Visszajelzés Ragyogó rizs - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 30.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Végeztem az eventtel, nagyon elszomorító, hogy ma van zárása az eventnek és semmit de semmit nem kezdtek a hibákkal a készítők. 6 órával az event vége előtt még perceket kellett várni az ablak betöltésére. Majd mikor olyan szintre értem ahol nem 1 vagy 2 oszlop volt rendszeresen nem engedte kiválasztani az oszlopot. Kifagyott...frissítés után tudtam csak kijelölni. (Ami ugye megint percekre kizárt és nézegethettem a 100% talicskázó báránykákat). Hanyag munka és bántó, hogy ez működhet így hétről hétre, holott az első percektől kezdve jelezve lett és mégsem sikerült ezzel kezdeni valamit. Rengeteget ront a játékélményen, ha valaki azt látja, hogy magát a készítőt ilyen szinten nem érdekli mi történik, emellett tökéletes példa arra, hogy nem is foglalkoznak már a visszajelzésekkel.
    Bár az event egyszerű volt és tetszett összességében nem tudok csak 5 pontot adni rá így.

inanna11, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ezennel a szavazást lezárom! :D
    Találkozunk a mélyben. ;)

Fätum kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.