Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Az lenne a kérdésem, h ha kiváltom az 500 csillagért a runát , csak 1 vadaskertem lesz? Az építési tervekkel nem tudok többet építeni vagy csak FA-ért szerezhetek másodikat?

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Igen, így van. 4 db építési tervvel fejlesztheted az alapot egy sárgára és újabb 8 db-al narancsra. A második ólat most csak FA-ért lehet megvenni.

osztrak12 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  3. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok ! Ti is tapasztaltátok,hogy az állatok sorrendje minden egyes alkalommal megváltozik,ha állatokat tesztek be a raktárházba? Én 4 kakast tettem be és háromszor rendeznem kellett,ABC sorrendre. Remélem,ez megváltozik. Az éjszakai négy béka nem adott szerszámot.Jó játékot kívánok

Gio, osztrak12, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  4. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Kiváltottam a vadasparkot, de egyenlőre csak a kezdő 4 helyet fogom birtokolni, most 4 kakas csücsül benne.;):)

Gio, -tanaka40-1, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  5. pici33

pici33 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 4 narancs kutya nem adott fúrót, kíváncsian várom a tapasztalatokat :)
    Régen is sokat vártunk egy-egy ritkábban előforduló barkácscuccra úgy tűnik most is

Gio, -tanaka40-1 és Luca_511 kedveli ezt.
  6. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam is probléma van leszedtem volna a raktárházat de nem engedi sőt az erdei tisztáson levő összes ólam azt írja a termelés felfüggesztve ki léptem tisztítottam beléptem semmi hatás persze próbáltam frissíteni is id 5016110

7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

a 4 kacsacsőrűből 1-et kivettem az x-el de a probléma így is fenn áll úgy néz ki mintha minden ólam raktárház lenne ami nem leszedhető

8. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Igen a guta üt meg minden egyes kirakásnál kell keresgélni. Feje tetejére állt a raktár.

osztrak12, hamuska és -tanaka40-1 kedveli ezt.
  9. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Sziasztok!
    neon pulyka 2 db + rózsa pulyka 2 db-ra 0 fúró
    neon nyúl 4 db-ra 0 fúró...
    Nem valami jó átlag...
    Most beraktam 1 neon tehenet, 1 neon disznót, 2 neon lovat hátha.
    Talán keverve jobb lesz meg hosszabbak.

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Kapott már valaki fúrót?

11. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Már másodszor arattam le a raktárházat és egyetlen furó sem jött. Az a véleményem, hogy talán a furó-szórását az illetékesek nem aktíválták és azért nem jön, lehetetlen, hogy eddig semmilyen állat után senki nem kapott egyetlen furót sem.

-tanaka40-1 és -W-595- kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia! Nekem sürgős lenne. xD Miért? Mert ott van. :pDe ezek a fránya fúróóóók >:(
    Ha megteheted (és nem a másik két tárolóra tartogatod a csillagaidat), akkor inkább váltsd ki és üzemeld be a felröpi miatt. Tudod, kis helyet foglal és adja az állatokat. :p
    Viccelődést félretéve. Ebben a pillanatban nekem úgy tűnik, hogy akinek lehetősége van rá, az alapot váltsa ki és kezdjen el a fúrókra gyúrni. Feltéve, ha van annyi csillagja, hogy a következőkre is futja. Aki csak egyet engedhet meg magának, az inkább várjon a terményesre és a fásra. És minden hozzávaló és egyéni mérlegelés után döntsön.

Sziaaaa! :)
    Meg fogunk lepődni, az biztos! Csak azt nem tudom, hogy milyet képet vágunk utána. Ilyet: xD, vagy ilyet:>:(
    Ne légy ennyire elkenődve! ;)
    Amikor fórumozni kezdtem, bámultam a nagyokat. És rengeteget tanultam. Szeretem ezt a játékot, mert élvezem a kiszámíthatóságát és azokat a sikerélményeket, amik hónapok és évek munkája során értem el. És a hangsúly itt az eltelt időn van. Ezt nem lehet átugrani.
    Mindenkinek más a fontos. Tudom (hidd el, végigcsináltam), hogy nem lehet mindent egyszerre elérni. Kell a fontossági sorrend. Reális, de kevés célt tűzzél ki magadnak. És legyél nagyon büszke magadra, ha azt elérted!
    Ha nincs kedved hozzá és folyton csak bosszankodsz valamin, vagy a mások elért eredményeit nem követendő példának látod, hanem irigykedsz rá, akkor gondold végig, hogy jó-e neked ez az egész. Ha igen, akkor válts hangulatot! ;) Megéri, hidd el! Ha nem, azt gondold végig, hogy érdemes-e az életedből a játékra és fórum olvasására/írására fordítani ezt az időt.
    Drukkolok, hogy az előbbi mellet dönts! :)

Szia!
    Én kis naív, először piros tyúkokkal próbáltam, de olvasva az itteni tapasztalatokat, kiviket pakoltam bele.
    Az elszomorító, hogy egy nap alatt nem olvastam még egyetlen felröppenő fúróról sem. Gondolod, hogy megtaláljuk a megoldást? Na, nem azt, hogy melyik a tuti állat, mert olyan nem hinném, hogy lenne. Hanem azt, hogy minimum hány órásnak kellene lennie, hogy megjelenjen a várt szerszám?

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    Melan, taga1, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Ez az izgalmi állapot, ami fenn tartja az érdeklődést. :D

kukori80, -tanaka40-1 és -W-595- kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    vadaskert kiváltva, fejlesztés egyenlőre felejtős. :)
    mosómacik heverésznek benne - remélem adnak majd fúrót. ;)

emocy91, kukori80, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Borostyán

Borostyán Törekvő

Természetesen egy db fúrót sem adott a vadaspark! Hogy lehet másik szerverre átkerülni, mert amin én vagyok, az nagyon rossz!

kukori80, -tanaka40-1 és Fatther kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

én harmadszor szedtem le a raktárházat, természetesen fúrót egyik alkalommal sem kaptam. És mindig más állatokkal. Már kételkedem benne, hogy egyáltalán ad valamire fúrót. Vagy ez is olyan lesz mint a kalapács régen, havonta ad majd 1-2 db fúrót. És ha jön egy akkor majd felkiáltok vagy örömtáncot fogok lejteni hogy mindenki megtudja: hurrrrrrá kaptam egy fúrót.

taga1, csio70, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  17. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Hát nekem ez a régóta nagyon várt raktárház nagy csalódás! 4 db ólért ekkora felhajtás és alig lehet majd fejleszteni!! Azt mondják, hogy érdekesebbé akarják tenni a játékot, de szerintem ez inkább idegesítő!!!

sárgazanót, osztrak12 és Dana64 kedveli ezt.
  18. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sokan gondolják azt, hogy a szerver, ahol vannak, nem az igazi. Többek között én is. :)
    Még nincs fúrója senkinek. Vagy legalábbis senki nem jelezte, hogy megérkezett az első darab. Folyamatos türelem, amit gyakorolni kellene. :)

taga1, osztrak12 és -tanaka40-1 kedveli ezt.
  19. kissme6

kissme6 Törekvő

Regisztrálj egy másik farmot. De nem biztos, hogy jó serverre kerülsz!:D
    Van akinek többezer csillag hevert. Annak ez ingyen van. Neked is az idegeskedés.xD
    Egyébként a négy darab ól az idővel nyolc, ami már a tölgyes 20%át jelenti. Hosszútávon megéri. A fejlesztők is így gondolják.
    Működni fog ez, csak még ki ell tanulni.
    Nekem még 350 csillag kellene hozzá. Így csak figyelem mit alkottok.xD

emocy91, taga1, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  20. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam márt a kökénybokor is vadaskertet mutat. Van másnál is ilyen hiba?

-tanaka40-1 és padamak kedveli ezt.