Visszajelzés Röfi új háza - 2 a 3-ból event mechanikájával - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by PepperPotts, Jun 26, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Kinyitottam az újabb szuperszónikus ládákat! 1 pengő-10000pengő! Nem gazdagodok meg én sem!!!!xDNa megyek a standra és jól van!xD

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Megnyitottam a gazdagság ládákat... semmi extra nem volt benne:wuerg: No de majd legközelebb:pxDxDxD

nyuszi63 and DevilMókus like this.
  3. csodakert52

csodakert52 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szerintetek ki lehet váltani FA-ért valamelyik beadandót, például a citromfüvet, mert még messze vagyok a kiváltásától? Én nem találtam erre utalást sem a kiírásban, sem a feladatok végrehajtásánál.

vm68 and Sanyat like this.
  4. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Én az áhítatos ládában sem találkozok ezüst állattal már hónapok óta! :(

5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nálam beind

Én kicsit módosítottam a taktikán,remélemnem fogokráfaragni...
    Mégpedig,hogy kövi héten hiuz tenyésztés lesz,és már most elkezdek ráállatokat termelni. Ami viszont nem barátja a felrepi szaporításnak. Napi 3x szerintem tudok aratni hiuzkát, igaz utána csak tölgymakkteljesen kifogy majd a pajtából De reményem a bahánban rejlik. :D
    Ott egymagu tök van ültetve, majd trágyázom hogy 12h-n belül növekedjenek.

furmint111, DevilMókus and Kuzdern like this.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Lefogadom hamarabb kész leszel mint én, Hétfő estére kalibráltam be magamatxD

7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nekem is az utolsó két szobor van hátra, de ez lesz annyi idő, mint az eddigiek összesen :)

genka53, Kuzdern and DevilMókus like this.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehet most Farmarannyal kiváltani hiányzó összetevőket!
    Gazdaköri feladatokból, farmpengőért a piros kosár alól (ha még nem váltottad ki) próbálj aranybanánt szerezni, vagy lépj szinteket a Bahán (Citromfűhöz javaslom ezt.)
    Vagy válassz másik oszlopot.

9. csodakert52

csodakert52 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszodat.

Kuzdern, Othep and Sanyat like this.
  10. -Holdfeny-.

Bőven van idő... most a hiúzok vannak mindenhol.. körbe meg az eleségbe való fa... xxl változata....:music: remélem adják majd jól a felreppenőt... s ugye a szigeteken is terem majd koho....:p

DevilMókus and Katka54 like this.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Tetszik ez a hiúz láz, mindenki ezerrel nekiesett, 3 vadaskertet megtöltöttem velük, 2-ben még lakók vannak, a két szobor meglesz majd idő még bőven, majd ahogy jön a felrepi

12. -Holdfeny-.

Magas pajta értékkel bír... s remélem jól adja majd a felreppenőt;)
    Kicsit előre dolgozom a jövő hónapra:p kár, hogy a felreppenőket nem lehet konzerválnixDxDxD

DevilMókus likes this.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nekiestünk mint süket a csengőnek.o_OxD
    Azt majd kiderül hogy hiúz ól lesz a nyeremény (mondjuk pink :music:v neon) és egész mást kell tenyészteni...:music:;):p

Kuzdern likes this.
  14. -Holdfeny-.

xDxDxD Ahol dagad a pajta nincs gond:p

Last edited by moderator: Jun 29, 2019
    Kuzdern and DevilMókus like this.
  15. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!
    Számold össze mennyi aranybanán kell,hogy ki tudd váltani a citromfüvet.Ehhez tudsz gazdaköri feladatokból kiszedni AB-t vagy a farmpengős boltból is tudsz vásárolni,a,bahán olyan növényeket ültess aminek magas a tp-je ,de egyél hozzá érésgyorsítót.És ha van ttp növelöd azt is vesd be,hogy hamar szintet lépj és azért is jön a banán.Végül a keréken is tudsz pörgetni de ott nem biztos hogy bejön.Drukkolok,hogy össze jöjjön,a növények érésidő táblázatát BombadilToma aláírásából le tudod tölteni.Van még idő,ügyes vagy és meg lesz.

16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jön majd :music:van idő..o_O Nekem még e-gaz is kell pár ezer, mert elszámoltam magam.:wuerg:
    De az ezüst röfi meg lesz ma talán,:p az arany meg majd kibújik az álatkák között tán holnap. Aztán megtollasodunk o_OxDxDSzerencsére tölgymakk van bőven , csalán még a piacra is jutott;):p

Kuzdern, -Holdfeny-. and nyuszi63 like this.
  17. -Holdfeny-.

Én sem számoltam jól:oops:.... marad néhány talicska gaz pluszban:wuerg:

nyuszi63, nyuszika215 and DevilMókus like this.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A gazdagságládából 1 trágyás láda, 1 farmpengős láda lett

Last edited by moderator: Jun 29, 2019
  19. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok ! Baromira elrontottam 3 játéknál az aranyat. Rosszul választottam nincs koalám egyáltalán de ,még a piacon sincs ahol látnám- Na itt meg állt a tudomány sehogy nem tudom befejezni a játékot.Tudtok valami tanácsot adni vagy ne is csináljam tovább koala nélkül nem megy . Cserélni meg nem lehet már .

vm68 likes this.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ki van váltva neked a Maja Majmok Szentélyének 6. kamrájából a Koalakuckóhoz való hozzáférés joga?
    Kiváltás után megjelenik a piacodon a koala, illetve a piros kosár alól vásárolhatsz Koalakuckót.
    Oszlopot cserélni sajnos valóban nem lehetséges.

ursa11, genka53 and Kuzdern like this.
Thread Status:
Not open for further replies.