Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ŐŐŐŐ nálunk vaníliás ;) Diósan még nem is kóstoltam:oops:

A fakalapácsot viszonylag gyorsan beadta bónuszként ... de a 0 perces bónuszért még mindig küzdök :wuerg:

2. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Kukori.és.Kotkoda, -Encyberama- és Gio kedveli ezt.
  3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    fő farmon a manufaktúra fejlesztése kész:cry:
    fakalapács van bőven régről , napi 1fúró jön:cry:
    tehát heti 1fejlesztés;)
    karácsonyra egész jól fogok állni remélem nem szakad meg a napi1db.
    mindenkinek sok fúrót.

Bokalmgazda, Vazulnéne és Gio kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Vadaspark ismét semmit nem adott, egy darab szeget sem, nincs valami hiba? ma ez a 3. aratásom a vadasparkba hogy semmit nem ad. tukán hangyász rák a simán teknőcök vannak benne. Ennyire azért nem szokott rossz lenni... Fúrókról nem is beszélve 1 hete egy sem jött, másnak meg szórja....

Kukori.és.Kotkoda és Vazulnéne kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Megkaptam a 16. fúrómat, ezzel készen van az összes Fűvészkert fejlesztésem. Szerencsére győztem tetőcseréppel és fakalapácsom is van még 74 db. Sokkal fájdalmasabb volt, hogy a tervrajzok miatt be kellett fejeznem a két fűvészkertes gazdakörit. A következő az egyik Manufaktúra lesz, ha összejönnek hozzá a fúrók. A téglával is bajom lesz, egyelőre csak 3 manufaktúra-fejlesztésre elég a készlet. Fával még rosszabbul állok, egy Vadaskertet tudnék belőle fejleszteni. De ne szaladjak ilyen előre, előbb gyűljenek a fúrók. :)

kutyaszálló, vje0315, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Lehet valami nemesítést kell bevetni fa és tégla ügyben ;) Már ha van olyan ...:wuerg: Én is vacakul állok mindenből :wuerg:

7. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Hozzám is becsúszott már a harmadik fúró is. :) Úgy érzem, a hónap végén én is fejleszthetek!

Feca29, kutyaszálló, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  8. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok annak, aki már tudott fejleszteni, vagy közel jár hozzá:) Sajnos nekem még egyetlen fúrót sem adott8)

Feca29, kutyaszálló, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Sziasztok!

Most hogy beesett a hatodik nem tudom eldönteni mit kezdjek vele!
    Ezt is fejleszteném meg azt is.

Három farm: 6-4-5.

10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Utánanéztem, fára van nemesítve komló, orchidea, gyöngyvirág - az nem mondhatnám, hogy ontják a fát, mert eleve viszonylag rövid érésűek. Téglára van káposztám nemesítve, majd kipróbálom, ha vége a libagágogtatásnak. :)

11. -Holdfeny-.

No akkor mehetek nemesíteni ismét :music:

Feca29, kutyaszálló, Ivibaba54 és 4 más kedveli ezt.
  12. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Nekem már fejlesztve van 3 db vadaskertem, azért is írtam a múltkor, hogy már a deszkára /fára/ kell, hogy nemesítsek. Nekem az eperre van meg, az van rekeszben, ha időm és csatnim engedi azt szoktam ültetni, így volt 48 ezer valamennyi fám, de már fogyóban van. Még a 4. vadaskertet is szeretném felfejleszteni, de most éppen nincsen egy fúróm sem, remélem ez csak átmeneti állapot, utána a fás tárolók jönnek sorra, azokhoz mindenem megvan, terveim szerint a manufaktúrákat hagyom a végére. Kiváncsi leszek a káposztára tégla ügyben, várom a beszámolódat.Zsuzsa

kutyaszálló, vje0315, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  13. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Sziasztok!

Bő 2 héttel ezelőtt még egyetlen fúróm sem volt, mára viszont felszaporodott 8-ra. A Bahamán jobban adta, mint a farmon, pedig ott kevesebb raktárházam . Gyorsan fejlesztettem is az első farmos manufaktúrámat. :inlove: Úgy tűnik, előbb vagy utóbb mindenkinél előbújnak a szökevény fúrók, csak termelni kell rendületlenül.:)

Feca29, kutyaszálló, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  14. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Meg van az első fúróm!!!!!! Ennyi idő után nagyszerű, mondhatnám úgyis, hogy szuper!!!!!!!!!!!!!

Feca29, kutyaszálló, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  15. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Sziasztok!
    Hát nektek nagyon szerencsétek van, nekem még mindig egy sincs. Kicsit fura hogy egyeseknek már 10 is van, másoknak meg semmi. Valahogy át kellene programozni ezeket a gépeket.

_Geisha_, kutyaszálló, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

"Gazda szeme hizlalja a jószágot" ez a fúró esetén fordítottan igaz. Az elmúlt 5 napban nem néztem, ezért adott is 3-4db-ot ezidő alatt. Ezzel utolértem a "kisfarmot" de a "ősfarm" gyakorlatilag leragadt a 2db-nál - holott ott jött az első darab és (az akkor mikor elindult a "nagy" osztás).
    Az osztás hihetetlen, de tökéletes tükrözi a a játék "random" esetén tanúsított magatartását - aki kap az kap és kap aki nem az meg le van...

_Geisha_, vje0315, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Majd feljön még a mi napunk is, vagy már le is ment? Meg sem mozdul a fúró db szám nálam sem:cry:

18. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem 4 fúróm volt, a füvészkertet bővítettem velük.

19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Azóta mikor abszolút "0" fúróügyileg állva valaki már az 1.szintű fejlesztést is megtette elfogadtam az alap tárolókapacitást nem cserélgetek benne hanem azt termelem ami nekem kell - ha erre nem ad akkor sem tudok vele sokat kezdeni, de legalább olyat termeltem vele amit használni is tudok (nem pedig hosszú érésű, színes, stb. dolgot ami nem kell sehová, de hátha arra esetleg fúrút oszt).

_Geisha_, vje0315, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Egyetértek. Úgy látom, a fúrókat egyáltalán nem érdekli, mit teszünk a tárolókba, így egyszerű a taktika, azt termelem, ami kell. :)
    Ui.: kissé visszafogódott a fúróröppenés. :sleepy:

kutyaszálló, vje0315, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.