Visszajelzés Röfi új háza - 2 a 3-ból event mechanikájával - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 26.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Azt gondolom, hogy a 648 darabommal a középmezőnyben vagyok.Ha tévedtem, akkor is ennyi jött össze.
    Jó játékot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 27.6.19
    Marika312, furmint111, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  2. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

963 kezdő felröpi!!:)

magdi06, Kuzdern, stellácska26 és 7 más kedveli ezt.
  3. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

673 a kezdő felröppenőm.

Kuzdern, stellácska26, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  4. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Így igaz ahogy írtad nem vagyunk egyformák. Amiről beszéltem az tuti party pörgi volt mert a símával rendszerint megvárom a 99-et, sőt lehet hogy már néha 200 is lenne mire nagy nehezen rászánom magam a kipörgetésre. Titokfám 80 db, Titok ól 76 db a farmon és 15 db a Bahán, ezek között nincs olyan ami az csincsillát adott volna, ami volt és kitettem abból egysem lett csincsi, sőt a fáknál is inkább nem minősítem amit kaptam. Mindenki tegye a dolgát belátása és szabadideje szerint . Én is mérlegelek és ha tetszik az event ami egyre ritkább, akkor belekezdek aztán vagy sikerül befejezni vagy nem. Eventek miatt nem fogok az unokáimra kevesebb időt szánni , több öröm ér általuk mint a játék által.

Kuzdern, Fatther, boróka541 és 3 más kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

915

Kuzdern, csio70, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  6. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia! Az arany ládát hogy kapjuk meg?

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

483 felreppenő kezdésnek.... s 2 órán belül újra érnek a fák....:music: jó lesz ez;)
    + egy 24 órás termény bónusz;):p

magdi06, stellácska26, vm68 és 3 más kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

1058 kezdésnek nem rossz!:D
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

inanna11, Kuzdern, Hagymácska55 és 9 más kedveli ezt.
  9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

724 felröpi, szerintem, nem rossz.

Kuzdern, stellácska26, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

A felröpikkel (talán) nem lesz gond. 1085 db kohó jött, 20 Pannival, 30-as legendával és a röpikre ható felhőkkel. A farmon krókusz, a Bahán vízijácint volt ültetve, a széleken 20 órás fákkal és mindösszesen 8 raktárházzal.
    --------------
    Más: Hoztam egy kis statisztikát az áhítatos ládák és a bennük előforduló tenyészállatok vonatkozásában. Azt nem mondom, hogy ekkora merítésből messzemenő következtetéseket lehetne levonni, valamint hogy az új ládából is hasonló gyakorisággal fognak az aranyállatok előbukkanni, de azért viszonyítási alapnak talán jó lesz.

A Beko topikban fellelhető ládabontogatást vettem alapul, konkrétan Zsu 300 és a saját 463 áhítatos ládámat. A közel 800 ládában az alábbi arányban fordultak elő a cuccok:
    - Esküvői váza: 27,00%
    - Valentin napi cserép: 27,13%
    - Édes rózsalekvár: 15,33%
    - Szerelem aromája: 3,28%
    - Bájital (figyelembe véve, hogy egy ládában 4 db lehet): 15,60%
    - Rózsa (figyelembe véve, hogy egy ládában 10 db lehet): 7,47%
    - Tenyészállatok (repülő elefánt, gömbhal, ara kacsa és békaherceg) összesítve: 4,19%.

Tehát összességében elmondhatjuk, hogy átlagban minden 25. láda rejt egy tenyészállatot.

Melan, Rékuci1111, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  11. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Ezen a farmomon, 609 felröpi, egy picit karcsú, de majd rágyúrok, hogy nekem is tessék.

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nekem 618 felröpi, nekem tetszik, nem lesz ez rossz

13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Gazdagság ládája:
    ez a láda a következők egyikévé változik:
    • TP-s láda,
    • Farmpengő láda II,
    • Csengőpengős láda,
    • Csengőpengő láda II,
    • Farmpengő láda,
    • Felszereléses láda III,
    • TTP-láda,
    • Trágyás láda 3. szint,
    • Arany állatos láda

Kuzdern, stellácska26, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  14. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

341 felröpi és még nem arattam a bahán a saguarót.Összességébe úgy 650 körülire saccolom ami kezdésnek lesz.

Kuzdern, stellácska26, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Úgy látszik mostanság a felreppenő nem gond... ;) Most a gaz mennyiség sem az....:music: Könnyű event jó felhővel;) Ez tetszik!

Anulu73, stellácska26, nyuszi63 és 4 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Értem, hogy a véletlenszerű dolgokat nem szereted a játékban. Ez teljesen elfogadható, hiszen mindenki azt kedvel, amit a személyisége "diktál". Sokan vannak még rajtad kívül, akik azt hangoztatják, hogy ha szerencsejátékra vágy(ná)nak, akkor nem a farmra jön(né)nek kapálgatni. Hangsúlyozom, érthető és elfogadható ez az érzés. Tőled és bárki mástól is.
    Egy dolgot kérek tőled és a mindenki mástól is:
    Óvatosan a dühös, drámai kifejezésekkel!
    Elhiszem, hogy egy ideges helyzet kicsit eltorzítja az emlékeket, de akkor sem kellene olyat mondani, ami nem valós, főleg úgy, hogy valaki jelzi neked, hogy amit leírtál, az nem is lehetséges.

Ad1
    Party pöri NEM ad mesterség hozzávalókat (az általad emlegetett drótot, mandragórát). Sem nálad, sem másnál. Amennyiben ilyet tapasztalsz, jelezd a megfelelő hiba topikban, mert ez hiba lenne. Jelen pillanatban nincs információnk ilyen hibáról.
    Ad2
    2018. októberig visszanézve a több, mint 6000 különféle pörgetésedből (nem tudom megmondani, hogy ebből mennyi szabad pöri és mennyi party), egyetlen egyszer kaptál party pöriből szivarfa xxl-t tavaly ősszel. És 43-szor sima pöriből. Tehát ez a kijelentés is erős volt.
    Ad3
    Azt észrevetted, hogy tegnap reggel mit pörgettél és megnézted, hogy mennyi és milyen pörgetésből? Érdekes, erről mégsem meséltél.:( Fura, hogy a jó nem tűnik fel, akkor sem, ha bejön. :( A kerék "Megszerzett nyeremények" gombjánál még mindig utána tudsz te is nézni.
    ----------------
    Arany állatot egyébként vagy kemény csp-ért tudnál venni, ha egyáltalán lenne a piacon, vagy sok-sok szupertáp és állat elhasználásával tudnál előállítani (most tekintsünk el a tenyésztés véletlenszerű ugrásaitól).
    Eventnyereménynek arany állatot - lássuk be - a közeljövőben nem fognak adni, hiszen ahhoz olyan feladatot kellene teljesíteni, ami akkora felháborodást keltene, hogy lemosná a fórumot.
    Itt pedig kapsz esélyt. Igen, csak esélyt. Arra, hogy talán nyithatsz arany állatot egy ládából. Eddig semmiféle esélyed nem volt "ingyen" szerezni ilyesmit, csak a fent írt módokon. Igen, lehet az esély ellen is harcolni, de kérdem én: érdemes?
    ----------------
    Van valami, amiben maximálisan és kétség nélkül egyetértünk. A családod/családom. Az unokáid kétségtelenül többet érnek a játéknál. Az én kezem is megáll mondat közben, vagy aratás közben, ha valamelyik gyerkőcöm szól, odajön, kérdez. Ha a farmon/fórumon lemaradok valamiről, üsse kő, de azokról a pillanatokról nem akarok, amit velük tölthetek.

Maryanne1, mebajah, GYuGYu1003 és 41 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

786 db felröpi - ebből 2 db szomsziktól kapott -

Kuzdern, stellácska26, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  18. incimami

incimami Fórum bárója

852db felröpi.6 db a szomszédtól.

19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    ami bónuszt a keréken kipörgetsz, az azonnal indul. Mind. Ha most pörgettél a keréken egy 100% terménybónuszt, akkor az már megy.

Kuzdern, nyuszi63 és -W-595- kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Köszi a statisztikát;)
    Érdekes olvasni... mert én minden nap kibontom a ládáimat....:music: soha nem csinálok statisztikát:wuerg: van amiből tonna szám van a pajtában... van amiből nulla közeli mennyiség:p játszom a kedvem szerint... ahogy a VV engedi...8)
    Még soha nem voltam csalódott láda bontásnál8) bár amikor 3 csp-s láda 3 csp-t adott azon jót röhögtem:p mert ilyen is csak ritkán van... pont mint a főnyereményxDxDxD sőőőt lehet a főnyeremény sokkal gyakoribb:p

Mostanság az eventeknek jó kis csp vonzata is jó...:music:

fregolinyi, Melan, fakír1020 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.