Punkakukk ügynök csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. q115

q115 Utánpótlás-írogató

2. lápista

lápista Fórum-zöldfülű

-vadocka70-, mamszi5107, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  3. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Gratulálok. Nekem egyik gazdaköri feladat sem ad ilyen sok nyereményt. A Méztolvaj utolsó feladatánál nekem 20 db szupertrágya, 50 db szupertáp, 2,4 mCSP, 100.000 TP, 3 csillag a nyeremény. Nem egyformák a nyeremények? Vagy valamiről lemaradtam?

4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Próbáld a Levesmester 5. feladatát..;)

5. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönöm, köszönöm, tényleg ott van. Pedig 2x is átnéztem és nem találtam.

sziszi1965 és LongNight kedveli ezt.
  6. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia, gratula, jó szerveren vagy. Nekem sajnos csak a kötelezőt adta, talán minden 10.-nél ugrott egyet pluszba. Csakis kizárólag Boom-kor tenyésztek, miután meglett szombaton az event, még jól kihasználtam a Boom-ot, mert készültem a hétfői kakukkolásra is.

Gio és csio70 kedveli ezt.
  7. torjan56

torjan56 Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni,hogy a bölcs tölgynél a munkás kakukkot bármikor kiválthatom vagy csak a kakukkos event alatt?

8. Hagnosz

Hagnosz Járnitanuló

Szia!
    Bármikor kiválthatod.

9. torjan56

torjan56 Junior szaki

Köszönöm!

10. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok...
    Jelenleg még tart a boldog bébik napja, a kérdésem az lenne mi történt, mert ilyen rossz még soha sem volt.
    Direkt le lett esetleg az egész butítva, hogy több pénzt tudjunk költeni szuper tápra?

http://kepfeltoltes.hu/150524/__f_rumba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezért teljesen felesleges szenvedni, ebben mi a Baby Boom, kár a pénzt beletenni, ha ez a csúcs tenyészet...​

Szia Zoldert!
    Az állattenyésztők topicját már bezárták, azért hoztalak át ide.
    Megnéztem a feltöltött képed és már ne haragudj, de neked ez jelenti a "szenvedést" meg "lebutítást"? Akkor cseréljünk farmot! :)Most is kb. 1000 szupitápot eltenyésztettem, kezdve a kakukkal, de nekem még munkáskakukkot se sikerült kapnom, az a 2 db van, amit a piacon vettem. Adta a soron következőt, néha 1-1-et ugrott, pedig jó pár kört letenyésztettem. Tegnap este a bahamán is próbálkoztam, ott se volt jobb a helyzet. Ez minden tenyésztésnél így megy: eltenyésztek kb. 1000 tápot és semmi sikerélmény.
    Megpróbáltam már egyformával és keverve. A keveréskor az jött ki, hogy beraktam 6 tenyészterepbe 1 sima, 1 puha, 1 füles és megint 1 sima kakukkot, az eredmény, 5 alkalommal a simát vette figyelembe, tehát 5-ször puhát +simát kaptam vissza, 1 alkalommal maszkost + simát. Tehát a keverés se jött be.
    Szóval nem tudom mit szólnál ahhoz, ha rendszeresen Te is a kötelezőket kapnád, akkor mennyire szeretnél tenyészteni.

ViriTündi, Agnesasszony, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az ideiglenes kakukk feladat véget ért, a topikot lezárjuk, további jó játékot mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.