Visszajelzés Profik a magasban - 2024. május - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 1.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    még több mint egy nap van az eventből, ha az event növényből már van elegendő, akkor ültess hosszú növényt 1x1-es talajba, nézd meg melyiknél vannak kinemesítve olyan bónuszok, amivel az érési időt tudod csökkenteni, illetve ezüst rekeszbe is tudsz bepakolni érés időt csökkentő termékeket.
    Bár nem tudom mennyi hiányzik még, de szerintem korai még feladnod...
    Kérd meg a Szomszédaidat is, hogy küldjenek felröppenőt, illetve ebben a topikban is tudsz kérni Játékostársaktól:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Hajrá, sikeres folytatást.

2. nsziszy

nsziszy Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. ;)

3. paculi05

paculi05 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megpróbáltam, de sajnos 8 db felreppenő hiányzott a felhőhöz. Megvehetném aranyért. de nekem nem erről szól a játék. A nagy farmomon maradt bőven amit majd vissza váltanak pár csp-ért. Gratulálok. Valaki mondja meg nekem ha lehet, hogy miért van ez? Tényleg pénzért lehet csak megcsinálni? Naponta négyszer arattam maradt növény annyi, hogy megcsináljam, de mégis bukom, mert nem veszek semmit.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Este 10-ig még tart az event. Meg tudod szerezni azt a 8 db felröpit. Én mindjárt küldök egyet. :) Hajrá!

Utoljára szerkesztett: 8.5.24
    aida2330, vihence és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.