Visszajelzés Produceri Hírlevél -2014. november 29.

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 29.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Adjisten, Farmerama Gazdák!

A novembernek majdnem vége, itt az ideje, hogy a Farmerama csapata ismét jelentkezzen. Itt nálunk, Hamburgban már jó hideg van, a karácsonyi vásárok már kinyitottak és a csapat hangulata az egekben jár. Keményen dolgozunk, mint mindig, de örülünk a közelgő ünnepeknek. És képzeljétek, elkezdtem németül tanulni! ;)

A mai témáink a következők:

Halloween

RENGETEG pozitív visszajelzést kaptunk a Halloween tartalmakról és tényleg büszkék vagyunk a sok frissítésre októberben. Ahogy már az előző hírlevelekben említettük, sokat dolgozunk azon, hogy a tapasztalt játékosoknak is sok színes tartalmat nyújthassunk – és nincs annál jobb, minthogy tudjuk, hogy nektek is ugyanúgy tetszenek a frissítések. A Halloween tartalmak mellett a design csapata a Csilis napok feladataiban is fantasztikus teljesítményt nyújtott. Hasonló tartalmakkal a következő hónapokban is jelentkezünk… és készüljetek fel új csemetékre is.
    Korallsziget

Nemrég meghívtunk néhány fórumadminisztrátort Hamburgba, hogy teszteljük a korallszigetet. Az első visszajelzésük nagyon bátorító volt, elégedettek vagyunk az eddig végzett munkánkkal. Tudom, hogy már mindannyian tűkön ülve várjátok a frissítést – higgyétek el, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a fejlesztés befejezéséért, de természetesen biztosra akarunk menni abban, hogy az új játékelem minősége is a legjobb. Tovább dolgozunk a témán és reméljük, hogy a jövő év elején már láthatjátok is az újdonságot a játékban. Íme egy kis ízelítő!
    Még egyszer köszönjük a fórumadminisztrátorok segítségét. Sok jó ötletet adtak, főleg a játék kiegyensúlyozottságát illetően. Már én is alig várom, hogy minden játékos hozzáférhessen a saját korallszigetéhez!

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Következő hírlevelek

A fórumadminisztrátorok és community managerek hamarosan nyitnak egy új témát, ahova minden játékost meghívnak. Itt lehet majd kérdéseket feltenni, amelyeket aztán a játékosok közösségének megválaszolunk.
    Végül pedig szeretnélek biztosítani benneteket, hogy a visszajelzéseiteket tényleg komolyan vesszük. Értékeljük a véleményeteket és keményen dolgozunk azon, hogy a játék még jobb legyen.
    A legutóbbi nagy probléma a képregény esemény volt sajnos, és mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsuk a minőséget a játékban. A válaszidők az event alatti hibák esetében nagyon gyorsak voltak, ezért én nagyon boldog vagyok, hogy sikerült azokat a lehető leghamarabb kijavítani.
    A designerek és én mindig szánunk időt arra, hogy elolvassuk a fórumbejegyzéseket. Sajnos fordításra van szükségem azokban a fórumokban, ahol nem angolul írtok. ;) A kedvenc témám a „nap fénypontja” :p

A következő hetekben összeállítjuk a 2015-ös eseményeket és tartalomfrissítéseket (a játékosok kívánságlistája a legfontosabb helyen áll). A 2015-ös terveink igazán izgalmasak lesznek, már most örülünk annak, hogy bemutathatjuk nektek!​

De ne aggódjatok, addig még itt a december, amikor szintén nem kevés izgalmas esemény vár rátok!

Varun

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.11.14
    igalializ, vera1202, jenny1958 és 32 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.