Visszajelzés Ragyogó rizs - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 30.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Ragyogó rizs

Az event kezdete várhatóan: 2025. július 31. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. augusztus 06. (szerda) 22:00 óra

Eventnövények: Evőpálcika ültetvény, Narutomaki
    Az event felröppenők: Szójaszósz, Kerámiakanál, Wasabikrém
    Malomtermék: nincs.
    Különleges kellék: nincs.
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 30. farmos szint és Bahamarama rúna kiváltott állapota a Bölcs Tölgyön.
    Az event nehézségi fokozata: Közepes, Nehéz
    Az event az alábbi területeken zajlik: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás

Az event a hírek felületéről és az event óráról érhető el,
    illetve az alábbi területeken megjelenő eventbejáratból:
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és .dina1. kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

GA-BI-O-Farm, sutimami57 és .dina1. kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem igazán panaszkodni jöttem, csak a véleményemet mondanám el. Mivel inkább negatív, ezért hoztam ide. Egyik kedvenc eventem volt ez az oszlopos építkezős játék. Nagyon szerettem. Persze, ezt is át változtatták, mint a többi jó eventet, de eddig egyik sem tetszett meg újítva. A mostanit nem tudom, milyen lett, majd ki derül a játék közben. Ami nyilván való, a jutalmak listája. Igazán siralmas. Ha azt értékelném, amit ad, a felhővel együtt is csak kettes lenne maximum. A semminél egy kicsivel több, mint a lottó kettes.
    Persze, el kezdem, és be is akarom fejezni. Addigra ki derül, mit rontottak el rajta. Nagyon nem megérős, de azért csináljuk. Jó lesz az egy tápos is, lehet tenyészteni a röpiket. Jajjjjjj, az a szupitáp is olyan ronda lett, hogy rettentő.
    Szóval, sikeres eventezést kívánok, aki neki áll!

Ms.AbyZu, krisztabanya, bamargo52 és 10 más kedveli ezt.
  4. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Igen, igazad van. Annyi hiba és felesleges dolog van, miért a szupertáp kinézetét változtatták meg éppen??? Már nem eventezek én, mert sokkal többe kerül, mint amit kapunk érte. Ráaadásul lehet, hogy rosszul csinálom, de nekem nincs már magánéletem. Itt kell lenni állandóan. Nem hajkurászom a TP-t, mert minek is? Tök mindegy melyik szinten vagyunk. állandóan új fát, állatot pakolnak be aminek nincs semmi értelme. A sok event csak a régi játékosoknak jó és a "gazdagoknak" A csóri paraszt meg nem tudja termelni a hiányzó állatokat és a növényeket.

Bonzó1945 kedveli ezt.
  5. bajnainékozma

bajnainékozma Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sehonnan nem tudok belépni az Eventbe. Már mindent próbáltam. Csak tölt,tölt és semmi.

Flowers66 kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Most komolyan ez egy vicc? Nem elég, hogy alig lehetett belépni az eventes felületre, a 2. feladatnál ez fogadott.
    Lehet humorosnak találja a játékmester, de mostanában valahogy nem tudok kacarászni az ötletein.
    Sütik törlése és minden más megtörtént még event kezdése előtt. Azért jó lett volna, ha ezt előre jelzik, nem mindig van
    kedve és ideje az embernek ilyen hülyeségekkel szöszölni.
    GA-BI-O-Farm ID1508500 Kliensben játszom.
    Írtam a hiba topicba is.
    Több mint 1 órája írtam ide, most sikerült beadogatni az eventet, többszöri ki-be lépés, várakozás után.
    Sok türelmet kívánok azoknak akik majd ezután adogatnak be, mert nem csak a belépés, a beadogatás is katasztrófális.

Utoljára szerkesztett: 31.7.25, 18:36
    Ms.AbyZu, Flowers66, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  7. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Üdv! Nem lehet belépni az eventes felületre, a türelmem elkopott. Én pont az a játékos vagyok, akinek a gépe és böngészője rendben van. A hiba a másik oldalon van. Sőt, maga a területek között sem tudok már lépkedni. Vmi nem stimmel. Miért nem tudok játszani? Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 31.7.25, 20:19
    vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Nálam Telekom, ettől függetlenül a játék csiga lassúsággal töltődik be,
    ha betöltődik, ugyanis van az az idő amit nem akarok kivárni!
    Gratulálok az oldal tulajdonosainak!!!xD Ez így *** !

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Eventes területre én sem tudok belépni! Remélem megcsinálják!:oops:

10. ördög0

ördög0 Rutinos

Az event nálam sem működik.
    Válasz????

11. Serenity81

Serenity81 Fórum-zöldfülű

Nem tudok sehogy be léepni a jateekba.
    Sereniti81, 57895316.
    Mar mindenen probaltam telefonrol, laptoprol.tabletrol. Bongeszobol .firefox,crommal is

12. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Terület váltás nem lehetséges,mert a birkák talicskáznak :( A gép napra kész,mielőtt még tanácsot kapnék.

Flowers66 és ördög0 kedveli ezt.
  13. Josko16V

Josko16V Utánpótlás-írogató

Csak talicskaznak a barik egész délután kb..így tenyésztéssel kb lehetetlen felropit szerezni a lehető legjobb időpontban, de még felszaporitani az e növényt is kérdéses dolog...mi lesz a kompenzáció érte? Mert az idő halad, az ember pedig nem tud belépni sem...

nemethnelzsuzs02 kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Edge-ben minden működik. Naponta ccleaner és szépen fut.

15. Nálam is többször 3-5 perces a talicskázás.
    Remélem holnap nem kell ki be lépnem a haladás kapcsán a barik miatt.

vihence kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ismételten felhívjuk figyelmeteket, hogy a Panaszláda nem alkalmas hely hibák, problémák jelzésére.

Az event ablak betöltésére most valóban többet kell várni, mint a megszokott. A segítségkérő topikban megírtam, hogy továbbítottuk panaszaitokat a Központ felé, mi mást tenni nem tudunk.

Amit javasolni tudok azoknak, akiknek nagyon belassult a játékuk: az event idejére kapcsoljátok ki a farmon az animációkat.
    Ezt a Beállításokban tudjátok megtenni - a További beállítások fülön.

Ezt követően az ablak alján a Mentés gombra kell kattintani, mert azzal tudjátok véglegesíteni a módosítást.

Ez mellett Ableotory TL javaslatait tudom hozni még Nektek, nézzétek meg, hátha segít, hogy jobb legyen a Játék élményetek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

A problémák, hibák jelzésére (Farm név és Farm ID megadásával) a Segítségkérő topikokban van lehetőség.

Sok sikert Mindenkinek!

jófarmerlány és Luminary kedveli ezt.