Ragyogó rizs event

Discussion in 'Általános témák' started by mudi195119562001, Jul 31, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

mudi195119562001 vagyok, ID 52492645. Üdv.Mindenkinek!
    1 problémám az eventtel, hogy nem tudom megnyitni, hiába kattintok az ikonra, ami itt láthatod hogyan haladsz az eventtel.
    2 problémám a szomszédaimtól kaptam ajándékot, én nem tudok küldeni zöld az alapszín, a 4 db nyíl van csak az ábrán.
    3 problémám a Malacmeló tenyésztésben az utolsó arany malacot letenyésztettem, majd beadtam, de nem írta jóvá a rendszer.
    Kérem szépen nézzék meg javítsák a hibákat és írják jóvá a tenyésztésemet, köszönettel:
    Ja még valami, eddig ide nem írtam, szeretném kérdezni a választ hol találom, hol tudom elolvasni, köszönöm

Kriszti1222 likes this.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenőrzést opera böngészőben végeztem. Kicsit lassabb volt a bejutás, mint általában, de csak pár pillanattal. Az event ablakánál is ez a helyzet, kicsit várni kell. Az animáció miatt lehet nehezebb. Most kikapcsoltam nálad az összes animációt, majd kapcsold vissza, illetve szólj, ha segítség kell a visszaállításhoz. Érezhetően jobb lett a teljesítmény.

Az ajándékküldésnél sem tapasztalok nálad problémát. Rá tudok kattintani a küldésre és ki tudom választani, hogy kinek és mit szeretnék küldeni. Természetesen nem küldtem senkinek ajándékot a farmodról.
    upload_2025-7-31_23-32-48.png

Az Arany malacod még átvételre vár. Ha, volt egy pillanatnyi kapcsolódási hiba a szerverrel, akkor elképzelhető, hogy nem észlelte a műveletet és még az aratás előtti állapotot mutatja. Ez jó hír. A malac nem veszett el:)
    upload_2025-8-1_0-1-39.png

A válaszról a fórum főoldálán fogsz értesítést kapni.
    Egy korábbi hozzászólásodhoz úgy "találsz vissza", hogy a fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.
    upload_2025-8-1_0-23-2.png

Feleslegesen nyitottál új topikot.
    Ezért ezt most zárom.
    Kérdésedet bármelyik már meglévő Segítségkérő vagy csevegős topikban feltehetted volna. Ebben a részlegben is, ahol a tiédet nyitottad.
    Kérlek, ismerkedj meg a Fórum szabályaival és felépítésével, a zöld linkekre kattintva hogy Te is zökkenőmentesen fórumozhass:
    /
    Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata /
    Köszönjük, ha így teszel. :)

Thread Status:
Not open for further replies.