Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Neuenhof

Neuenhof Utánpótlás-írogató

Én csak próbáltam erősíteni a tábort és a hitetleneket, hogy ez a fúró téma nem lehetetlen, mert akkor egyáltalán nem bukkana fel, jönnek majd csak lassan. Egyébként egyetértek azzal, hogy az sem lenne jó, ha mindent egyszerre kapnánk, örülni sem tudnánk úgy neki, persze én értem, hogy új játékelem és mindenki egyből használni és élvezni szeretné az összes előnyét, de remélhetőleg az is meglesz és nem fényévek kérdése, addig meg szerintem van mindig feladat mellette amire koncentráljunk! :);) A fúrók meg majd csurrannak cseppennek....

eras40, magdi06 és Leho69 kedveli ezt.
  2. tommycee

tommycee Törzsjátékos

nekem megvan a farmos fűvész meg a baha vadaskert :) végre... aztán majd csak sikerül fejlesztgetni is a kicsikéket :D <3 majd hozza a játék amit kell, néha hamarabb néha később mint a többieknek, de megyünk előre... @Neuenhof nak adok igazat abban, hogy nem lehet egyszerre meg mindenkinek minden...

Neuenhof és Leho69 kedveli ezt.
  3. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Haliho!
    Nem zavar a raktárház, de dühítő ez az egész. Nem irigykedem és nem sajnálom le azokat akiknek egy fúfójuk van egyszerüen értetlenül állok a tény előtt hogy ennyire nem veszik semmibe a játékosokat;)

Leho69 kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Számomra is érthetetlen, miért kell olyasmivel játszani, ami dühít. Ez játék, nem a medve, mert az bizony nem játék.
    Sok játékosnak már több fúrója is van. Bizonyíték arra, hogy a játékosokat figyelembe veszik. Azt pedig nem fogják csak úgy kihírdetni, hogy éppen milyen marketing stratégiára rendezkedtek be. De ha eléggé nagy lesz az állóvíz, fel fogják kavarni rendesen.
    Mindig ez volt, csak a köntös változik. Néha.

pal73, Lillapilla73, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát sajnos ez már medve és nem játék amivel én szeretnék játszani. Millió pusszancs:D

Leho69, Ivibaba54 és Funtinelli_boszi kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Pici plusz infó-kérdés:

- VAN MÁR OLYAN VALAKI AKINEK 2 DB FÚRÓJA VAN???? :wuerg:

Én 54PP-vel próbálom megszerezni a 2. fúrót..... de nem akar jönni :cry:

csio70, inanna11, tereza6517 és 3 más kedveli ezt.
  7. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Mikor event van , akkor azzal magyarázom a fúrók láthatatlanságát, hogy az event felröpik foglalják el a helyüket. Azután az event befejeztével rá kell jönnöm, hogy így sem érkezik egy sem az öt házikóból. Már csak a Télapóban bízhatok. Üdv és Nektek több szerencsét.

Evita-55, csio70, maniszla és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem rossz az a Télapó. Nem bizony. De azért én jobban bízok ez ügyben a BPben. Mert, ha a BP nem dob piacra fúrót, akkor a Télapó is csak szöget fog hozni. Milyen szöget? Rajzszöget.xD

Evita-55, Ivibaba54, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:D
    Van egy érdekesnek tűnő kérdésem: és melyik évben fog jönni a fúrós mikulás? Jövőre? Két év múlva? Többet kell aludnunk addig, vagy kevesebbet? Vagy ébredjek inkább fel?
    A mai helyzetjelentésem:
    12 raktárház, fejlesztés nélkül és hozzá ennyi idő alatt kemény egy darab fúró (igaz a raktárházak egy része már az eszköztárban van és hol kiteszem, hogy beveszem, mert kell a hely másra)

Ivibaba54, kovacstne, franyo121 és 4 más kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Gratulálok a 12 házikóhoz! Az hogy hol kiteszed, hol lebontod, nekem egy gondolatot juttat az eszembe, mégpedig azt, hogy hiába mondta a BP, egyenlőre nem sikerült annyi helyet megtakarítani velük, mint amennyire reklámozták.

.Eperke73., Ivibaba54 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

Senkit nem szeretnék bosszantani, de nekem 3 db van.
    A harmadikat a ma reggeli aratásból kaptam, de nem tudom hogy melyik raktárházból, mert mind a 6 db-ot arattam és már nem is figyeltem a felröppenőt.
    Jó játékot!
    Ildikó

PöttyösPanna, mingo826, Amateur* és 9 más kedveli ezt.
  12. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Gratula a háromhoz ! Ez ritka jelenség, mint a fehér holló, vagy inkább mint a lottó ötös , lassan. Marad a várakozás , az is jobb a semminél. Üdv !

mingo826, magdi06 és vje0315 kedveli ezt.
  13. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Gratulálok a 3 fúróhoz, nekem még egy sincs a 6 raktárházamból. Remélem hamarosan nálam is megjelenik.

mingo826, Leho69, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Így igaz, csakhogy ez a pirossapis fúróhozó a Bp Télapó, akinek az lesz a tiszte, hogy végre ellásson bennünket, így év vége alkalmával ,megfelelő számú szerszámmal.Meglátjátok, hogy így lesz ! Egyébként meg a remény hal meg utoljára ! Szép napot !

Evita-55, csopke1, cathyp86 és 3 más kedveli ezt.
  15. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Dejó! :D
    Nagy Gratula neked! :inlove:
    Picit irigykedünk rád....:p

granit, AnkaFD, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  16. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek! :)
    Mivel itt olvasom,hogy néhányatokhoz csak úgy titokban besompolygott néhány fúró,hát gondoltam az esélytelenek nyugalmával én is átnézem,mi van a raktárban.
    És láss csodát,:pnálam is ott árválkodik,ki tudja mióta 1,azaz egy darab fúró.xDSzólhatna a testvéreinek!
    Szép napot!

mingo826, magdi06, Neuenhof és 5 más kedveli ezt.
  17. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Jó nektek!!!:) Én eddig hiába nézegettem:wuerg:xD

vje0315, achmed1122 és csopke1 kedveli ezt.
  18. Bathilda

Bathilda Junior szaki

A gondom csak az hogy a fúró olyan nehezen jön mint anno a méhkirálynő!!!!!!:cry::cry::cry:
    Remélem fognak dolgozni rajta hogy mindenki meg tudja szerezni a raktárházakat!!!!
    Jó farmozást kívánok mindenkinek és sikeres gyűjtést a fúróhoz!!!!!!:D:D

mingo826, csopke1 és vje0315 kedveli ezt.
  19. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Végre lett bahás füvészkertem:D

Susie0509, maniszla, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;) Nálam még banángyűjtés folyik ;)

vje0315 kedveli ezt.