Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Hát, az állam leesett a padlóra.... először az almafákon, majd a milliókon akadt meg a szemem...
    Miért pont almafa a 99. szinten??? és ha azt mondod nekem, hogy az almafából lett ennyi pénzed, rögtön kiteszem én is az összeset....
    Még egyszer gratula a fejlesztéshez!

maniszla, inanna11 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Egyszerű, vagyis inkább már nekem ha lehet csak két valamit termelek azt jő áron szoktam eladni és nem hagyom soha hogy a piacon leverjék az árát inkább megveszem én van hogy 50 millába is kerül a dolog de a végen csak nyereség lesz belőle,csak találd meg azt a termést amire mindig vannak vevők ez nagyon lényeges remélem tudtam segíteni.;)

Köszi és nem rossz úton jársz az xxl almát naponta háromszor lehet szüretelni és van már hogy 200csp-t is kérnek érte az én piacomon de én másra vagyok rá állva.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.9.16
    maniszla, inanna11, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Azért fura hogy nem jön a fúró:D

HéricsBáró és ulmo12 kedveli ezt.
  4. Agár1962

Agár1962 Utánpótlás-írogató

Szia,sajnos nekem sincs.Szerintem igazságtalan, hogy szerencse kérdése a fúró,minden gazdának járna 1-1 darab mutatóba.

5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok4
    Most kaptam meg az első fúrómat. Szuper :inlove::inlove::inlove:

maniszla, inanna11, -katalinjani- és 9 más kedveli ezt.
  6. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    A mostani aratáskor felröppent 2 db fúró :inlove::inlove::inlove: így már van 3 db :inlove::inlove::inlove:

maniszla, inanna11, Magdusnéne és 7 más kedveli ezt.
  7. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Gratulálok!
    Igazán szerencsés vagy! Nekem még nem röppent fel egy sem, de várok türelmesen, mást úgy sem tehetek.

inanna11, Gio, dagaz70 és 2 más kedveli ezt.
  8. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Köszönöm szépen, kedves vagy.
    A türelem fúrót terem ;):) előbb vagy utóbb.
    Én is meglepődtem mikor megláttam.

maniszla, -katalinjani-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A mostani eventeknek hála már csak 40 csillagocska kell, hogy gazdagodjak még egy raktárházzal. :) :) :)

inanna11, Vazulnéne, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. Apafarm2011

Apafarm2011 Járnitanuló

Több mint egy hónapig semmi, erre ma két fúró is felröppent. Így már 3 van. Lassan fejleszthetek....:D:D:D:D

maniszla, inanna11, -katalinjani- és 8 más kedveli ezt.
  11. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Én már nem is foglalkozom a "Fúró"-val. Vadaskert 14 Építési terve elkészült, de valaki megfújta a fúrókat, úgy látszik nem jut el hozzánk. A többi 5 raktárház fejlesztési feladatait csak megfelelő fúró db. megléte estén teljesítem (talán 5 év múlva). Nem bánkódom, nem bosszankodom mert más ilyen helyzetben van. Előnyös a raktárház, kevés helyen sok termés.

inanna11, Leho69, dagaz70 és 2 más kedveli ezt.
  12. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Ennyit kellett várni, de végre megvan!
    Igaz még csak 1, de összejött valahogy.

maniszla, -tanaka40-1, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Hurrá, hurrá, ma megkaptam a 2. fúrót is 4 neon ólra. Jövő decemberkor majd pezsgőt bontok a 6.-ra. Biztos karácsonyi ajándéknak fogom kapni. xD

Csókos, Fätum, maniszla és 19 más kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
    Ez most az, aminek látszik, diadalordítás! xD
    Megjött az első fúróm, a bahamáról. Nem tudom, melyik raktárházból, mert a kezdetektől kint van mind a 6 db és géppel arattam. Érdekes, hogy a farmon már sokkal régebben kint vannak és onnan még nem kaptam. Azért 12 raktárház után már csak megérdemeltem egy fúrót. :inlove: Csatlakozom kukori80-hoz, jövő karácsonyra csak összejön egy Fűvészkert fejlesztés. ;)

15. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)

2016.09.16. Reggel 10 óra 17 perc...

FÚRÓK SZÁMA 5 :D:inlove::D

16. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nálam a fúrók száma 4 :) sajnos nem tudom mikor kaptam , csak most eszembe jutott és megnéztem .

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Utolértelek. A majmok hozták. Lehet, hogy a szentélyben is kellene aratni? Ott lehet egy fúró projekt?

maniszla, inanna11, -katalinjani- és 7 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hurrááááá ma megkaptam a 2. fúrómat juhhééé :inlove::inlove::inlove:.

19. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Mindenkinek gratulálok az újabb fúrókhoz. Nálam 6 raktárházra a kezdetektől a fúróim összesített száma még mindig változatlanul nulla.>:(:cry:xD

20. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

Húrrá sziasztok a mai nap kaptam 2 fúrót ,biztos a manók hozták:p