Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... hm ....
    Nézzük más szemszögből ;) Előre szólok nem fog tetszeni ....:p
    - ez egy hosszú távra tervezett játék ... - sok ráfordítással a fejlesztők részéről ... ;)
    tehát kellenek a hosszútávon teljesíthető feladatok a játékosoknak amire költhetnek amiért küzdhetnek ;)
    Azért termelünk , hogy gazdakörbe tegyük , vagy a piacon értékesítsük ... a piaci árak egyenlőek lennének a nullával ha nem lenne gazdakör .... Ki venne szupertápot ha csak és kizárólag színes ólfejlesztéshez tudnánk használni a tenyészállatokat ?
    Valóban a legszerényebb területnövelő a fás tároló ... De a játék szempontjából annak van a legkisebb egyéb hozadéka is ;) - Mert az állatoknak táp kell ... Tehát a növénytermesztés is fel kell hogy pörögjön a megnövekedett állattartás miatt ... - s csendben megjegyzem ... pl a turbómalom használat is ezt segíti ...
    Igen a pénzről is szól .... hangsúlyozom IS .... Mert fejlesztés nélkül unalmas lenne a játék ....
    Jól ki van ez találva ... Bár valóban lehetett volna picit nagyobb ... mondjuk az ólakéval megegyező a területbővítés ...
    De az a tp hajkurászáson kívül mi célt szolgált volna ?

HéricsBáró és taga1 kedveli ezt.
  2. ricsy001

ricsy001 Utánpótlás-írogató

Ezt mondom én is. Hosszú távra tervezték. Csak épp nem úgy sült el, ahogy gondolták/-tuk.

Szoktad olvasni a cserenapi ajánlatokat? Mindenki rózsa ólakat akar... Mellesleg rengeteg más módon is használhatóak a raktárházakon és a színes micsodákon kívül, de ezt nyilván Te is tudod.

A játék hat éves fennállása alatt felgyülemlett növénytermesztésből, állattenyésztésből, stb. származó javakat a legkisebb mértékben befolyásolják a kb. egy hónapja bevezetett raktárházak. Szerintem. Ja, és nem élek olyan luxussal, mint pl. a turbómalom. ;)

Ezzel egyetértek. :)

Utoljára szerkesztett: 20.8.16
  3. Szendy-és-a-Wombatok

Szendy-és-a-Wombatok Utánpótlás-írogató

Szia.

Azért ezt a hosszú távon-ismételgetést kicsit gondoljuk át. Az eddigi tapasztalatok alapján egy fúrógép beérkezése 2-6 hónap közé prognosztizálható. És ugye kell(ene) belőle minimum 6 darab, de aki több raktárházzal szeretne fejlődni, annak több. Itt már csak 1 tároló fejlesztése is évekbe telne (ha minden így marad). Nincs az a játék ahol ilyen eszement időintervallumot kell kivárnod, egyetlen valami fejlesztéséhez. Értem én a kötelező hurrá-optimizmust, de ez már nem hosszú-táv, hanem kifejezetten a majdnem lehetetlen kategória, ami semmiféle vonzerővel nem bír a játékosok nagy százaléka számára. Aki ma kezd bele egy valódi ház építésébe az már lassan az első felújításon átesik mire lesz egy virtuális tárolófejlesztése. Ez meg akkor is nonszensz, ha néhányan ennek ellenkezőjét mantrázzák.

Ez ebben a formában csak a pénzről szól, itt nem nagyon érhető tetten az "is". Mégpedig azért mert ebben a megoldásban élvezhetetlen a fejlesztés, pontosabban a fejlesztés lehetetlensége. És bizony ezzel a kínlódással élő ember nem számolt a vásárlók közül, csak a fejlesztők. Ők viszont láthatólag nem tudnak vagy nem akarnak ezzel a dologgal semmit kezdeni (ezt jelzi az ezzel kapcsolatos kommunikáció teljes hiánya is). Vettél mindenféle raktárházat, elköltötted rá egyszer a farmaranyadat (igen tudom: csillagért is kapható de a legtöbben belevágtak FA-ért is - ha másért nem, a fúró reményében), és itt megállt a dolog. Elbíbelődsz velük, a fúró-láz majd enyhül, aztán teljes érdektelenségbe fullad. Akárcsak a gazdakör visszaváltoztatásának heves igénye (vagy megkapjuk amit ott: ez van és kész).

OFF:

A Szántóföldi Sztereó Broadcasting bemutatja:

A Botosjeti Tánc- és Faiskola szalagavatójáról: Blue Lagoon

brozsa, Maryanne1, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szia ;)
    Maga a tároló jó .... A fúró felreppenési gyakorisága ... Hm ... ezzel nem feltétlen értek egyet .... DE Én nem gyakoribbá tenném hanem máshogy IS megszerezhetővé ... Pl 50 aranyért / darab ... - de akár 99 arany sem lenne túlzás ilyen ritka felreppenési arány mellett ...
    S lássuk a további kérdést .... Van fúród .... Meg kell csinálni a gazdaköriket ... Bizony húzós a tenyész állat igényük ;)
    Én már 2 farmosat kivégeztem .. a többiből a gyémánt tenyészállatosok még teljesen hiányoznak ... s az arany szintek félúton járnak ...
    Bizony .. vehetek szupertápot .. vagy a piacról kell / lehet megoldani ;) Ez vagy valós pénz ... vagy türelem és elég csp kérdése ;)
    Kíváncsi lennék a sok fúró miatt nyürrögő .... közül hánynak van kipipálva a hozzá tartozó gazdaköri ? 8)
    Miért kéne változtatni a gazdakörön ? :eek:
    Átlátható ... Jól használható ...

Apóca72 kedveli ezt.
  5. Szendy-és-a-Wombatok

Amennyiben megvásárolhatóvá teszed a fúrót akkor máris kimaxoltad a "csak a pénz számít" elvet, és most ellent is mondtál kicsivel korábbi önmagadnak. Nem lenne baj persze, hiszen ha már van tároló akkor sokan megvennék a fúrót is. Még akkor is ha ezzel olyan költségbe vernék magukat amibe egyébként nem. De ez már marketingpszichológia TV-shop módra.

A gazdakörikkel kapcsolatban szerintem fordítva ülsz a lovon: ha van fúróm, erőltetem őket mert van értelme fáradni-küzdeni velük, ha nincs fúró, akkor elférnek a többi közt. Ennyi (nincs látható cél - nincs húzóerő).

OFF eltávolítása! |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.8.16
  6. -Holdfeny-.

Bizony szoktam olvasni ;)
    S a rózsa terményesekre van óriási .... LENNE óriási kereslet ... Ezek jelenleg CSAK építhetőek ... tehát valós pénzért megszerezhető játékelemek ... Óriási szerencse vagy hihetetlen mennyiségű szupertáp kell a megépítésükhöz ;)
    Az állatot adó rózsa ólak kis szerencsével egyéb módon is a birtokunkba kerülhetnek ... Titokól .. ólgőzös .. kerekkerék ... ;) + Cserenap mindkettő esetében ;)
    Valamiből élni kell a játéknak ... a háttérmunkákat valamiből finanszírozni kell ;) Pl szupertáp vásárlásból ;) Ezért kell a sok és még több tenyészállatot igénylő feladat .... a színes ólak építési lehetősége mellé .. hogy ne csökkenjen a táp iránti kereslet ....
    Én is szinte a kezdetektől játszom ... Nem kong a pajtám ... De pl én eddig nem tartottam kint állatot ... a rózsaólakkal és raktárakkal ez megváltozott ;) Tehát nálam változott ... A turbómalom pár 100 forintos luxus havonta .... - de én sem élek vele ;)
    Nem mondtam ellent ;) Hiszen maradna ritka felreppenőnek ... csak ha valaki sietni akar... Had siessen ...
    Koránt sem biztos hogy költenék rá ;)

taga1 kedveli ezt.
  7. Szendy-és-a-Wombatok

Kihangsúlyoztad az "IS"-t. A megvehető fúróval ez törlődik. A felreppenő százalék továbbra is csak töredék százalékokban mérhető, tehát akinek van raktárháza és fejlesztené (gyanítom, hogy a játékosok nagy része) azok bizony tömött sorokban járulnának a kasszához. Ez is marketingpszichológia, mert szinte senki sem szeretne még 1 évet várni (ami nem is földtől elrugaszkodott időtartam, hiszen mondjuk 5000 játékosból 30 kapott 2 hónap alatt 1 darab fúrót ami semmire sem elég).

OFF eltávolítása! |Tamás|

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyszer elmegy, hogy a rendes témába illő mondandód után beírod az OFFnak minősülő szöveget, de hogy még a 3. hsz-edbe is ugyanazt írod. Mellőzzük, vagy búcsút kell tőlünk venned kis időre.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. Szendy-és-a-Wombatok

Szia!

Ezt a fenyegetést kifejezetten nekem tartogattad, vagy alkalmazod a fórum egyéb részlegeiben is illetve más esetekben is? Szoktál csevegőt olvasni amúgy?

10. |Tamás|

Képzeld, szoktam csevegőt olvasni, és mint írtam, egyszer elmegy, hogy OFF-ot írsz a rendes hsz végébe, de nem 3X.

Kérlek, így már ne csak az OFF szokásaidon változtass, hanem a modorodon is.

Meellcc, HéricsBáró és taga1 kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

pár nap és 99-es leszek:) mostmár tényleg célegyenes:D de akkor sincs furó:D

Meellcc kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia ach!

Nem is kell fúró, még a végén kilyukadna a lufi, amiben gyűjtöd a TP-t, aztán nem lenne meg a 100 :D

Meellcc, HéricsBáró, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Szendy-és-a-Wombatok

Mivel a csevegőkben a hozzászólások tetemes része képez OFF-ot (így vagy úgy), de nem szankcionálod ilyen vérmesen, ezért bátorkodtam kérdezni (mindjárt utánad is OFF van....).

Ja látom, neki lehet....

14. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

Nem mondtam ellent ;) Hiszen maradna ritka felreppenőnek ... csak ha valaki sietni akar... Had siessen ...
    Koránt sem biztos hogy költenék rá ;)[/QUOTE]

már ne haragudj de te biztos vennél 30 -as kötegben fúrót (az aki sajnálja hogy nem tud több gagyi házat venni az biztos venne):p

15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ha te azt tudnád:D

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nyugalom ;) Pár hét és elérem a bűvös 100. szintet ... És itt sincs fúró xDxDxD Lehet azért mert nem vagyok százas :wuerg: vagy mert tojok rá van vagy nincs xDxDxD
    Ha lesz , vagy beszerezhető lesz ... azon fokok agyalni melyiket fejlesszem ...:p ÁÁÁÁ itt mindenhogy gondolkozni kell ... szegény szőkeségem :music:

Meellcc és taga1 kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Akkor elemezzük már ki achmed hozzászólását...
    Raktárház csevegőben vagyunk. Fő téma jelenleg a fúró nélküliség. Achmed ehhez tett hozzászólást, hogy szintén nincs fúrója, és valóban OFFnak minősülően hogy lassan 100-as szintű lesz. Nem azt tettem szóvá, hogy OFF-ot írsz, hanem azt, hogy 3X ugyanazt. Ez olyan, mint ha most per pill, achmed 3X beírná ugyanazt hogy nincs fúrója, de mindjárt 100-as szintű. Azt hiszem, értelmes emberek vagyunk, egyszeri írásból is megértjük a dolgokat.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. Szendy-és-a-Wombatok

Tamás...elolvastad mik voltak amiket töröltél? Láttad, vagy nézted, hogy linkelések voltak bennük és minden esetben más, véletlenül sem ugyanaz? Némi zenei tudattágítás, nem gondolom, hogy nagyon haragudtak érte a többiek...de azt hiszem csak radíroztál, nem olvastál.

19. |Tamás|

Igen, a zene nem ugyan az, de az OFF az igen, Mint írtam, 1X elmegy az OFF, de nem 3X. Amennyiben valaki zenét szeretne hallgatni, előtte is nyitva áll az a bizonyos zenét szolgáltató csatorna.

Ezennel a témát Én lezártnak tekintem, tedd Te is ezt, és Kérlek mellőzd ezt a fajta tevékenységedet. Utolsó figyelmeztetés volt részemről!

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. ricsy001

ricsy001 Utánpótlás-írogató

Ez a reális szemléletmód. Hosszú távra fejlesztették, igen, csak ugye mint a BP-nél minden, a "hosszú" is relatív fogalom.

Nem feltétlenül mondott ellent. Elméletileg nem, gyakorlatilag igen. Azt írta, hogy "a pénz is számít". Ha megvásárolható lenne a fúró, akkor két forrásból lehetne beszerezni. Amiből az egyik ingyenes, habár finoman szólva sokáig tart. Jók az írásaid, de ne fogalmazzuk át mások véleményét. :)

Ha nagyon bele akarnék kötni, ezzel ellentmondtál magadnak. Amennyiben valaki cserenap alkalmával szerzi be (azaz nem CSAK építéssel lehet hozzájutni), akkor a fogadónak nem került semmilyen pénzébe. (Az más kérdés, hogy küld-e érte toronyórát láncostul.) Csak a küldőnek.

Ez tiszta sor. Na de amilyen szerteágazó ez a játék, bőven van más bevételi forrásuk is. Szvsz túl szűk a látóköröd. Ha készítenénk egy gondolattérképet arról, hogy miként lehet kombinálni a játékban megszerezhető bármely javat egymással és ezzel milyen előnyökhöz juthatnánk... És itt MINDEN létező játékelemre gondolok. Ha nem is végtelen, de millió féle kombináció létezhet. Ilyen például a nullapercezés, a 8 perces rózsa és társai.

A BP valószínűleg jól megszedte magát a bevezetés utáni rövid időszakban, de mint Szendy is írta, ez a játékelem is hamarosan elfelejtődik.

Mellesleg ha előbb kivégzed a gazdakörit, azzal miért vagy előrébb? Ha nincs hozzá fúró, akkor felesleges volt. Max lett egy halom CSP-d, TP-d.