Visszajelzés Profik a magasban - 2018. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bocsánat, nem olvastam vissza.
    Én is lementem 35 ezerről 20 ezerre, de még közel se biztos hogy ennyit kell ültetnem, mert ha véletlenül elrontok egy-két lépést a kacska kezemmel akkor ültethetek még.:cry:

2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Azt hiszem az xl-es üzemanyagot éri meg jobban keverni. Jól gondolom??? Azzal 3-at lehet lépni, viszont a bio-hoz képest nem kell a keveréshez 3-szoros mennyiség. A biot csak a szintváltásokhoz (ha lesz) keverem, a luxust meg a dupla ajikhoz. Az 1. szakasznál alól haladok, talán 1-szer kellene felmennem és dupláznom fenn a partypöriket. Lenn meg duplázom a kuponokat :) 3 bio xl-t kevertem, a matrica már megvan :D

Ribiszke, Maszatka47, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  3. babika67

babika67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítsetek már nekem legyetek szívesek. Egy hónapja regisztráltam a farm játékba és játszom is. Sógornőmmel váltottunk levelet egyszer és azóta nem sikerül. Ha én írok levelet ő megkapja, viszont ha ő ír nekem, nem kapom meg. A bagoly meg sem jelenik a fán és a barátok lista sem mutatja egyetlen szomszédomat sem. A supportnak is írtam és az email címemre sem jött semmi válasz.
    Ha valaki tud, segítsen! Előre is köszönöm és egyben elnézést kérek ha nem jó helyre írtam kérésemet.

4. kukori80

Attól függ hogy mit szeretnél duplán kiszedni. Ezért nem is tud senki tanácsot adni. Ha látsz magad előtt 3 lépést ami előtt nem kell még váltanod akkor menjél a 3 lépéssel. De mielőtt aktiválod a luxust, erre figyeljél:
    Csak akkor lehet kiválasztani, ha 1 lépés múlva ajándék következik.
    Köztes (ajándék nélküli) lépéseknél szürke a jele. Így el tudjuk kerülni, hogy véletlenül elpazaroljunk egy üres lépésre ilyen értékes malomterméket.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérdésednek nem itt a helye. Kérlek egy segítségkérő topikban tedd fel. Add meg farmneved és ID számod is az ellenőrzéshez.
    Valamint szomszédod farmnevét.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.14196/

6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Persze tudom, hogy nem rossz, csak az idegesít, amikor azt írják, nem muszáj csinálni!!! De hiszen mindenkinek az lenne a lényeg, hogy a kihívásokat ne vásárlással kelljen megoldani, mert az nem játék, hanem kis gondolkodással,de megoldható legyen!
    Na mindegy, mert még van kitartásom, ha néha szétdurranok is! Szeretem ezt a játékot és nyilván meg akarom csinálni mindegyik eventet, csak nem kéne túlzásokba esni! Vannak gyengébbek és gyerekek is,akiknek főleg sikerélményre van szükségük, mert nem lesz utánpótlása a játéknak! Nem véletlen ez, mert a csibéken látszik, mennyien belekezdenek,de itt hagyják a játékot !Na jól van, hajtsuk a kereket, mert lemaradunk!! Hajrá!!!
    Ez a repcsis annó is tetszett külonben.

Ribiszke, -ágianyu33-, daszi és 10 más kedveli ezt.
  7. _Cicusmicus_

_Cicusmicus_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Első futam teljesítve.2-szer váltottam szintet,és 2-szerdupláztam.
    Jöhet a röpi gyűjtögetés.:mad:

Ribiszke, Maszatka47, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Én meg azt mondom hogy tisztában kell lenni a lehetőségünkkel és ha azt elfogadjuk akkor semmi gond nem lesz.Mondok egy példát: elolvasom az ismeretőt és onnan már látom is hogy jövő héten sűrű programom lesz és nem fogom tudni megcsinálni a felhőt. Akkor szépen elengedem, de attól még elkezdem az eventet mert ki tudok venni egy csomó jó dolgot ami kell és nem fogok órákig sírni hogy nem sikerült, hiszen már az ismertető elolvasása után is tudtam hogy nem fog sikerülni.

Maszatka47, Gio, -Fülemüle-70 és 13 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Értem, köszönöm, az 1. szakaszt meg is terveztem szépen, tehát előtte fel kell mennem, vagy le az ajiért és utána a duplázás, mert a luxus nem vált csak előre megy 1-et. Köszi a segítséget :)

Maszatka47, Gio, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét kívánok! Aratásom 22órakor lesz, utána elvetek reggelre, 2 területen 8-10 órásakat, 3 területen pedig egy kör rövidet, és utána megy reggelre az E- növény. A röpik ügyében, beszéltem a kék szomszédaimmal, event idején számíthatok rájuk.:D:music:Bízom bennük, régóta a segítségemre vannak!:D:music:Bevásároltam a szabadidőmben, a szentélyben, mindent sikerült kiváltani. Sok sikert kívánok a röpik gyűjtéséhez, és a repülés tervszerű végrehajtásához is!!

Maszatka47, Gio, -ágianyu33- és 13 más kedveli ezt.
  11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Biztos igazad van,de pontosan így csinálom, de például lehetnek váratlan dolgok, amire nem számítottál és dől az egész program, ami a hétvégén is volt nálam. Nyilván nem dőlök a kardomba, ha valami nem sikerül, mert akkor már itt sem lennék!
    Viszont ez az event event hátán, sőt már egyszerre kettő is, bár, ha nem zavarják egymást nem lényeg, mint most, azért kissé túlzás, mert a Farmeramán kívül is kell lenni életnek!!! Szerintem

Ribiszke, -ágianyu33-, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  12. babi358

babi358 Fórummogul

Hű nagyon béna vagyok biztos ,de nekem nem indul el a repülő kattintgatok de hiába elolvastam de ......:oops: kérek egy kis segítséget!

-Fülemüle-70 és gabianyus kedveli ezt.
  13. kukori80

Igen, előre kell gondolkodni pár lépéssel mielőtt beadod.

14. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Katt a repülőre, majd megjelenik zölden az a nyíl amilyen üzemanyagod van, arra katt és már repül is :)

Maszatka47, Gio, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hahó szomszéd csajszi! Végre...:inlove:
    Bárcsak mondhatnám, hogy versenyezzünk...de se szupim, se pörgetéshegyeim, megették a vöröspandák a nagyját, a maradékot meg a teliholdas bakik vitték el. Én is valami 23-24000-ről csökkentettem le erre a 21000 körülire, aztán majd meglátom, mennyit lesz kedvem letermelni. Az első 1x1-es aratásra vagyok kíváncsi, hátha megúszom a hosszúzást.

HéricsBáró, Maszatka47, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. kukori80

De Te döntesz arról hogy mit csinálsz és hogy ne legyen teher a játék. Ez mindenkinél egyéni, én nem tudok belelátni a Te fejedbe. Próbálj meg egy olyan egyensúlyt megteremteni magadnak hogy ne "utáld" meg a játékot , de még szeresd.

17. babi358

babi358 Fórummogul

Rákatt a repülőre, de nem lesz zöld egy nyíl se pedig 2 szuper üzemanyagom van.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

vállasz ott a nyillelőte agép utána anyill:) probáld meg egy ujraiditásal hátha :)

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindenki tarthatna az erkélyen 5 tyúkot, hogy ne kelljen tojást venni a boltból, és mégsem csinálja senki.
    Nehogy azt gondold, hogy akik vásárolnak nem gondolkodnak. Arányaiban ugyanannyian gondolkodnak, mint akik nem vásárolnak. De mindkét táborban a nem gondolkodók vannak fölényben. Ez nem sakk, tehát lehet gondolkodás nélkül is játszani. Persze úgy, ahogy a sakkot ezt sem feltétlenül érdemes gondolkodás nélkül művelni. Annyi előnye van egy farmernek egy sakkozóhoz képest, hogy nem kap ki, legfeljebb önmagától szenvedhet vereséget.
    Vannak itt, akik önfeledten akarnak játszani, és nem agyalással fárasztani magukat. Nem róhatod fel nekik. Ők ezt akarják. Ezt szeretnék.
    Vannak, akik soha nem mosogatnak, de valakinek fizetnek, hogy soha ne legyen mosatlan. Ők élvezni akarják az életet és nem mosogatni.
    Az utánpótlásnak a kérdése: pontosan a felpörgetett haladással ölik meg az utánpótlást, melytől azt remélték, hogy ha gyorsan lehet haladni akkor több kezdő marad meg. De hamar rájönnek a villámként haladó kezdők, hogy a régiek még gyorsabban haladnak, bármit csinálnak, még akkor is ha többszörösét költik a játékra, mint a régiek.

20. kukori80

Bocsi hogy belekotyogok, de az erkélyen csak én tarthatok tyúkot.:D:D Le van védve. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.