Visszajelzés Profik a magasban! - Repcsis event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    142.
    Sok sikert!

Ivibaba54, Gio, Brigi031976 és 2 más kedveli ezt.
  2. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Sziasztok 175 felröppenő jött elsőre!

Ivibaba54, Gio, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. avatar1972

Üdv! 5 területnyi fából 58 felrepi érkezett, innen szép lenne nyerni.. kétlem,hogy végig tudom csinálni.

Ivibaba54, Gio, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  4. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Farmon szegfű, rozs és tönköly és mamutok, pár fa, bahán ólak, zöld tea és pár fa 185 felröpit adott.
    Sok kannát mindenkinek :)

Beus85, taga1, Ivibaba54 és 9 más kedveli ezt.
  5. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Tarlórépa 3 terület, sárgadinnye 2 terület 164 felröppenő. Kezdésnek nekem megfelel.

Beus85, Ivibaba54, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. juditka81

juditka81 Aktív író

Az előbb elvégeztem egy gyors számolást.Az xxl-est éri meg a legjobban.48 xxl-es,kiegészítve 5-5 xl-es-el és simával, pont kiadja a kért 304 lépésszámot és ehhez a variációhoz kell a legkevesebb felreppenő.

Ivibaba54, Gio, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Igaz innen szép nyerni, de én általában többfélével várom a kezdést. Növény és ólak, a széleken pedig fák vannak, így a meglepetés általában elmarad. Majd fog a röpi is szaporodni, csak kitartás!! Ui: Még nem kezdtem el, most megyek csak aratni. A Csatnit már elfogyasztottam, 4db+pinki = 93:35 kb, az event fele, 1 kicsivel több. Ez több mint elég, még mást is tudok vetni. Sok sok röpit, mindenkinek!!

Utoljára szerkesztett: 6.9.17
    Beus85, taga1, Ivibaba54 és 8 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kényeztetett el felröpikkel:149 db 5 helyről.2 helyen komfotban ribizli.a kimaradt területekre 1x1 ben 20,5órás növény, a tölgyesben állatok és mammutfák.Bahán egy helyen komfortba tök körben 20 órás fák,őserdőben 10-14 terményes ól és fák.Volt már több is,még mikor nem is készültem elő.

-kaktuszable-, Ivibaba54, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, 119 felröpi csipkebogyóval, és sárgadinnyével, nagyon karcsúnak találom!

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    88-as farmon fö farmok komforton 128 röpi, 2 baha sárgadinnye 30-31 = 189 db.
    80-as farmon a bahákon csak rövidebbet tudtam vetni ott összesen:153 db. Itt is a komfort hagyma 1:1-ben adta, a baha lerontotta. Irrgum burrgum.xD

A lukimin szünet.

11. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Nekem is a fák rontották le, alig adtak egy pár darabot. Szerencsére ólak is voltak kirakva.

12. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Üdv.! 256 felröpi: 2,5 ter. lóhere, 2 ter. s.dinnye, 4 raktár, 5ól, van, ami még érik... ( 13 pannival, fullos legendával)
    Sok sikert, kitartást, felröpiözönt mindenkinek!

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Késve tudtam kezdeni az aratást, de már szaporodik a 10 mag = 90 mag, még mindig szaporítani fogom, majd ha lesz annyi, hogy komfortba tudjam rakni mind az öt területre. (Gabi itt és most is köszönöm a tanácsot !) Éjszakára már 1X1-be fogom tudni ültetni.
    244 felröppenő érkezett első aratásra, raktárházak, mamut, és olasz köles ami ennyit adott. Úgy vettem észre, -mivel az esőerdőben csak fák voltak, hogy ott adta a legkevesebbet. De tegnap "ilyen" berendezésre volt csak időm. "O"percezni nem tervezek, a komfort szépen fogja adni, s szerintem az eventnövény is. (pozitív hozzáállás !)
    Mindenkinek bőséges kanna-özönt és jó repkedést kívánok !

14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az eventet elkezdtem, aratásokból így jött a röpi. Farm csipkebogyó k-földben és elég sok fa az 43db, Szédültön Cs- bogyó K- föld a széleken fák 45db. Erdei-t Ól- pár K-földben fokhagyma a széleken fák 20db. A Baha Ólak és több fa az 19db, E-erdő ól ( koala) a széleken fák az 14db. Ha a számításom jó, akkor 141db az össz. Kezdésnek elégedett vagyok az eredménnyel, a többi majd jön, csak Még szokják a röpik, hogy hol szabad felrepülni. :D

missuzy_53, MamaMeseKertje, Beus85 és 9 más kedveli ezt.
  15. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok..
    Kezdésnek 136-felrepi lett nálam..
    1-területen kint maradtak az elefántok.. Hát mit ne írjak :D rontották rendes a felrepik arányát ...
    De majd csak lesz jobb is..

vízinyuszi, Ivibaba54, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Már teljesen belegabalyodtam a számolgatásba. Segítség!!!!
    Ha nincs csatnim, csak töklekvárom, (és kézzel kell aratnom ) akkor érdemes 1x1 földre váltani?, vagy a nettó ugyanannyi mint a 2x2 földeken?

vízinyuszi, Gio és Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok 2.kör eventgaz elvetve.151 kannám van kezdésnek 142 db-ot adott csipkebogyóval és sárgadinnyével vártam az eventet.A széleken fák voltak nem erőltették meg magukat.Mindenkinek sok kannát!;)

-kaktuszable-, Gio, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Némi csúszással befutottam... 307 röpivel kezdtem. az esőerdőben megszórtam zoknival az xxl fákat, mert a pannikkal 36 röpi jött le róluk, ami xxl-hez képest egész jó, a területre meg úgyis csak éjszakától lesz szükségem.Elégedett vagyok.

Beus85, -kaktuszable-, vízinyuszi és 5 más kedveli ezt.
  19. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Ugyanannyi. Küldtem neked egy csatnit, most már érdemes 1x1-re váltanod:)

Utoljára szerkesztett: 6.9.17
    zebrina04, -hanny2-, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

178 felröppenővel kezdtem. Sok felröpit, jó játékot Mindenkinek!

missuzy_53, Sonche, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.