Punkakukk ügynök csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 18.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Próbálkozz egy ki-belépéssel meg kell azoknak lennie!

sziszi1965 és csopke1 kedveli ezt.
  2. major21

major21 Junior szaki

Sziasztok!
    Arra lennék kíváncsi, hogy a mostani álbajusz, meg ami "lesz" arany bajusz egy és ugyanaz.
    Csak azért mert, mindneki tonna számra veszi, de a kiírás teljesen mást mutat.(mármint nem álbajusz(amit meglehet venni a piacon), hanem arany bajusz.

iboly54 kedveli ezt.
  3. _Ancsa23_

_Ancsa23_ Utánpótlás-írogató

Ez se jött be! :(

4. kukac42

Nézdd meg jobban, nem sorban vannak a raktáradban, vagy ajánlom a piacon áru eladásánál nézegesd, csak arra vigyázz el ne add véletlen:)

sziszi1965, _Cygnus_ és iboly54 kedveli ezt.
  5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Benéztem a pajtába: ez alapján a mostani eventes küldetést 10 puha és 3 füles kakukk híján meg tudnám csinálni és még maradna is fölösbe 6 maszkos, 5 punk, 1 méhecske (ugye az 1. régi küldetésből kiszedtem a matricát "dafke", a 2.-ból pedig az első sort, mert több szupertápot adott vissza, mint amennyibe került (és ugye, elvek ide/elvek oda, h*lye azért nem vagyok;)), ill. kiváltottam annó a rúnát, csak azért, hogy nekem is legyen méhecskésem a pajtában), szóval még a régi küldetések "tüntető" hanyagolása mellett is megmaradt ennyi.
    :D

Ugyanakkor azt kell mondjam, akik eddig a régi feladatokat nem csinálták, hát azoknak bizony föl kell kötni a gatyeszt - összeszámoltam: az aktiválható felhősorhoz össz. 80 puha, 162 füles, 27 maszkos, 34 punk, továbbá 3 méhecskés kell (nekem, aki az 1.-ből már kiszedte a matricát, a 2.-ból meg az első sort); ha a minimálprogramhoz hozzávesszük még az útba nem eső megérős színes ólakat (rózsa nyúl és piros angóra, rózsa kecske és piros kecsketej), ill. a matricákat (amik viszont adnak vissza 170 szupertápot), akkoraz még plusz 40 füles, 30 maszkos, 3 punk...

Na szóval nem irigylésre méltó a helyzet még így sem... Én 1167 szupertápról fogok indulni (plusz ami még boomig összetekerődik meg amit a feladatok visszaadnak), amiből sztem össze fog jönni (sőt: messze nem is tervezem mindet eltenyészteni!) - de van egy olyan érzésem, hogy ha "visszapártolnék" a CSP-s megoldáshoz a piacról, hát a végén az is bőven 7 számjegyű összegre rúgna (és akkor még nem is reménykedhetnék, hogy hátha ugrik közben...:music:)...

Na szóval, nem piskóta ez, sehogysenem...!:)

Ui.: És most veszem csak észre, ha még minden föntebbi nem lenne elég: akár hátulról, akár elölről lapozok, csak az 1-6. szintű kakukkok látszanak egy oldalon. - Egyre és egyre csak keservesebb ez a farmerélet...!:cry:xD

Utoljára szerkesztett: 19.5.15
    Linden, Kukackukac, Almaded és 13 más kedveli ezt.
  6. _Ancsa23_

Nézhetem a pajtában vagy a piacon akkor sincsenek ott.
    Ki-be lépés és 120x-i frissítés megtörtént de ezeket a föld nyelte el.
    Kezdhetem elölről.

7. kukac42

Akkor szerintem írj a supportra Id szám, miegyébbel együtt!

sziszi1965 kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Persze hogy egy és ugyanaz. :D

mimi, -orgona- és sziszi1965 kedveli ezt.
  9. _Ancsa23_

Oké!Köszi.

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia nálam a piacon is álbajusz van és építeni is álbajuszt lehet. Amit eddig megszereztünk terményest az is álbajuszt ad:)

mimi és sziszi1965 kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Aranybajusz esetleg.:eek:

sziszi1965, iboly54, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. imike911

imike911 Fórum hercege

Én a tenyész(és alap)állataimat úgy tartom számon, ha nincs kint tenyésztelep, hogy a kergén kint tartott üres egyes kifutóban nézem végig a készletem. Sokkal áttekinthetőbb, mint a pajtában nézegetni. És sorban vannak.

PocsékFarmer, -orgona-, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Megbizonyosodván arról a tényről, miszerint a kakukktenyésztési együtthatók, nem úgy viszonyulnak hozzám, mint én a kakukkokhoz, az alábbi tényeket leszögezném!
    Legyünk tekintettel a kakukkok tenyész szintjére, érdeklődésére, mert a tudományos- szakmai szöveg a helyesség és az adekvátság ellen vét!
    Valamint (a túlbonyolítástól óvakodjunk, mert a tudományos-szakmai szövegnek a meggyőző erejét nem a látszat adja), s ennek értelmében definiálnám ama kérdésem, hogy:
    Miért nem szóltál előbb? Már rég mehetne a felhőm, de elfelejtettem:)

mimi, icus08, PocsékFarmer és 15 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kukackukac, sziszi1965 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Na mostan eztetet nem értem...

Legalábbis minimume 3 "tényállást" le kell szögeznünk:

Ad 1: Én a régi felhősorról beszéltem, nem az újról, úgyhogy ha Te az újat aktiváltad az én hsz-em sarkallásának köszönhetően, akkor az merő félreértésből történt, tehát tessék azonnal visszacsinyáni!!!!
    Ad 2: Szóban fogó hsz-emben speciel kifejezetten törekedtem kerülni mindenféle tudományosságot - persze voltak benne számok, na de próbáltam kerülni mindenféle terminus technicust, sőt a számok tudományos hatásának ellensúlyozására szánt szándékkal kerültek bele többek közt olyan konyhanyelvi szavak, mint a "dafke", a "h*lye", vagy a "gatyesz".
    Ad 3: Mindent összevéve, a legnagyobb jóindulattal is maximum egyetlen "tudományosabb" igényű megnyilvánulás volt benne, konkrétan annak az alkalmazott gasztronómia és a modern táplálkozás- és élelmiszer-tudomány határmezsgyéjére eső ténynek a szerény személyem által e helyütt elsőként publikált megállapítása, hogy tudniillik "ez nem piskóta"! Amely megállapítást mellesleg, ráadásul továbbra is fönntartok, és kérem annak axiomatikus értékkel bíró tételként való, a teljes farmerológus közvélemény általi elfogadását!

Punktum

Alexandi, mimi, icus08 és 23 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Bepisiltem:):D:D:D

Alexandi, mimi, icus08 és 17 más kedveli ezt.
  17. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

csak részben fogom teljesíteni az eventet, takarékoskodom a szuper táppal:

1. E,A,Gy: 10 puha kakukk

2. E: 4 puha kakukk

3. E,A,Gy: 9 füles kakukk

4. E: 4 füles kakukk

5. E,A: 2 maszkos kakukk

6. E,A: 7 maszkos kakukk

7. kihagyom, de így nem lesz meg a felhősorom!
    Mindhárom kitehető BTP-t ad, TP növelőkkel jóval többet, mint a felhősorra téve.

A fenti feladatokból visszakapok 35 szuper tápot.

A takarékos megoldáshoz kell összesen:
    - 14 puha kakukk
    - 13 füles kakukk
    - 9 maszkos kakukk

Már csak a boom-ot kell megvárni, aztán indulhat a móka...
    Sok szerencsét a tenyésztéshez!:)

Utoljára szerkesztett: 20.5.15
  18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Hááát, nem tudom, most kezdjek hosszas fejtegetésekbe, vagy egyszerűen csak jelentsem ki erre is, hogy...:
    Ez sem piskóta.
    - Aztán (tényekkel alátámasztva!) cáfolja, aki tudja!
    :pxD

Alexandi, icus08, Linden és 17 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet hogy nem egyről beszélünk? Nálam a piacon eladás-vételi oldalon is álbajuszt látok, a műhelyben is dettó:)

Kukackukac, Fätum, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kicsi voltam én is, ez sem baj kukackám de azért egy kicsit csak igaz kínos xDxD
    Vannak igen jó precíz tartós dolgok melyek eme rossz dolgot orvosolják és könnyebbé teszik mikor elkezdik olvasni Pharmer eszme futtatását :) ajánlatos a mai naptól ez is kiderült az elalvás mellett

Utoljára szerkesztett: 19.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.