Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. maniszla

maniszla Aktív író

A gazdaköri feladatokkal lehet sok csillagot szerezni, és nem feltétlenül a tenyészállat beszállításokra gondolok.

Melan, bindi5454, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  2. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Többször utaltunk arra, hogy az ilyen felreppenők nagyon ritkaság számban érkeznek.
    Valamikor, amikor - talán az elsők között - a méhkirálynőre vártunk, sok sok időbe telt, mire összejött a megfelelő darabszám.
    Szóval a türelem az, amire most szükség van, mert ezt nem lehet azonnal megszerezni. :)

Utoljára szerkesztett: 16.6.16
  3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kiváltottam a vadasparkot, maradt 55 csillagom, bementem a gazdakörbe ,most van 164 db, lehet szerezni csak csinálni kell!

Kukori.és.Kotkoda, he1951, Melan és 6 más kedveli ezt.
  4. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

[QUO TE="akbroker5, post: 518464, member: 138930"]500 csillag ezért a vadaskertért?? Csak ólakat tehetsz bele, s a fákat?
    Tőlem ugyan megtarthatják őket....én sem veszek farmaranyat...500 csillag nem fog így összejönni 2 év alatt se......be..phat..k!!![/QUOTE]
    Igazad van! Az ajándékba kapott party pörgetést is inkább ne adták volna, a szokásos értéktelen vackokat adja, csak arra jó, hogy az ember jól felhúzza magát. Amit kaptam, a pörgetésre szánt időt sajnálom .

5. twer7

twer7 Aktív író

Sziasztok a vadasparknál fogaskereket is mutat az mire jó inditáskor a táp és viz után

bindi5454 kedveli ezt.
  6. gomboc58

gomboc58 Haladó

Sziasztok! Kiváltottam a vadasparkot, nagy reménnyel. Aztán látom, hogy csak pár állatot tudok betenni, viszont bővíthető lesz idővel. Csak jöjjön a felröppenő! Azt viszont nem értem, hogy miért kell egyesével berakni az állatokat. Mivel egyszerre fognak beérni ezért én azonos érésű állatokat szerettem volna betenni. Így szerintem ugyan úgy mint a tenyésztelepen jó lenne ha állítható lenne az ólak száma és nem kellene egyesével pakolni.
    Köszi és szép estét mindenkinek.
    Lenne egy kérdésem is: itt is hatással vannak a gyorsítok?? (sajtgolyó, mézeskalács, cserép.....stb..a felhőről jövők is.)

bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia! Igen, aki keres az talál. :) Jól csinálod!
    Jó, hogy sokan jelzitek a sopánkodóknak, hogy körül kellene nézni a gazdakörben. Tudom, hogy sokféleképpen játsszuk ezt a játékot, de azt tanácsolom, hogy eventmentes időben is nézzetek be a gazdakörbe. Ki kell tűzni pár kisebb célt, ami még szórakoztat és azokat elvégezni. Akkor az ilyen, sok csillagos feladat nem olyan nagy falat és nem ér készületlenül.
    Akkor van igazán gond, ha az illető ott már minden olyat kipipált, amire lehetősége volt. Akkor bizony várnia kell a csillagot hozó eventekre. Ilyen játékos is van. Neki hiába mondjuk, hogy menjen a gazdakörbe. Ilyenkor nincs jó tanács, csak annyi, hogy türelmet és kitartást kívánjunk neki.

Szia! Nem ennek a csevegőnek a témája, de talán a modi nem törli. Psssszt! ;)
    Én a party pörgetéseimet nem használom el egyszerre, sőt nem is azonnal.
    Többen írták már a fórumon, hogy a pörgetésnek is van "taktikája". 8 óránként frissül a kínálat a keréken. Tehát, amikor reggel aratok, megnézem, hogy mit kínál főnyereménynek. Ha olyan, amire nagyon vágyom, megpróbálom. Ha nem jön be, ez van. Ha a következő kínálat nem tetszik, abbahagyom. Estefelé újra benézek, ugyanilyen elhatározással. Sokszor napokig, hetekig egyet sem pörgetek. Elférnek azok a jegyek ott és nem romlanak meg. ;) Amikor viszont vmi akció van, akkor nem kell azon szomorkodnom, hogy nincs mit elpörgetni az új vagy klassz nyereményekért.

csio70, 5SiBogyó, Domos52 és 19 más kedveli ezt.
  8. maniszla

maniszla Aktív író

Ha rákattintasz, lehet látni hogy rakhatsz be még új állatot (ha van helyed), valamint törlésre is van lehetőség.

bindi5454 és gomboc58 kedveli ezt.
  9. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Az egyik kisebb farmomnak csak 300 csillaga volt reggel..... Most közel 600 csillaga van.... A gazdakörben szétnéztem egy kicsit, s találtam olyan feladatokat amelyek megoldhatóak....
    Nem tudom miért kell játszani rosszkedvűen.... Forduljon a fal felé, és zárkózzon magába.... Ne akarjon senkit a saját negatív szintjére lehúzni, hiszen sajnos néha mindenki odakeveredik, de a játék az ami kirántja a rossz hangulatból, ha van esze, s türelme, vagy csak tudomásul veszi, hogy ez egy játék...
    Nem kell mindent azonnal megszerezni, nem verseny a kertészkedés, hanem egy nagyon is sok figyelmet igénylő cselekedetsor... Minden kapcsolható, és egymásra épül....
    A holnapi reggel fogom én csak először aratni a vadaskertet... most kíváncsiságból szentjánosbogarat, és denevért tettem be... holnap néhány tyúkocska fogja birtokba venni, utána jönnek a nyulak, mert éhezik az anakondám....
    Szerintem a fejlesztéssel elég sokat fogok várni, mert túl nagyok a kívánalmak, ahogy az újabb farmaranyas vételét sem tartom megoldhatónak.....
    Mindenkinek jó játékot!:)

Domos52, kisvirág, Ági4646 és 9 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A beadandókban tenyészállatoknál lehet bahás állat, a sima állatoknál bezzeg nem. Amikor pandám, tevém van bőven. Persze nem véletlen, hisz nekik a legnagyobb a pajtaértékük. Még véletlenül szívesebben csinálnék valami újat. Ki van ez találva ismét.
    Köszönet a remek és segítőkész bp-nek. ( remélem az iróniát érzitek benne)

bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Nézz körül a pajtádban titokállat fronton.;)
    Kivimadár, farkas... A pajtaértéke nagyon jó.
    Magas még mosómedve, kakas, róka....
    Az aláírásomban lévő leltár táblázatnak van egy füle, ahol csökkenő sorrendben vannak az állatok pajtaérték szerint. (A fák is.) Vesd össze a piacoddal, hogy van-e olyan, amit megéri megvenni. (Nálam a rénszarvas és a kutya megérős még.)
    Én tenyészállatot nem pakoltam bele. Azokat jobban "féltem", mint a sima állataimat. :oops:
    A fejlesztéssel pedig csak akkor siess, ha ezek a fránya fúrók már megfelelő számban a rendelkezésedre állnak. Kukorihoz hasonlóan, nálam is kivimadarak ülnek a tárolóban. :(

12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Várhatóan igazad van, nincs értelme:D:D

Inkább elmegyek sirdogálni egyet, hogy nincs ennyi csillagomxDxD

Vagy talán mégsem, hanem meglátogatom a piacot, és kihasználom hogy a piacot mindenki lerabolja csillagokra vadászva a gazdakörhöz;) Hirtelen megnőtt a kereslet a titokfákra, állatokra:) Utóbbi időben a barkócának, és kesudiónak a most tenyésztendő állat feneke alá esett az ára, de ma hirtelen kilőtt az égbe az árfolyam, mindenki gondolom nekiesett kiszedni minden csillagot, ami elérhető:)

Én igy a magam módján használom a vadasparkotxDxD

13. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Majd megvigasztalunk ,addig is keress most szép csillagos az ég! Több száz is akad!:);)

14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Megyek akkor vadászok onnan néhányatxDxDxD

Addig is gratulálok Neked, meg a többieknek is, akik már kiváltották a parkot:) Nemsokára ha minden igaz, jön a többi is, úgyhogy lesz itt még csillaghullás rendesen:D

15. twer7

twer7 Aktív író

szi

16. twer7

twer7 Aktív író

azaz köszi

17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Köszi a segítőkészséged. Persze értem, nem is sürgős. Nem is kapkodom el, csak megjegyeztem a negatívumot, amit én látok. A tárolót sem vettem meg, egyelőre nem izgatott fel a kirakása :), pedig megtehetném. Most növényeket nyomok a bahán kívül a következő eventig. Csak a békák kvartyognak :)

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Zsu:) Akkor holnap együtt fogunk meglepődni. xDxD

osztrak12 kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szerinted az alacsonyabb szintű játékosok érdekelnek is itt bárkit is? :cry:Pontosan azért olvasom itt is,mert kiírás valahogy most nem éppen olyan,mint szokott.:pAmúgy Gazdakörik is hiába,mert he még nincs jogosultságod,akkor elmehetünk mi mind a bánatba és még úgy sem haladunk,hogy legalább maradni bírjunk és kicsit élni még,mert feldarabolnak vagy megesznek 2 falatba és Vége.:pMikor érünk mi el 500 csillagot,fúlos Bölcsöt,.....etc?:p Meg annyi sok FA-t?:p Vagy nem jól értelmezünk valamit,melynek kicsi esélye ?:p:cry:Mehetünk szerintem levesbe Mi kicsik, csont helyett.:wuerg:xDxD

emocy91 kedveli ezt.
  20. maniszla

maniszla Aktív író

Nagyon szívesen! :)