Visszajelzés Ragyogó rizs - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 30.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

18 szavazat
    27.7%
  2. 2

1 szavazat
    1.5%
  3. 3

1 szavazat
    1.5%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

2 szavazat
    3.1%
  6. 6

2 szavazat
    3.1%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

2 szavazat
    3.1%
  9. 9

4 szavazat
    6.2%
  10. 10

35 szavazat
    53.8%
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Egér tenyésztett változata a főzőpocok.

kigyo51, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A főzőpocok az egérnek a 2 szintű tenyészállata:)

kigyo51, Kuzdern, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    6 kör tenyésztéssel megvannak a felröpik.
    349 kerámia, 232 szója és 267 wasabi.
    Ültetni csak szombaton kezdek.

PZoli64, Kuzdern, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Nekem 171 db szószt adott

PZoli64, Kuzdern, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyon jók lettek a " számaid ".
    Pár hónapja már én is csak szombaton indítom el a növényes eventeket.
    Péntek reggel nagyaratás után karácsonyi és f.ártatlansággal felszaporítom a magokat (így nem kell kosarat venni), utána mennek vissza a kütyük, majd szombat reggel, vagy hétvégi elfoglaltság eseténxD hétfőn reggel szintén nagyaratás után felhőkkel, + egyebekkel gyorsban meg is vannak az eventgazok.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  6. zsuvusz

zsuvusz Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Ti betudtok lépni az event felületére?Én nem, csak a barik talicskáznak ezerrel.

GA-BI-O-Farm és szellorozsa kedveli ezt.
  7. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Szía! Nem tudok én sem belépni,pedig már a böngésző takarítás is meg volt.

GA-BI-O-Farm, szellorozsa és zsuvusz kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én is csak hétvégén kezdem el, ma is, holnap is dolgozom.
    Nincs értelme úgy pörgetni vagy Jacket aktíválni, ha az ember nem tudja teljesen kihasználni.
    Mondjuk most nem kell sok e.növény, de így a két eventet tudom egyszerre csinálni.

PZoli64, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Már nem először fordul elő, hogy egyformán gondolkodunk. Az eventeket holnap fogom elkezdeni. Sajnos a nagy aratás nálam nem reggel van, hanem 14 óra körül, de ez nem befolyásolja az elhatározásomat. Ha holnap aratás után kezdek akkor mindkét eventre fognak hatni a bónuszok amikre szükségem van.

Ma csak felröpiket kergettem, tenyésztettem:
    6/132 körből kaptam: Wasabit: 248 db-ot, szószból lett 249 db, kanálból pedig 290-et. Remélem elég lesz. :)
    Jelenleg birkózom a rendszerrel nem enged be az eventes felületre, pedig mindenféle puceválással próbálkoztam már.:cry::eek::music:

PZoli64, Zsuzsikan, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hagyd úgy hadd kínlódjon, kimentem elszívtam egy cigit, addigra beverekedte magát, utána már beengedett rendesen.:)

kigyo51, Marika312, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok én sem tudok belépni az eventes felületre itt sem ott sem....gondolom munkálkodnak rajta :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. bond

bond Junior szaki

szia, bocsi hogy megkérdezem, de mi az a napraforgó domb? új terűlet?

szellorozsa kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszi a Te tanácsod bevált, már beléptem.:inlove:

Szia!

A Gyopárvölgy egyik jutalma az első részlete a 25. szinttől elérhető.
    Részleteket itt olvashatsz róla:https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Utoljára szerkesztett: 31.7.25, 16:14
    PZoli64, farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    az event csevegő még mindig nem alkalmas hely sem hiba jelzésre, sem segítségkérésre.

Az event ablak betöltésére egy picit várni kell, hogy be tudjon a háttérből minden feladat, s minden adat töltődni. Legyetek türelmesek, ne nyomjatok frissítést.
    Ha pedig ellenőrzést szeretnétek kérni, akkor legyetek szívesen átjönni Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, illetve azt is adjátok meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaljátok a problémát.
    Amit javasolni tudok, hogy töröljétek a beragadt Sütiket (Cookies), ürítsétek a Gyorsítótárat, majd egy gép újraindítást követően lépjetek be újra.
    Sok sikert!

15. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok. Igazatok van. Hasonló cipőben járok, én sem akarom az erdei tisztást megbolygatni. Ugyan nekem a mamutok a napraforgódombon vannak, de az erdei tisztáson nagyon értékes dekorokat tartok, amik naponta több milliárd tp-t hoznak. Én is tenyésztésből fogom összehozni a wasabit.

Baby72, -gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Jöttem, olvastam, gratulálok, köszi! :D ;)
    Röpikre nem készültem, tenyésztgetek folyamatosan, az működik.

Baby72, szellorozsa, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Mostanában nagyon kevés időm jut a farmra, ezért úgy döntöttem ma lezavarom az eventet. Már csak az 5 órás növényt kell pár körrel lezavarnom. Mivel bölcsiszünet van, ma jöttek haza a nyaralásból a gyerekek, holnap is jönnek, meg a hét végén is nálunk lesz a család, hétfőn és kedden itt lesz Lucám. Nagyon be van osztva az időm. Szerdától már a másik mama fog vigyázni rá, de nem akartam nagyon az utolsó napokra hagyni az eventezést.

GA-BI-O-Farm, vihence, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Végeztem az eventtel és örültem annak, hogy a tenyésztésből is jött a felröppenő.
    Egy bónuszra volt csak szükségem hozzá, az meg holnap is még élni fog a bahás eventnél, így jobb volt nekem most ezt letudni.
    Remélem sokan kis farmon is ügyködnek az eventen, az 1x1-es dekor talán az eddigi legjobb 20 órás.
    Cserenapokon biztos nagy ára lesz, ha a németünk, karatés olga az ünnepi fákért is mindig 7 darab Pannit kért, pedig az 24 órás.
    Mindenkinek sikeres kaméleon tenyésztést (jó, ha a végén van egy irányító).

GA-BI-O-Farm, kigyo51, vihence és 5 más kedveli ezt.
  19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sikerült nekem is befejeznem, de jó, hogy említetted a felhőt, mert mint aki jól végezte a dolgát, nem is gondoltam rá, hogy felrakjam rá a dekorokat. :)
    Az utóbbi időkben olyan magas értékű dekorokat kaptunk, már nincs hová tenni, így mehet a felhőre.

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szép estét!

2 napja a farm felé sem néztem. 17:35-kor álltam neki a termelésnek. Indítottam 3 kör tenyésztést vegyesen.
    Még akkor sem voltam biztos benne, hogy bontok bármit is, aztán mégis leszedtem a szédültön a fákat, gondoltam azok helyén felszaporítom az evengazokat.
    Akkor látom, a főfarmon vannak az ültetni valók. :D Pedig elolvastam az event ismertetőt.
    Ha már üres lett a terület a felhalmozódott talányos fákat kiültettem.
    Leszedtem a főfarmon is, a fájóan sok tp-t adó kitehetőket.
    Gyorsan felszaporítottam - immár jó helyen - 4 oszlop kész.
    Még tart a bónusz, ültetek. Csak a szemem csukódik le közben:wuerg:xD.

GA-BI-O-Farm, Tavirózsa és Marika312 kedveli ezt.