Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem is banánhiányom van. Szintet nagyon nehéz lépni a bahán, nagyon sok tp kell hozzá. Máshonnan meg nem lehet szerezni. A homokművészetet megcsinálni, meg művészet!!! :cry::cry::mad::cry::cry:

Jucus1949, kovacstne, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  2. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Sziasztok!

Az összes raktárházam üzemel.Egyetlen fúró nem jött.Ez nem normális.
    Általában az aratásokból rendszeresen jönnek a szerszámok.
    Szerintem egyszerűen nincs beállitva.Kemény farmaranyért megvásároltam a házikókat.
    Jó lenne intézkedni.A baha fejlesztéseket csak akkor csinálom meg, ha érdemes.8 db ratárház fullon....és semmi ez egy vicc.....dühítő!!!!!!!

3. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát igen ez már vicckategóriaxD

Jucus1949 és Apóca72 kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem már azis kész:D vagyis már sokat megcsináltam belölle::D

9 Millió TTP nekem jelenleg 1 szint.D és azért kapok 5 banánt:D

csio70, Jucus1949, Apóca72 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Ki sem rakom őket! Így legalább nem bosszankodom! :D:D:D

kovacstne kedveli ezt.
  6. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Akkor miért vetted meg? Ha nem rakod ki, még esélyt sem adsz magadnak ... :)

mebajah, Jucus1949 és Gio kedveli ezt.
  7. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A tegnapi napon a kisördög a vállamon ült, hogy rendeljek aranyat, és vegyek belőle raktárházat. Nagyon örültem volna neki, de úgy döntöttem, hogy továbbra sem nyúlok a pénztárcámba. Bár tényleg nagyon örültem volna egynek, de mivel a fúrók engem is messziről elkerülnek, szinte ugyanott lennék. Így most egy raktárházam van, amit nem tudok bővíteni... és nem kettő miatt fáj a fogam.
    Fúróm továbbra sincs egy darab sem... viszont a csillagokat gyűjtögetem, hogy kitudjam váltani a következőt... illetve a bahamán a banánokat, hogy ott legalább a farmmal azonos szinten legyen legalább egy raktárházam xD
    Szóval a fúrókról lemondtam, nincs nagy igényem, nem vágyom én extrákra, mint pl a fúrókra... csak az alap raktárházért mondok imát

8. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Pár napja tettem a pajtába. Addig kint volt, de az esély úgy elkerült, mint a többi 99,99% játékost. Majd, ha jelzik, hogy röpködnek a fúrók visszateszem! Addig sem bosszant az a hatalmas mennyiségű fúró, amit nem kapunk!!!! xDxDxD

9. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Engem az bosszantana, ha nem használnám a raktárházakat, mikor "egy vagyont" beleöltem munkával, csillaggal, AB-val. A FA saját döntés. Minden raktárházból kint van a maximum. Fúróm pedig 0. De még event alkalmával sem szedem be, inkább egy körrel többet vetek. Bebetonoztam őket. Nekem tetszik, hogy egy helyre 4 ól helyezhető. (jó a füvészkerttől többet vártam, de ez van) Majd, ha lesz fúró, felmegy ez 8-ra. Készen állok rá, bármikor tudnám indítani a fejlesztést, tényleg csak fúró kérdése az egész.
    Lehet rosszul okoskodtam, de nekem az a véleményem, ha meg lesz az összes raktárház csak aztán kezdenek csepegni a fúrók. És a hiányzó raktárházakra már nem kell sokat várnunk. Vagy igazam lesz vagy nem. Egyébként, ha elindulnak a fúrók a következő morgolódás az lesz miért csak egyet tudunk fejleszteni, amikor ennyi anyagot bedobáltunk a gazdaköribe. Kezdhetjük elölről a következő fejlesztéséhez.
    Nyürrögés helyett inkább a meglévő lehetőségeimmel élve játszom tovább.
    Addig is van elképzelésem mit hogyan csináljak, fejlesszek a farmomon, unatkozni nem fogok. Fúrók meg majd .....egyszer jönnek és akkor fogok nekik örülni.

Erzsike5110, csio70, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  10. LongNight

LongNight Fórumgróf

Teljesen 1-et értek;)

Érdeklődnék, kedves gazdatársak, ha egyáltalán nem lennének fejleszthetők a raktárak, akkor kiváltottátok, megvettétek volna őket?:music:
    Hát persze, hiszen az ólas, üzemes így is erősen megérős /fás kevésbé/.8)
    A bahán 1 ólnyi területről 3 helyett 12 tevém, vagy majmom lesz, nekem nagyon megérte.xD
    A fúrók meg előbb-utóbb jönni fognak.;)
    Csak pozitívan, ez játék, játszunk!!:D

Erzsike5110, csio70, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

szerintem is megéri kinn tartani a vadasparkokat és a manufaktúrákat,
    még fejlesztés nélkül is: több CSP-t, több TP/BTP-t szerezhetünk velük.

A farmos manufaktúra többe került, mint a vadaspark és a füvészkert,
    hasonló vagy még nagyobb árkülönbséget várok a szigetre is.

Jelenleg 90 AB-m van, ez szerintem bőven elég lesz a szigetes manufaktúrára.
    Egyelőre nem váltom ki a szigetes füvészkertet:
    nem nagyon éri meg és AB-t nehezebb szerezni, mint csillagot.

Meellcc, -gyöngy-581, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Szia!
    Fúró ? az nekem sincs.Szerintem ahogy három évet vártam csibékre mások meg azonnal hozzájutottak ezzel is így lesz. Lehet a játékosok farmjainak csak egy részén vezették át a többi csak később jut hozzá.Én már nem is foglalkozok vele. A csibék meg olyanok amilyenek.Sokszor van hogy nem is tudja mi az a csibeszóba , amire rájön abbahagyja a játékot. A másik fele rendes szorgos érdeklődő. Na ezekkel érdemes foglalkozni és segíteni őket.Van olyan aki már a hatvanas szintnél jár de vissza jár ha segítség kell és érdeklődik ,hogy vagyok.Jó kis közösség ez csak alakítani kell.

Inkább mint a népmesékbe " Egyszer volt de hol?

Sziasztok!
    Kicsit kezd ez az ingyenes játék arra az időre hasonlítani amikor a fiam még kicsi volt és a jobb módúak külföldről hozott görkorcsolyákkal koriztak az én fiam meg a már nem használ favonat kocsijait kötözte a lábára. Az rendben aki tudja vegye meg ,de kérkedni vele? Aki türelmes és szorgos eljut oda ahová a törtető csak egy kicsit később.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.7.16
  13. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Nálam egyelőre a farmos vadaspark és a 2 db manufaktúrám van kint, az eventek alatt én sem bontom le őket. Számomra a manufaktúra azért éri meg, amiért FA-ért megvettem a másodikat, mert a hosszú érésű termékek előállítására lefoglalt területen spórolhatok. A fúrók meg egyszer csak jönnek majd...
    A bahára még nem tudok venni, mert nincs elég AB-m, sem FA-m.
    A Bölcs Tölgyön olyan sorrendben lehet kiváltani a raktárakat, amilyen sorrendben szeretnénk, a maja szentélyben viszont a vadaskert után vajon muszáj a füvészkertet kiváltani a manufaktúra előtt? Ott nem lehet megválasztani a sorrendet? - mivel eddig sem lehetett szobrot "átugrani", gondolom most sem lehet sajnos. Pedig a füvészkertet venném meg legutoljára.

Erzsike5110 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Belapátoltam néhány tucat tenyész állatot a gazdakörbe ... Bakker iszonyú lassan telnek a csíkok:oops: ... 1 arany szintet csináltam meg ma 8)... Fájt :wuerg:

Erzsike5110, Meellcc, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  15. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Valamennyi tervrajzot én is megszereztem, igaz, az állatosból csak egyet csináltam meg, aztán gyorsan kivégeztem a szerszámosat, meg egyet a növényesből...De rájöttem, hogy úgyis felesleges tovább törnöm magam, mert amíg nincs fúró, nincs fejlesztés... Most már nekem is van 2 vadaskertem a farmon, 1 manufaktúra, meg 1 baha vadaskert és még így az 4-ből se jön egy fúró sem...Azt hittem, ha több raktárházam lesz, nagyobb esélyem lesz, de rájöttem, hogy elfelejtettem a matematika alapszabályait...Ha 1-nél 0 volt az esélye, akkor 4*0 is csak nulla...

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Úgy rémlik:a Modink azt mondta,hogy ott sincs kötött sorrend.Ha nem:Mea culpa!

kovacstne kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Ohh matematika :music:.... Programozás:oops: ......

18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kiváltottam én is a manufaktúrát a vadaskertet 2x, most már a bahamásat is 2x. Viszont a gazdaköribe még nem csináltam semmit, mert úgy gondoltam minek dobáljam be a drága dolgokat, ha senkinek nincs fúrója. Majd, ha már kezd szórványosan potyogni, akkor gyorsan kiváltom a tervrajzokat és elindítom a fejlesztéseket. A fásat nem váltom ki, mert nem éri meg sztem.
    Ha ügyesen válasszuk meg az állatokat a vadaskertben, akkor sok felröppenőt ad, azaz 4-t, nekem sikerült az előző eventnél elérni. A teményes is max adta.
    De hogy mi a függvénye a fúró röpködésének, el sem tudom képzelni. Vajon mi lehet ezzel a célja BP-nek? Már arra gondoltam, azt akarják, hogy dobáljuk be a feladatba a cuccokat így a top előtt, de nem ez a cél. Akkor meg mi a kánya lehet:music:

19. -Holdfeny-.

Mi a Kánya ? :p az kérlek szépen ... egy madár xDxDxD
    Cél : Hosszútávú feladatot adni a gazdáknak ;) No ez lehet túl jól sikerült ;)

Meellcc, kovacstne, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxD én valahogy nem ezt látom:p csak az kérdés, minek tették be a gazdaköriket, ha nem lehet velük semmire menni:music:
    minek csináljam meg, ha nem tudok fejleszteni:eek: mind1, nekem így is megéri fejlesztés nélkül, még párat szívesen kiváltanék:p