Probléma a játékkal!

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: gittike100, témanyitás ideje: 19.6.25, 22:48.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Tags:
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gittike100

gittike100 Utánpótlás-írogató

Helló!

Sajnos a másik platformon nem tudom továbbítani,mert a kód után már nem lehet tovább
    görgetni,ezért írok itt.

Ma este,ahogy beléptem a játékba,azt vettem észre,hogy eltűnt az összes CSENGŐPENGŐM!

SEGÍTSÉGET KÉREK,nagyon sürgősen!

Régóta játszom,sok év óta,de ilyesmi még soha mem történt velem.

ADMIN! SEGÍTS!

gittike100 gazda
    ID4287366

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Feleslegesen nyitottál új topikot, ezért ezt most zárom. Kérdésedet bármelyik segítségkérő topikban felteheted.
    A farmról nem tűnik el semmi, ahogy most sem.

A piros kosárból növények vásárlására és a piacon többféle állat tápjának a megvételére lett elköltve a csengőpengő. A mai nap folyamán több, mint 2 millió csengőpengőt költöttél. Az utolsó tranzakció a tegnapi nap folyamán 2025-06-19-én, 23:50:02 -kor történt, akkor 300 db ibolya került a pajtádba. A CSP mennyisége 21-re csökkent.
    Sajnos a piaci vásárlás - többek között - nem tartozik a méltányossági jóváírás kategóriájába.

Amennyiben nem te vásároltál, akkor változtasd meg a belépési jelszavad.
    Mindig figyelj arra, hogy ne mentsd el olyan gépen a jelszavad, amit nem csak te használsz. A játék végeztével minden esetben lépj ki a játékból, ne maradj bejelentkezve.

Sok sikert!

Othep és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.