Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Igaz nem sokra mész vele, de legalább már van egy darab!xD

Tündi100149, .sylvia72. és inanna11 kedveli ezt.
  2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Aktuális téma megbeszélésének jó lenne valami más téma jövök körülnézek téma nincs fúró szóval semmi sem történik persze nekem sincs még megyek jónáshoz ott izgibb olvasni ez már egy kicsit uncsi

Agár1962 és mebajah kedveli ezt.
  3. misivagyok

misivagyok Utánpótlás-írogató

Ez a topik a raktárházakról szól, itt ez az aktuális.
    Számításaim szerint összesen 12 raktárház váltható ki, az első fejlesztéshez szükséges fúrók száma 72 (lenne)
    A megjelenés óta nekem egyetlen fúró sem röppent fel, emiatt gondoltam arra, hogy a fejlesztők megbánták, nem akarják a fejlesztést, és emiatt nem jön egyetlen fúró sem.

.sylvia72. és CoraQueen kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ez pont az aktuális téma,raktárház csevegőben vagy,mit kellene csevegni szerinted?Tényleg izgalmasabb a gang.Sárgarépa vagy saláta ez itt a kérdés:D:D:D
    Ha csak 2 havonta ad 1 fúrót jó esetben,akkor elég sokat kell várni:oops:

kovacstne és pal73 kedveli ezt.
  5. pal73

pal73 Junior szaki

;)helyes;)

kovacstne és .sylvia72. kedveli ezt.
  6. Megleptek a pandák egy fúróval :)
    Sokra nem megyek vele :D

7. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

ez 1 gagyi fejlesztés inkább ne is csinálták volna + 4 állattal v.+ 6 fával nem sokra megy senki (de ez se igaz +1 állat v. +4 fa a helye)
    találtak volna ki valami más normális dolgot és mellette rengeteg mindent kérnek érte úgy hogy kukába vele :mad:

8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Alapjáraton +4 állat, de ha beteszel 4 darab rózsaszín ólat vagy 4 darab neonost az már 12 illetve 14 állat. És ugyanúgy csak 1 darab 2x-2-es kockán. Igy már teljesen más a gyerek fekvése, ugye? ;)

taga1, csopke1, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Jobban hangzik, de szerintem nem ez a lényeg, ha 4 neont egymás mellé teszel, akkor is 16 állat. Mindenképpen 3 ólnyi helyet takarítasz meg, ami pedig gyakorlatilag nem sokat ér. Akkor legalább ne írnák oda, hogy milyen szuper, és milyen rengeteg helyet megtakarítasz vele. Mondják azt, hogy kicsivel kevesebb hely kell az állatoknak, és akkor oké, értem így használom, ha akarom, vagy ha nem, akkor nem. De ez az óriási beharangozás, meg leírása a nagy semminek, szerintem ez durva, és nagyon átverés szagú.
    Ami a fúrót illeti, rég lemondtam róla, a gazdakörikbe pedig eszemben sincs milliós tenyészállatokat bedobálni. Az üres gazdakörtől még nagyon messze vagyok, így ezek is elférnek a többi mellett. Majd ha lesz fúró, és még nem leszek nyugdíjas, akkor majd elgondolkodom rajta.

Dana64, ricsy001, *-ToFarmer-* és 2 más kedveli ezt.
  10. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia :D.
    A vadaskert és a manufaktúra még fejlesztett ólakkal éppen megéri az árát ( főleg ha sikerül még ebben az életben fejleszteni ) a füvészkertről pedig ugyan az a véleményem mint a többségnek abszolúte melléfogtak a behelyezhető fák számát illetően.

CoraQueen, Fenyvesi1010 és .sylvia72. kedveli ezt.
  11. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Te kis pajzán! Nem úgy fúrtak az állásomat fúrták meg.

pal73 kedveli ezt.
  12. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, ezt én is pontosan így látom. Nem éri meg a sok tenyészállat bele, nekem van egy füvészkertem, de nem is használom, felesleges.:D:D

pormacska1 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... a farmon két kockányi hely felesleges ? hm ... Drágának drága ... de a felesleges az azért túlzás ;)

Funtinelli_boszi kedveli ezt.
  14. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

akkor vegyél jó sokat

hát ha kell a sok csirke + kecske + tehén stb akkor csináld én kise raktam őket már kitudja mióta - veszem őket
    nem hiszem hogy van 4 rózsa békád,hattyúd v. 4 rózsa macid,tevéd stb

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.8.16
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos csak 1-1 vásárolható a raktárházakból FA ellenében ;)

Bokalmgazda kedveli ezt.
  16. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Mindenkinek más a "gagyi".Van akinek az eventek gagyik,mert nem éri meg,nincs ideje,nem bontja le a farmot,stb.Elolvasod,mérlegelsz és döntesz kell avagy sem,nekiállsz avagy sem,ennyi.

.sylvia72., csopke1, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Végre lett egy fúróm. Fogalmam sincs hogy miből kaptam és mikor, csak ma vettem észre a pajtában. Igaz sokra nem megyek vele de legalább jól néz ki.xD
    Viszont én meg azt mondom hogyha sorozatosan nem csinál meg valaki egy - egy eventet és nem fejlődik (pl. most a házakkal is) akkor le fog maradni és ők lesznek azok akik nem tudnak befejezni egy eventet mert gyenge a farmjuk a többiekhez képest.

vje0315, Meellcc, Bokalmgazda és 3 más kedveli ezt.
  18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia ha van rózssa macid vagy hattyúd azt a következő cserenapon hirdesd meg biztosan sokan vevők lesznek rá :music:.

Bokalmgazda, kukori80 és .sylvia72. kedveli ezt.
  19. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

nem tudom hányas szinten vagy de amióta sok a felhősorom azóta gyorsabban haladok,ma léptem szintet - te mikorra tervezed 2020-ra?xD
    a házak nem nagyon dobnak előre inkább bosszantásért csinálták (had vergődjön a sok tudatlan):p

20. ricsy001

ricsy001 Utánpótlás-írogató

Szóról szóra ugyanez a véleményem.
    De azért abban egyetértünk, hogy ha úgy hirdették volna meg, ahogyan leírtad, az nem lett volna épp előnyös üzleti fogás. Persze, hogy kellett neki a cirádás beharangozás. Csak aztán vannak olyanok, akik logikusan gondolkodnak, nem csak a grafikát nézik...

Márpedig éppen a füvészkert a leghaszontalanabb a három közül. Esetleg ha ésszerűbben állították volna be az ár/érték arányt. Picit gondolj a dolgok mögé, ne csak a külcsínnel légy elfoglalva: 415 csillag / 30 aranybanán / 199*2 farmarany, milliónyi tenyészállat, egy halom barkács és növény, ill. fatermés vs. két kockányi hely a farmon. Melyik az értékesebb? ;) Hosszú távon megtérül-e elégségesen az a két szabad kocka? Szerintem Te sem lennél túlságosan elkeseredve, ha maholnap bejelentené a BP, hogy ezentúl valamelyik farmterületből két kockányi helyet megszüntetnek. Remélem, érted, mit akarok mondani.

Sajnos nem érted a szarkazmust. ;)

Nem mindenki függő ám. :oops: Vannak, akik a kikapcsolódásért játszanak, nem pedig az egyre alacsonyabb értelmi szintű, végeláthatatlan eventsorozat görcsös teljesítéséért. Személy szerint nem sírom tele éjjel a párnámat, ha éppen kimaradt egy event (pár évnyi szünet alatt pedig kihagytam ezt-azt). Ezen a fórumon sokan összetévesztik ezt a játékot a lóversennyel.
    Ami a raktárházak általi fejlődést illeti: az nem mostanában fog bekövetkezni senkinél. Jelenleg szinte mindegy, hogy van-e raktárháza az embernek, vagy épp nincs. Érdemi haladást nem jelent.

Amateur* kedveli ezt.