Visszajelzés Ragyogó rizs - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 30.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Minden játékotokat meg tudom nyitni csak a rizses játékot nem. A bahán, a gazdakörben is, csak a főfarmon lévő rizses játékot nem. Nem a kapcsolat a baj, hanem nem nyílik meg a rizses jaték. A békással is tudok játszani. ID 9742049 -marticska-.

Utoljára szerkesztett: 2.8.25, 17:31
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga belépett a farmodra, de nem talált semmilyen rendellenességet az alapvetően mindenkinél lassú eventablak betöltésén kívül, Amit javaslunki, hogy:
    1: Töröld a sütiket és a gyorsítótárat
    2: Próbáld ki a böngészős verziót
    3: Kapcsold ki az összes animációt ami lassíthatja az eventablak betöltését.

Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

A kezdeti eventablak lassú betöltése után, nem kaptunk olyan panaszt, ami egyenesen arról szólt volna, hogy elérhetetlen az eventfelülete.
    Amit javasolni tudok, az a türelem a fentieken túl.
    Majd jelezz vissza, ha nem sikerül betölteni az ablakot.

Kérlek azonban, hogy a visszajelzést már ne a Panaszládában, hanem valamelyik Segítségkérő topikban tedd meg.

A Panaszládák nem segítségnyújtásra tervezettek, sokkal később kaphatsz segítséget, ha ide írsz.

A segítségkérés- és nyújtás helye a Fórum főoldalának közepe táján minden segítségkérő topik.

Köszönjük, ha ügyelsz erre.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Magdaa75

Magdaa75 Fórum-zöldfülű

Porcelá kanál n em jön az olakbol magdaa75

4. Othep

Szia.

Itt is az lehet az érvényes, mint általában a növényeknél: A lehető leghosszabb érésidejű állat, bónuszokkal minél jobban lerövidítve.
    A legalább 15 óra alap érésidejű állat már jó eséllyel adhat röpit.
    Tanácsos ilyenkor a Raktárházakat is kint tartani, hiszen 4 kockában elfér akár 8 db ól is.
    Hogy kinek milyen állat válik be, az farmfüggő.
    Ha teheted egyébként, akkor tenyéssz bármit. Az most közepes eséllyel adja mindhárom felröppenőt.
    Infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/ragyogó-rizs-2025-július.26605/#post-1459237

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  5. yuditka1667

yuditka1667 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Segítsetek nekem nem tudok belépés engem ez mindig kidob telefonon tudok játszani,mert a laptopom elromlott de minden más megjelenés csak a ragyogó rizs nem nyílik meg.

6. apumbiapa

apumbiapa Fórum mestere

Szia!

Menj át egy segítségkérő topikba add meg a farmneved és az ID számodat és akkor tudnak segíteni.

Othep és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én sem tudok belépni az eventes területre>:(többszöri próbálkozás fríssítések után sem>:(de a birkák keményen dolgoznak:)

8. apumbiapa

apumbiapa Fórum mestere

Szia!

Menj át egy segítségkérő topikba add meg a farmneved és az ID számodat és akkor tudnak segíteni.

9. Othep

Szia.

Azt javaslom, hogy
    Kapcsold ki az összes animációt, mivel lassíthatja az eventablak betöltését.
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat.
    Próbáld ki a böngészős verziót.

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

A Panaszládák nem segítségnyújtásra tervezettek, sokkal később kaphatsz segítséget, ha ide írsz.

A segítségkérés- és nyújtás helye a Fórum főoldalának közepe táján minden segítségkérő topik.

Ha ellenőrzést szeretnél kérni, hozz farmnevet és ID-t, valamelyik segítségkérő topikba.

10. kiss1erika

kiss1erika Fórum-zöldfülű

Már megint olyan rossz az event, hogy csak trágár szavak jó rájuk. Másfél órája próbálok belépni, de nem megy!! Mikorra javítják meg, mert a következő 3 napban villany sem lesz nálunk hálózat fejlesztés miatt. Na ez a méreg nem a cián!

11. Othep

Szia.

Kérdésed felett is nyújtottam már segítséget, de ide is leírom:

Azt javaslom, hogy
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat.
    Próbáld ki a böngészős verziót, ha klienssel játszol.

Kapcsold ki az összes animációt, mivel lassíthatja az eventablak betöltését.

Állítsd Normálra a farmodon a grafikai szintet, ugyanitt.

Ha még mindig nem tudsz belépni:
    Ha böngészőben nem tudsz, töröld a sütiket és gyorsítótárat. (Ha előzőleg nem tetted meg.)
    Ha kliensben, akkor telepítsd azt újra.
    Töröld a Programok közül, a Letöltések közül, és a Lomtárból is.
    Ezután telepítsd a klienst újra.
    Figyelj arra, hogy Szalma Pali feje csak egyszer szerepeljen.

Ha ellenőrzést szeretnél kérni, hozz farmnevet és ID-t, valamelyik segítségkérő topikba.

12. pamacs76

pamacs76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nem tudok az eventbe belépni csak folyamatosan tölt,Pamacs76 gazda ID 11684253

13. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Én szintén igx vagyok, az utólsó lépés lenne, és nem tudom megcsinálni, nem lehet belépni,:mad:

14. .Izus.

.Izus. Fórum-zöldfülű

hétvégi eventeknél mindig ez van!