Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szerintem valamit állítottak mert most artam és bahán is farmon is kaptam 1-1 fúrót így összesen már 4 van.

2. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Bár már én is tapasztalnám!

-tanaka40-1, steve223 és inanna11 kedveli ezt.
  3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

gratula nekem 3db van várom én is a4iket:p

node 2-őt agyszerre :)küld el erre aszt a jótündért:p

Dupla post összevonása! |Tamás|
    Kérlek, ne írj dupla-tripla postokat, használd a szerkesztés gombot amennyiben Tied az utolsó hsz!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.9.16
  4. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Gratulálok minden fúrósnak 8) én továbbra is fúrótlan vagyok :p

5. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

6 db van mindegyikből 2 db egy a rendes farmon 1 a bahamarán, idáig 4 db lemez és 4db kalapács van fúró nuku ,fejlesztésről szó se lehet ,mivel rengeteg kelene hozzájuk ez felesleges volt Legalább a rendes farmos ültetésekből kapnánk több lenne az esély hogy dob. aranyat költeni rájuk kidobás lenne.

vje0315 kedveli ezt.
  6. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ma végre megkaptam az első fúrómat. Nem tudom melyikből,mert 9 tárolom van.

Kukori.és.Kotkoda, maniszla, Gio és 7 más kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Gratula a szerencséseknek!
    Hogy ilyen sokan, ilyen sok fúrót kaptatok, gondoltam, most én is ránézek mi a helyzet. Természetesen 0 fúró. Meg sem lepődtem.
    Néhány év múlva majd én is hasonló jókat írok, legalábbis remélem.

8. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    De jóóó megkaptam az első fúrómat. :inlove::inlove::inlove:

Gio, Leho69, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  9. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Egy meg egyből könnyen lehet három,/hatvanon túliak ismerik a slágert/ és lett ma reggel 3 db fúróm.Ezek szaporodnak.

10. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Gyorsan megnéztem én is, hát nincs egy darab se. A hatvanan túli játékosok fognak e tudni tovább lépni? Hány fúró is kell a tovább fejlesztésekhez? Biztosan van közöttünk jó matekos aki ki tudja számolni hány év kell hozzá. Feltettem ezt a kérdést Jónás apónak is és gyorsan törölve is lettem.o_O

maniszla, Gio, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  11. vje0315

Sziasztok!
    Sajnos nálam a területváltás és átrendezés nem járt eredménnyel, a ma reggeli nagy aratás után még mindig teljesen fúrómentes övezetben vagyok. Gratulálok a szerencséseknek, akiknek már több fúrójuk, ill. fejlesztett raktárházuk is van már.

Magdusnéne és Gio kedveli ezt.
  12. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok! Nem hittem a szememnek ma reggel. 4 fúróm van. Tegnapelőtt még csak 1 volt. :inlove::inlove::inlove:

maniszla, taga1, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. vje0315

Szia!
    Szívből gratulálok, ilyet szeretnék látni én is, hogy lesz nullából valamennyi.

Gio, Leho69, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  14. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek,akinek bárhonnan is,de gyűlik a fúrója :) Gyorsan megnéztem én is,és végre elmondhatom,nekem is van 1 db :D Tegnap még nem volt :) A 6 még odébb van,de legalább már van remény ;)

Gio, Leho69, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Emília4400

Emília4400 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet, hogy az enyém azért nem szaporodik mert csak egyedül van?

Leho69 és vje0315 kedveli ezt.
  16. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

A reggeli aratás megint adott a bahán és farmon is 1-1 fúrót így már 6 van. :)

17. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Sziasztok!
    7 raktárházam van és még mindig 0 fúróm.:cry: Remélem hamarosan én is a gyűjtők táborába léphetek.

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  18. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

sziasztok!

gratulálok, a 6 db fúró az már valami :D
    és mit kezdesz vele? nekem ugyan még csak 3 db van, de a vadaspark és a füvészkert közötti
    érveimmel még nem jutottam döntésre, melyiket is szeressem?

Gio, vje0315 és steve223 kedveli ezt.
  19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

A manufaktúrát szeretném fejleszteni elöször de ahhoz kell még 2 fúró. ;)

Magdusnéne, Gio, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  20. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

értem
    nekem is van manufaktúrám, kiraktam, aztán visszavettem, amíg nem fejlesztettem maximumra a vadasparkokat, addig nekem nem gazdaságos
    pl. illatszergyár - ha jól emlékszem 8 pillangót eszik, tehát 1 db illatszergyár, lefoglalja a 2 db vadasparkomat jelent felállásban, és akkor a manufaktúrában csak 1 terményes van
    tehát nekem nem éri meg, persze vannak olyan terményesek ahol gazdaságosabb a termelés, ahol csak 2db állatot kell beadni, mert akkor a 4 db ugyanolyan terményes a manufaktúrában, pont lefoglalja a 2 db vadasparkot - 2x4 hozzátartozó állattal...

szóval most manufaktúrában nem gondolkodom egyenlőre :)

steve223 és vje0315 kedveli ezt.