Punkakukk ügynök csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

csúnya dolog azt mondani , hogy KÉÉÉÉsz az event ? :)

Az előző tenyésztéseimből maradt egy csomó , így 1 perc alatt kész lettem , a felhőig , nekem az volt a fontos , a maradékot meg majd hétvégén :)

Linden, icus08, Lillapilla73 és 20 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Elég csúnya dolog xDxD Gratulálok! :)

Tigrislady, Gio, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  3. adri893

adri893 Haladó

A régi kakukkos eventes feladatok ugye bekerülnek újra a feladatok közé. Még nem látom sajnos. De mi van akkor ha én meg tudtam anno csinálni? Bekerül a "befejezett" fülecske alá? Mert fogalmam sincs h meg tudtam e csinálni.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  4. vicike70

vicike70 Junior szaki

Nekem nagyon eltűnt a kiváltott munkás kakukk. Ki-belépés után sem jön elő. Hiba?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Még nem kerültek be a kakukkok jelezték vagyis nálam ez hibát jelent

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. kukori80

Szia A régi kakukkos feladatok az állandókkal együtt hétfőn fognak bekerülni.

Gio, _Cygnus_, adri893 és 2 más kedveli ezt.
  8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Az állatok aratásakor nem jönnek a kakukkok.Ha jól emlékszem régebben úgy volt.Most megváltozott?

9. kukori80

Szia. Megváltozott. Most a kakukkos ólat kell kirakni és abból kapod.

Gio, _Cygnus_, soresne és 2 más kedveli ezt.
  10. adri893

adri893 Haladó

Köszönöm :)

sziszi1965 kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszi kukori! Látom nagyon ügyelsz a részletekre;) először én is csak a felhősort váltom ki, aztán a régit fejezem be, s ha még marad idő és sz.táp akkor visszatérek az ideigleneshez.:) vagy a piachoz?:music: na majd meglátjuk:)

Jucus1949 és sziszi1965 kedveli ezt.
  12. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Nagyjából pont annyira hoztak lázba a kakukkok, ahogy eddig, vagy még annyira se.... :D Mivel a múltkorról maradt egy kevés tenyésztett kakukkom, így azokat bedobtam, a felével kész vagyok, a másik felét meg majd megcsinálom boom idején. Mivel a kakukkok nem tudták belopni magukat a szívembe, ez nekem olyan kötelező feladat, de majd letudjuk. :D

Tigrislady kedveli ezt.
  13. iboly54

Nos..... erre nem is tudok mondani mást, mint hogy.....nagyon ügyes vagy!:) Akkor Neked már csak a piacozásra lesz szükséged, mert sokan várják már, mikor lehet megvenni a színes kakukkokat;)

14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Megérkeztek a piacra :D:inlove:

Gio, _Cygnus_, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  15. Kitty8707

Kitty8707 Fórum-zöldfülű

Szép napot!

Nem volt időm olvasni, ezért megkérdezem: lesz a hétvégén baby-boom?

A választ köszönöm! :)

16. iboly54

Nálam is csak még minden szürke, légyszi gyorsan pakold tele a színes kakukokkal a piacot, had menjünk vásárolni:inlove:;)

Gio, _Cygnus_, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Khm!
    Azt csak gondolni tetszik:) Az event pajtából kész van a matrica meg már rég benyalva a helyire:)

icus08, csio70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én már egy maszkos kakkukkot tettem ki de még várjunk a piaccal mert nagyon olcsók

19. _Ancsa23_

_Ancsa23_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az előző kakukk-tenyésztésnél maradt jó pár kitenyésztett kakukkom és eltűnt.Most kezdhetem előlről a tenyésztést vagy esetleg ez csak egy hiba és visszakapom?

iboly54 kedveli ezt.
  20. iboly54

Ha minden igaz, akkor egy ki-be lépéssel megoldódik a problémád, nálam is ez volt:)

sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.