Punkakukk ügynök csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Tamarg!

Itt találod az előző Kakukkos eventek leírását:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ukkfiókák-korábban-elérhető-küldetések.11189/

A Gazdakörbe pedig jövő hét hétfőn fognak megérkezni majd állandó gazdaköri feladatoknak.

Kukackukac, _Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kukackukac, kovacstne és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot Jó gazdálkodást ! A mini event 3 db maszkos kakukk hiányában majdnem teljesesn kész ( az elöző eventekből sok maradt ) . A tenyésztést én is pénteken kezdem amikor is a boom van. Külön öröm számomra, hogy a kakukk bekerült a farmos állatok közé mert így megtudtam csinálni az állattenyésztők versenye című állandó gazdaköri feladat utolsó kettő szintjét. További sikeres gazdálkodást mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 20.5.15
  4. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Gazdatársak! Tud-e valaki abban segíteni, hogy hol lehet megnézni a korábbi kakukkos feladatokból meddig jutottam el. Az állandó gazdakörinél ez nem okoz gondot, de az eventes feladatokra ott hiába akarok rákeresni. Jó lenne előre felkészülni a baby boom alatt a hétfői folytatáshoz. Előre is köszönöm, ha valaki érdemben tud segíteni.

Kukackukac kedveli ezt.
  5. Nildia

Szia Piaclady!

Itt találod az előző Kakukkos eventek leírását:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ukkfiókák-korábban-elérhető-küldetések.11189/

Ezeket megnézve esetleg tudhatod, melyik feladatba mit is szállítottál be, hol is tartasz velük.
    Ténylegesen csak jövő hétfőn fogod látni a Gazdakörödben a feladatokat.

Kukackukac kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm a választ de sajnos ezekből én nem tudom megállapítani meddig jutottam.

Kukackukac kedveli ezt.
  7. Nildia

Szia Piaclady!

Ezek állandó gazdaköri feladatok lesznek, tehát nem feltétlenül egy Baby boom akció alatt kell legyártani a hiányzó színes Kakukkokat, bőven lesz idő a feladat teljesítésére.

Kukori.és.Kotkoda és Kukackukac kedveli ezt.
  8. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

Kukackukac és Gio kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

szerintetek a tenyészkakkukkokból az event alatt lesz állandó kereslet a piacon? vagy inkább csak utánna és a terveimet félredobván kakukkra pazaroljam a tápokat :( azaz az eventre?

steve223 és Kukackukac kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Személyes vélemény : mivel a régi kakukkos feladat sorok is visszakerülnek valószínűleg nagy kereslet lesz a kis szintű kakukkokra ...

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ezzel tisztába vagyok csak a kérdés az nálam az hogy kaméleonost is boom alatt piacról meg saját tápból fejeztem be és már boom előtt volt állandó ajánlat kint most még nincs szóval szerintetek a boom alatt várható az hogy a kakkukkokból lesz ajánlat vagy állni kell a piacon és vadászni?

12. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

nagyon sokan vasarolnak komoly mennyiseget a super kajeszböl,es ilyenkor töltik fel a kasszajukat.
    en tutira veszem hogy lessz minden a piacon kellö mennyisegben.
    esetleg nem tul alacsony aron.

a "kave venasan + ruhacsipesz" kombinaciora nem lessz szükseged:)

13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Ez jó kérdés, én is ezen törpölök. Igazából majd hétfőn derül ki amikor bekerülnek az állandó feladatok. Én elkezdtem a régieket, de fogalmam nincs hol tartok :pKérdés hogy mennyien fognak nekikezdeni. Nálam minden szürke de van 6 méhecske kakukk eladó és a kutyának se kell. Viszont lehet hogy hétfőn megveszik az összeset.

csio70, icus08, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  14. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

A bajusz szalon álbajuszt termel... A narancsban arany bajusz a termék? Kérem segítsen valaki......
    Sajnos a múltkori küldetést nem tudtam befejezni, nincs meg az arany bajusz gyáram.....

Kukackukac és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia A narancs is álbajuszt ad. A narancs ól a simának egy fejlesztett változata de ugyanazt ad.

Kukackukac, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. maricaalojzia

maricaalojzia Járnitanuló

:music::)

Sziasztok!
    Egy kicsit bosszankodok. Lett bajusz-szalonom, csak nem tudom kitenni, mert nincs eleg fesum. De talan majd legkozelebb.
    Vagy hogy lesz fesüm meg?

8)8)8)

Kukackukac kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Felkészültem a boomra de aki ismer bocsi Baby nem bírom ki neki állok tenyészteni mert mert ez a szenvedélyem deazért együtt is fogunk, akik kerestetek Tigris és társai pénteken keresetek boom induláskor és nyomjuk együtt most megyek szupitápot venni majd elhasználni :D:inlove::inlove::inlove:

18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Milyen színű? Nem lehetséges, hogy alapólad nincs és azért nem tudod kitenni?
    Fésűt felröpiként kapunk, de 4db-ot a kakukkos gköriben is ad a 6. feladatban.

19. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Kukackukac, Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nagyon szívesen.... :)

Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.