Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Vegre hozzam is bekoszontott egy furo, pedig azt hittem meg kell varjam a tavaszt, hat kellemes csalodas volt.

alpha58 és vje0315 kedveli ezt.
  2. kiancika

kiancika Utánpótlás-írogató

gratulálok, jó olvasni, hogy azért néha valaki kap is. így reménykedhetek, hogy 2020-ig én is kapok 1-et:)))))

mingo826 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Kis turelem es varakozassal biztos nalad is lesz nemsokara.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok:)
    Jöttem én is helyzetet jelenteni:
    Raktárházaim száma: 12 db
    Raktárház fejlesztéseim száma: 0 db
    Fúróim száma: 1 db
    Helyzetelemzés: inkább nem mondok semmit:D
    Várok, méghozzá veletek együtt még sok fúróraxD:cry:xD

achmed1122, kovacstne és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok Jó ideje nem játszottam.
    Lenne pár kérdésem a Raktárházakkal kapcsolatban.
    Látom ha kiváltom egszerre 4 helyem lesz kérdésem az lenne 1 helyre mennyi azonos fajtájú fát tudok rakni ? mondjuk ha van 70 kecsketej fám azt be tudom rakni egy helyre vagy? vagy 500 juhar fát ? Előre is köszönöm a válaszokat remélem értitek a kérdésem.

Leho69 kedveli ezt.
  6. Szendy-és-a-Wombatok

Szendy-és-a-Wombatok Utánpótlás-írogató

Szia.

Semmiképpen. 1 hely = 1 darab fa. A fa tárolóban kezdetben 6 üres hely van, így 6 darab fát tehetsz bele (és 4 helyet foglal maga a tároló, vagyis 2 helyet nyersz a használatával).

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Minden benne van:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/

Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Köszönöm a válaszokat.
    Akkor nem is kezdem újra azt hittem amiből sok van bel lehet pakolni mindet de így nem sok értelmét látom.
    További jó játékot mindenkinek.

kovacstne kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;) Még mindig fúrótlan vagyok .. de a saláta piac fellendülése arra késztetett .. hogy belekezdjek a Manufaktúra gazdaköri hiányzó Gyémánt szintjének teljesítésébe ... Sali árán tenyészállatot veszek .. s már megy is a gazdakörbe ;) Kíváncsi leszek meddig jutok ;) Majd hozom az eredményt ....

Mikulás48, Gio, steve223 és 2 más kedveli ezt.
  10. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

-gyöngy-581, csio70, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Még mindig 0 furó:D

-gyöngy-581, csio70 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Gratulálok ;) Nálam még nincs .... s azt hiszem azért mert még vannak hiányosságaim a tárolós gazdaköriknél ;)
    Dolgozom rajtuk .... De iszonyú mennyiségű tenyész állat kell bele ;)

ho-hoboy és steve223 kedveli ezt.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Szóval azért nem jön nekem sem a fúró mert még nem csináltam meg a hozzá tartozó gazdakörit?
    Az nagyon gáz mert nagyon sok a hozzávaló állat és addig nem akartam bele fektetni ameddig nincs fúróm!

emocy91 kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz zolmány!
    A raktárházakhoz tartozó gazdaköri feladatok teljesítésének semmilyen befolyása sincs a felröppenő fúrógépekre. A fúrógépek nagyon ritka felröppenők és csak a raktárházak aratásából kaphatjuk.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen feltétel nincs!

Mindenki más-más lehetőséggel próbál gazdálkodni, előkészíteni, elősegíteni a majdani fejlesztést.

Kérlek, ne "pánikolj", gyűjtögess, termelj / arasd / hasznosítsd az alap raktáraidat!

Mikulás48 kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Olyan kérdésem lenne a furóval kapcsolatban van kifejezetten ól vagy fa ami adja:) vagy véletlenszerű és minden ól vagy fából jöhet ami a raktárházba van rakva:D

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A csoportosan raktárházba pakolt ólak a vadaskerti aratásból; a csoportosan behelyezett fák a füvészkert szüreteléséből; a terményes ólakkal megpakolt manufaktúrák terményeinek gyűjtéséből érkezhetnek csak fúrógépek!! :)

Gondolom így érted a választ! :) :)

Kérés: színezd ki kérlek a hozzászólásod mondatait, ahogy az idézetben tettem!!! Lesznek olyan olvasók akiket megtévesztesz, ha fekete tintával színezve hagyod a mondókádat. (sok kellemetlenségtől megszabadulhatunk, ha figyelünk erre a hatásjelzőre)

Mikulás48 és achmed1122 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ha erre tudnánk a választ .. mindenkinek lenne fúrója ;)

Mikulás48 és achmed1122 kedveli ezt.
  19. hamuska

hamuska Fórumszaki

Timi21a, steve223, Ananke és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

ho-hoboy, steve223 és Ananke kedveli ezt.