Visszajelzés Röfi új háza - 2 a 3-ból event mechanikájával - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by PepperPotts, Jun 26, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ez az event sem tartott sokáig.

3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon ügyesek vagytok, gratulálok.;)

Ne felejtsétek el, hogy mától lehet nyitogatni a Nyári kalendárium ajándékait.:):)

4. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Jó reggelt Kedves Melán ! Rosszul értelmezted vagy én fogalmaztam nem egyértelműen. A Pajtában senyvednek még most is azok a titok ólak/fák tehát ki sem raktam őket mert azt tudom hogy azokból nem lesznek csincsillák én azokról tettem említést amelyik adhatott azt tehát a Pöttyös titok ól ha jól tudom. Ezzel lezártnak tartom a témát. Az utóbbi időben nagyon ritkán írtam a csevegöben ezután még annyit sem fogok. Remélem ez megnyugtatja azokat akik negatívan értelmezték a hozzászólásaimat.

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! Még egy gyorsított kör és a gaz megvan, jelenleg az 5. feladatnál ragadtam be a röpik miatt.;):p
    Nagy harcban van a kíváncsiság a logikával, azaz hogy röpizek -e vagy se ?:music:
    Mindenesetre az az első két gazdagság láda a 3 fp és 10000 ttp-vel indult azaz a lottó még várhat;):p
    Zöldcsepp fogyóba ,vannak tartalékok Fp-be és Fa-ba is ,azaz mehetne ;):p,de nem szeretek határon játszani máro_O/ biztos a kór teszi vagy a tapasztalat? :music:
    De nem szeretném hogy "Holdfény "sajnáljon:);):p szóval majd megálmodom mennyire sürgős ez a befejezés;):pxD
    Mindenkinek jó játékot ,és sok szerencsét a ládikókkalxDxD
    Ui: "Melan"-nak üzenem hogy az első flúgos ládikó /tüzes felhő beüzemelve/ ma smaragd anakondát adott,:inlove: szóval nem is olyan álom az az álom;)xD;)

Last edited: Jun 28, 2019
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Szívből gratulálok a sikeres befejezéshez! :D:inlove::inlove:
    További eredményes és örömteli játékot kívánok! :D:inlove::inlove:
    Két farmomon a 4. faladathoz hiányzik még némi aranyrúd, a harmadikon megvan az is már. Nem csüggedek, hisz még csak tegnap kezdődött az event. Megfelelő időbeosztással minden megoldható, és meglesz a kellő mennyiségű event kellék is. A Bahán most sisakbabot ültettem, az este fél hétig beérik, utána bontok, kivéve a raktárházakat, mert azokat nem bontom le sose, és kirakom az egész szigetre a retro++ papagájokat, (kell a trágya is), és lefekvés előtt meg szintén vagy egymagvú tököt ültetek, vagy sisakbabot, hogy a reggeli aratásra beérjen. És így tovább....;)
    További jó eventezést mindenkinek! :inlove:

7. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, csak félig off, de hogy lehet az szerintetek, hogy két nap alatt, kb. 20 pörgetésből a harmadik galaxis csúszda pottyan ki, de egyetlen egyszer sem áll meg a terménybónuszon?

8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Nekem forditva jött, galaxist szerettem volna de helyette beesett 1 terménybónusz, amit nem bánok, sőt még aktiv lett 2 Jack, igy remélem holnap már túl is leszek az eventen.
    A csúszda meg csak jön valamikor, sokáig lesz még játékban remélem.

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Talán nem a megfelelő varázsigéket mormoltad pörgetés előtt.... ? o_O:music:8)

10. DevilMókus

Sziasztok! Alapvetően nekem is a galaxis volt a fő cél , nyilván nem bánom a terménybónuszokat( megspórolta a jackeket).;):p
    Én éppen jóba vagyok a kerékkel, de volt hogy majd 100 pöri ment le bónusz nélkül( csak Party),o_O szóval ha biztosra akarunk menni nem árt más opció is. :music:
    Egyébként az event nem igényli/122 h van mégo_O azaz 5nap,(sima Raccsal 12-14 aratás /teljes terület) függően a választástól, napi 3 aratással is 4 nap ,de napi 4-el 3 nap alatt is megvan.;)xD

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

7 szobor felépítve... felreppenőre várok;) ráérek...:p

12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Lehet negativ véleményt megfogalmazni, csak vannak olyan valótlanságok, amik szemet szúrnak az embernek, például a mandragóra a party pöriból.

Reméljük lesz még más ilyen felhősor is, ami adja a flúgos ládát:p

A röpizéshez annyit, mint saját vélemény, hogy ha nincs semmi különösebb oka annak, hogy sietned kell befejezni, akkor szerintem nincs értelme erőforrásokat pazarolni. Nyugodt termeléssel is simán összejöhetnek, tehát hacsak nincs valami kifejezett oka, hogy gyorsan le kell tudni, mint például kütyüket akarsz kipakolni, akkor nem érdemes "röpizni".

13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem 6 szobor kész. :) Elég jól haladunk, még egy napja sem megy az event.
    Azt néztem, hogy már csak a következő szinten vagyok valamennyire döntési helyzetben, mert az 5. szinten a gazdagság ládákat "kell" választani, a 6-on meg a csincsillás ólakat. :p:)

14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szeretek mielőbb végezni az eventekkel, hogy szabad lehessek, nem szeretem a kötöttséget.

15. DevilMókus

Szia! Igen ezzel én is vagyok.;):p Az a biztos ami megvan, és a szabad időben lehet termelni piacra gazdakörbe..stb
    Igen .Köszi én is erre hajlók.:p Elég sok röpim szokott lenni event záráskor +,és én inkább a piacot- gazdaköröket helyezem előtérbe a "kütyük" helyet.( nyilván az se rossz:music:, de szerencsére a játék sok fajta megközelítésre ad lehetőséget nekem ez a fő prioritás)
    Úgy látom egyre több olyan lehetőség van ami a tenyésztésben való haladást segíti,:eek: szerintem ez mindenképpen jó.:inlove:
    Én is olyan évi 1-1,5 / aranyállat körül vagyok ha csak tisztán a kitermelt és nem megvásárolt állatot nézem:music:, azaz vannak még rések ahova jól jön a segítség:D:D

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem jól fogunk dönteni;)

17. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Nem igazán lettem gazdag, 2 gazdagság ládát nyitottam, egy farmpengős, és egy csengőpengős láda az eredmény. Azt hiszem elfelejtettem a pipiknél belelépni valamibe, amitől szerencsém lett volna. Na majd legközelebb, ha újra lesz mit nyitni:)

18. vm68

vm68 Rutinos

2 galaxis 0 terménybónusz, még vár a kerék mert van még szuper trágyám, de majd ha elfogy.... lazán kipörgetem :D
    Hajókirándulás még játékban lehet? 1 hónapja tuti nem is láttam.

zali1111, Ribiszke and Kuzdern like this.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez az a fajta láda, ahol sokat érdemes egyszerre nyitni, mert nagyon sok olyanba kellene lépned, hogy néhány nyitásával máris beüssön a mennykő.

20. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Igazad van Leho69, így jár aki kíváncsi, nem elég, hogy megöregszik, még belelóg a keze , ha nem vigyáz eléggé valamibe.

Thread Status:
Not open for further replies.