő 20 napban olyan felleg, házi kedvenc, más kitehető, vagy akció beköszöntét ami mosolyt csalhat az arcomra?

Köszi: Nami.

SzuperTájfun és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Az átfogatott event közeledik . :inlove: Tisztára izgulok . :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ha mosolyt szeretnél csalni az arcodra , a szezonból tudsz kiszedni jelentős mennyiségű TP növelőt .
    Igaz , be kell dobánod milliárd értékben sokmindent , de a célért bármit .
    Fincsi a szezonzseton

18. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Hello!

Köszi! A szezonzseton 150 %-a be van lőve. Kicsit sokallom az Általad említett CsPvonzatát, én nem érzem annyinak. Ez biztos optikai tuning, vagy talán néhány eventből is jön pár. A 24 órás event napjait talán kihagyom a vadászatban.

Önálló pecás eventhez nem volt szerencsém, de érdekes módon 3 jelet hoztál, az utolsó átfogó eventél 4 feladat volt.

A repcsis event rendben van, a csillagos is ok, de segítene Valaki, hogy mi az utolsó?

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Egyszer már megbeszéltük, hogy Te inkább ne cinegézzél :D Mi az, hogy átfogatott event? Bilinccsel fogatjuk át? Vagy mégis mit használunk hozzá, hogy átfogjuk?
    Máriusz jósolt átfogó eventet, látta egyáltalán nyomát a csillagokban? Én nem emlékszem ilyesmire.
    Az átfogó eventtel egyetlen gondom van csak, hogy kényszerít az eventezésre akár akarom akár nem.. és a kényszert nem szeretem.
    Ezek a zsetonok és a link amit hoztál erre az eventre emlékeztetnek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízmánia-eventeken-átívelő-pecás-event.19770/
    [​IMG] viszont őt csak a rémesekhez tudom tenni, nem találtam utalást rá, hogy kit ábrázol vagy mire használhattuk. Emlékeztet a vízköpők közül a legkisebb figurára, de lehet, hogy tévedek ebben :)

Utoljára szerkesztett: 25.3.21
  20. HéricsBáró

Szerintem meg olyan , mint a vámpírparadicsom ól . :inlove:Megint egy hétig nyitva lesz a rémes kert ? :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.