Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Valahogy úgy vagyunk mint az egyik baráti vendégségben a gyerekek. A kicsi sírdogált a szobában, de a nagyobb igyekezett megvígasztalni. " Ne sírj Péter, úgy se jön be senki"xD

trix, dagaz70, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ne haragudj a kérdésért : miből szeretnél fúrót nemesíteni? Azokból, amik még nem gyakran (vagy még egyáltalán) nem röppennek fel, vagy esetleg valamilyen másik szerszámból szeretnél fúrót alkotni? Én a ritkán felröppenő fúró esetében az utóbbi ötletet javasolnám.

-gyöngy-581 és kovacstne kedveli ezt.
  3. kovacstne

Én mondjuk búza nemesítésből akarok fúrót, a répa sem rossz és készxDAmúgy csavarból és kalapácsból is csinálhatunk egy ütvefúrót.Lehet nem lesz egy márka, de működjönxD

szemike50 kedveli ezt.
  4. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Éppen a barkácscuccaimat mértem fel, amikor mit látok? Egy fúró figyelt a fémhulladékok és a méhkirálynők között. Eddig fel sem tűnt, hogy szereztem egyet. Ezen nekibuzdulva gyorsan megnéztem a másik két farmomat is, de persze azokon semmi nem volt. Csak kék-két raktárházam van farmomként, úgyhogy valószínűleg most egy jó nagy adag szerencsémet elhasználtam. Még egy haszna volt a dolognak, most már tudom hol kell a fúrót keresni. :)

5. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Sose tudni mit hoz a holnap, vagy a holnap után8), reménykedni lehet:p. Zsuzsa

6. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

A raktárházakba is meg tudod nézni van-e fúrod. A fogaskerékre kattintsz és ott is láthatod.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Ötletem több is van a nemesítésre: a pipacsnak nincs nemesítése jelenleg semmire sem, a bahás növényeknek sincs, ezek meglévők, csak bővíteni kéne a nemesíthető növények számát. Pletyi szinten tudjuk, hogy bővülni fog a szintenként elnyerhető növények száma ide is kaphatnánk esetleg ilyet...
    Persze ez csak vágyálom mert nagyon élvezem a nemesítést és szívesen csinálom, ha van célom vele:D

8. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Kiváltottam a bahás vadaskertet a farmomon is ki van váltva a vadaskert és a manufaktúra de az arborétumot még egyelőre nincs szándékomban kiváltani és vásárolni sem fogok mert addig amíg a fúrókat nem tudom megszerezni teljesen felesleges. Máskülönben az arborétummal egyáltalán nem vagyok megelégedve mivel csak az első lépcsőben 6 db fát lehet berakni. Szerintem oda kellene figyelni a fejlesztőknek erre a fúró témára mert ha ez így halad nagyon sokan nem, hogy kiváltani nem fogják de az biztos, hogy vásárolni sem fognak legalábbis én magamról ezt biztosan tudom. Az is igaz amikor egy új barkácselem bekerül a játékba azt elég nehéz volt megszerezni de ott voltak lehetőségek arra, hogy több területről kapjunk vagy ki lehetett növényt nemesíteni de itt csak a tárolókból kaphatunk fúrót. Lehet, hogy arra gondoltak a fejlesztők, hogy bevásárolunk 4-5 db tárolót és nagyobb lesz az esélyünk a fúróra, de ezt nagyon sokan nem tudják megtenni mert a játékra valós pénzt nem akarnak költeni amivel teljesen egyetértek.

Maryanne1, kovacstne és szemike50 kedveli ezt.
  9. kovacstne

Rosszul gondolták!!!Egyszerűen nem fogják föl, hogy szok kicsi szokra megy!:cry:Miért nem mondjuk 50FA-ért adnának egy raktárházat?Az kb 1 sms és lenne máris kettő.Tuti bevétel lenne.Igaz nem én vagyok a gazdasági igazgatójukxDHogy nem normális irányba megy a játék az biztos!:cry:Van raktárólam, beleadtam apait anyait és most fúróra várjak, hogy tovább tudjak haladni?Csomó tenyészállat stb!Kapkodás, több órás belépési hiba! Semmi reakció!!!:cry:300 Fa-os raktárház amit nem tudunk fejleszteni fúró hiányban?Ja és megint negatív vagyok!!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 22.7.16
    Mariska45, Jucus1949, sárgazanót és 3 más kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Bocsájtsd meg, de nem bírom magamban tartani! Már betanultam, hogy a raktárházak a későbbi hosszútávú fejlesztések miatt lettek megalkotva és emiatt lett ritka felröppenő a fúrógép. Itt csak egy apró hibát látok, hogy a hosszútávú fejlesztésnek nem szabtak határt, hogy hány év, esetleg hány évtizedben gondolkodtak a fejlesztők. És még egy hozzáfűzni valóm lenne, hogy ezek után legalább tegyék lehetővé a farmok öröklését az unokák számára.

Jucus1949, sárgazanót, Őzike.. és 3 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

Megyek én is a közjegyzőhözxDAmit eddig dolgoztam, legalább az unokám élvezzékxD

A 10 éves uncsim már régen feladta,töröltettük a farmját.Anya blokkolta, mert hogy a fagyira valót nem szabad elkölteni.Kész! Eggyel kevesebb játékosxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.16
  12. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Kérek egy kis segítséget! A baha-vadaskertet hol tudom kiváltani? Nem látom a Bölcstölgyön mint az eddigieket!!

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Jucus1949 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  14. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!

15. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Eddig emésztgettem a problémát...
    Megnéztem a Baha szint-táblázatot. Bár ne tettem volna. :p
    Az összes matematikai műveletet elvégeztem, ki akartam számolni, hogy mennyi Btp kell a 359 AB megszerzéséhez.
    Ez alapján (ha nem lesz addig AB eső/zivatar v. valami hasonló, bár lehet hogy AB-tornádó kellene) a 374. szinten lesz meg ez a mennyiség, és addig 990.934.600 Btp-t kellene még szereznem, ami kb a 3-szorosa a mostani Btp-mnek. :( Bele sem merek gondolni, hogy ez mennyi idő...
    Azt hiszem e mellett a fúró gondom, már nem is olyan nagy :D

franyo121, -gyöngy-581, Jucus1949 és 8 más kedveli ezt.
  16. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Hát fúrom nekem is nulla, azt hiszem hogy majd az 5 éves unokám ha felnő megszerzi, mert addigra én már a felhők között fogok járkálni, és ott is a fúrorol álmodozni.

17. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szia Szomi... :)
    Próbáld a jó oldaalát nézni.... :) 4 x 4 = 12 állat.
    Amióta kitört a válság a piacon, azóta minden állat Kincset ér;)

Magdusnéne kedveli ezt.
  18. főkertészné

főkertészné Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mindegyik raktárházat készre befejeztem a Bahamáét is, de nem tudom továbbfejleszteni, mert még egyszer sem kaptam fúrót. Mikor kapjuk meg, hogy a fejlesztést tovább vihessem, rengeteg állat, fa, stb betéve a kész miatt, de fúró nélkül nem megy. Segítsetek, mikor lesznek a fúrók???

bocsika nem fejeztem be, mert nem írtam le a ID: 1599331

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.16
    Jucus1949 kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs "recept" az azonnali 1-2- ...6 vagy több fúrógép megszerzésére.
    Nagyon sokan várják a raktárházak aratásakor a különleges felröppenő érkezését.

Csak türelmet kérni tudunk Tőled/Tőletek és akár magunktól is. :)

20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Bahán kivettem a két vadasparkot, AB és FA, és már be is repültek a flamingók:) A manufaktúra és füvészkert AB-s verziója marad a szentélyben egy darabig, manufaktúrát majd lehet veszek egyet FA-t, füvészkert nem megérős:sleepy:

AB meg spórolós, mert mint kiszámoltam ahhoz hogy jelenleg mindent kiváltsak a szentélyből amit akarok ahhoz 372. szintre kell lépnem a bahán:oops: Érdekes verseny lesz, hogy vajon a fúrók jönnek össze hamarabb egy fejlesztésre, vagy a bahás szintem az AB-raxDxD

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ha mindent és tényleg mindent ki akarnék váltani a szentélyből, mindössze 421. baha szintre lenne szükségem, ezt elég nagy varázslat lenne elérni a mostani körülmények között, hiszen csak 400 szint van:D:D

A vadaspark tetszett, még így alapállapotban is, a bahán a két területen még az a 24 plusz kocka is aranyat ér:), jön a cserenap majd próbálok valami jó ólakat szerezni, hogy minél jobban feltöltsem.

A manufaktúrát FA meg fogom még venni, már van 2 narancs kókuszkopasztóm, cserenapon még szerzek még 2-t és mehetnek is bele. Lesz egy 2x2-s "kitehetőm", ami ad 3168 BTP-t, csak csöndesen mondom üti a Neon lovacskát8) És akkor arról nem is beszéltem, aki olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy van 4 db pink pálcikása/szőnyegese. Napi 1x aratható viszont több mint 8000 BTP:)

A fúrót majd várom én is, gondolom hogy valamennyit fognak növelni a gyakoriságán, vagy más forrásból beszerezhető lesz, de én szerintem egy kicsit még óvatosak is vele, mert mint lehet látni, 2 bahás narancs manufaktúra 16 db hely, és ha valaki meg tudja oldani, hogy pink terményesekkel telepakolja - biztos van ilyen, az bizony elég szép plusz BTP-t jelent. De ez igaz a vadasparkra is, szóval szerintem lehet kicsit óvatosan közelítik meg a dolgokat. Az egyetlen kivétel a füvészkert, az ebben a lebutított változatban nem éri meg, ez teljesen egyértelmű. Ilyen szempontból nem is értem a logikát, miért kellett ilyen gyengére csinálni a másik kettőhöz képest, még a fejlesztett változata is nagyon gyenge a többihez képest:sleepy: Úgyhogy AB-t arra, ha így marad biztos nem fogok költeni, csak ha tényleg már annyi van, hogy nem tudom hova tenni, ez meg nem valószínű. Ahogy az sem hogy változtatnak rajta, és megnövelik, úgyhogy a füvészkert marad ahol van. A FA-s változatát majd akkor megfontolom, ha lesz annyi fúróm hogy fejlesszem, ami szintén valószínűtlen, mivel ha lesz fúróm, akkor először a másik kettőt fogom:p Úgyhogy a füvészkert bizony csalódás ebből a szempontból, de ezzel újat nem mondtam, mert már sokan írták:)