Punkakukk ügynök csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát, ha van merszed bekeverni, akár meg is érheti... ;)
    Nálam egy Zorró már osztja az igazságot...:music:
    http://kepfeltoltes.hu/150521/kakukk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Ha valakit érdekel: jelenleg 2,1 millás max. áron lehetne kitenni a piacra, ami természetesen eszemben sincs.)

Utoljára szerkesztett: 21.5.15
    hóóvirág, Kukackukac, Gio és 14 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hóóvirág, Kukackukac és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rosszul járnál mert az arany a kedvence ... s lehet egy nem is lenne neki elég :pxDxDxD

4. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Sziasztok! Nálam nagyon döcögős a tenyésztés... Nagyon nehezen tudom berakni az állatokat a tenyészetbe, mert folyton visszavált. Egyet vagy kettőt enged és kilép a házból. Ez eléggé megnehezíti a tenyésztést, mert egy házra van hogy háromszor is vissza kell mennem. Van másnál is ilyen probléma? Van rá megoldás? Köszönet :)

Kukackukac kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

Kukackukac és _Cygnus_ kedveli ezt.
  6. atis752

atis752 Törekvő

Alap bajuszgyárhoz kell a fésű,5db.

Kukackukac kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Végre indul nálam is a tenyészkakukk biznisz!!! Méhecske van 400000 körül, 1 punk felbukkant, de még az árát sem tudtam megnézni, viszont puhához már 17ezer körül hozzá lehet jutni.

Kukackukac és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm .... Akkor most érdemes a piacra tenyészteni .... Na még meglátom .... Hogy jönnek azok a kakukkok a boomnál ...

sziszi1965, Kukackukac és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

szia!

nálam a múltkori eventnél csinálta ezt, azt hittem megőszülök, kínkeserves volt, majdnem abbahagytam az akkori eventet miatta... :S ... a hibák jelzése topikba megírtad már???

Update:

Most megnéztem, és másnak ezt javasolta MadamRose a hibák jelzése topikban:

Szia!
    Nem lassú egy kicsit ilyenkor a játék? Ha igen, akkor kapcsold ki az animációkat. Ha lassú, akkor lassan jut el az adat a szerverig és lehet még az előző tenyészterepre betett állatokat nem vonta le. Tapasztalatom szerint, ilyenkor nem tudod elindítani.
    Ha nincs belassulva, akkor egy FlashPlayer sütitörlés megoldhatja a problémát:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Beállítások menüpont.

1: Állatok hangjainak ki-bekapcsolása
    2: A fiók beállításai (jelszó, e-mail, stb.)
    3: Inaktív
    4: Háttérzene ki-bekapcsolása
    5: Egyéb beállítások (tippek, animációk kikapcsolása, alternatív építési mód, stb.)

A méhecske nálam 500 ezer és 675 ezer között mozog.. puhát tegnap 3-7000 között vettem, amikor el tudtam csípni... most csak (!) méhecskésből van fenn pár ajánlat...
    munkáskakukkot láttam reggel kettőt.. 1,2 milla körül... elvitték.. :eek:

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió Eni! Én is jól jártam. éppen most vettem egy munkás kakukkot 1 milláért. Már most is hasonnal tudnám továbbadni, de nem teszem. De tegnap hüle voltam, mert 600 ezerért volt, ám mire észbekaptam már elvitték. :) ;)

Kukackukac, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. gizi1965

gizi1965 Járnitanuló

Sziasztok
    Az én piacomon alig van kakukk eladó.max 1-2 puha és méhecske kakukk.tuti kivárom a bummot mert piacról húzós teljesíteni árulni érdemesebb :D

Viszont kérdés, tud valaki valamit hozott valami uj intézkedést a trágyaügyi miniszter , mert csak 100 db-ot tudok kitenni eladásra nem enged egyszerre többet

Kukackukac, Gio, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Ninett!

Tegnap vettem egy munkást, 500 ezer körül... :D + még néhány kisebb szintűt, sztem jó áron.. hamarosan felteszem őket.... :D

13. Ninett79

Szia! Ha lemaradtál volna róla, igen változás van sajna. :(
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/változások-a-trágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

Kukackukac, Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. iszike

iszike Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérni szeretnék egy kis segítséget! Nem régiben rendezgettem a farmom és a tenyésztelepemet át akartam helyezni máshová, de sajnos eltűnt nincs sehol honnan lehet újat szerezni? Előre is köszi

Kukackukac kedveli ezt.
  15. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Ha a föld ikonra kattintasz, azon belül a szivecskékre, annyi tenyészterepet rakhatsz ki, amennyit csak szeretnél...;)

hóóvirág, Kukackukac, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Ninett79

Eni akkor te nagyobb hasznot húztál. ;) Én majd csak boom-kor kezdem a kakukkolást,addig nem, mert most nem sok szupitápom van. :)

Kukackukac, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A bal oldali menüben a földek kihelyezése pontban találod a tenyésztelepeket. Rózsaszín szívecskés ikon.

Kukackukac kedveli ezt.
  18. iszike

iszike Fórum-zöldfülű

Jajj Nagyon szépen köszönöm ;)

Kukackukac, Gio és Agnesasszony kedveli ezt.
  19. renicsike2

renicsike2 Utánpótlás-írogató

No ez szupper le is ment a trágya ára :eek:.A annyi trágyát vásárolhatok amennyit akarok az nem változott :D ebben is van valami jó:D
    nagyon vacillálok a munkás kakukk eladásán majdnem 1 milláért megy , de nem tudom mit tegyek mert amilyen szerencsés vagyok tenyésztésben többet nem lesz a pajtámban ha eladom:D

Kukackukac, _Cygnus_ és Ninett79 kedveli ezt.
  20. Ninett79

Szerintem ne add el, később esetleg, akkor jobb lesz az ára. :) Vagy valóban tartsd meg. :)Érdemes kivárni.

Kukackukac, Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.