Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Hoztam Neked egy képet, hogyan állok "ráktárházügyileg"!
    Múlt héten sikerült a Füvészkertet fejlesztenem. Mikor meglett az első Vadaskertem, nekem sem jött fúró hiába vártam, aztán gondoltam egyet és "bekeményítettem", ahogy látod azóta van 2-2 db Raktárházam és Manufaktúrám, valamint 1 Füvészkertem.
    Kb. mostanában kapok hetente 1 fúrót, meg nem mondom melyik raktár adja, lehet hogy az, amelyikben kakasok vannak(biztos kikapirgálják nekem :p)
    Sokáig nem is néztem, hogy gyűlt-e fúróm, aztán amikor észrevettem, hogy nem 0, hanem már 4 van, akkor elcsodálkoztam.
    Nekem összesen 3 Páncál Panni van a Bölcs Tölgyesen, de addig ők sem tudtak segíteni, amíg egy Raktáram volt, mióta 5 van, azóta jönnek sűrűbben a fúrók.
    Elég szomorúnak találom, hogy azok a gazdák, akik nem tudnak FA-ért vásárolni 2. raktárházat, azoknak szinte alig jelenik meg fúró.
    Másrészről meg logikus, hogy a Raktárházak számának gyarapodása egyenes arányban növeli a fúrók számát.
    Az, hogy milyen állatot raksz a házba, szerintem minden gazdánál máshogy növeli az esetlegesen felbukkanó fúrókat, de nekem mostanában a kakasok hozzák (szerintem.):inlove:
    Azért szorítok neked, hogy gyorsabban gyűljön a fúró
    ;)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;)
    Vannak már megfigyelések , hogy a fejlesztett tárolók mennyivel több felreppenőt adnak ?

_Cygnus_ és Cyra65 kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A kakasos raktárház előtt milyen piros ól van? Az nem ismerős.:oops:

genka53 és Cyra65 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szia ;) Én alig várom , hogy fejleszthessek ... Csak fúrók szabnak határt az első fejlesztéseknél .. a narancs szintekhez pedig az egyéb barkács :wuerg: lesz majd a korlát :wuerg:
    Még két gyémánt szint hiányzik a szigetes tárolóknál a tenyészállatos részből ... - Minden boomnál megcsinálok egyet ;)

5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia _Cygnus_ :)

Piros pulykalábas festőtelep
    :)

6. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

7. -Holdfeny-.

magdi06, Vazulnéne, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Kicsit olvasgattam itt, gondoltam okosabb leszek. Írok pár sort én is a raktárakról. Eddig én csak 1 fejlesztést tudtam megcsinálni, de most aztán megpróbálok belehúzni :) Egyre jobban tetszenek és látom, hogy hasznosak. 1-2 napja azonban nem jönnek a fúrók nálam. Nem tudom mi okból, de majd csak jön újra.
    Miért is emlegettek esetleges deszkagondot? Mostanában, tán van 1 éve is, nem építettem ólat, így majd 31 ezer deszkám van. Csak nem jönnek olyan hamar a fúrók és elfogy az összes?! :D Aztán lehet azt kívánnám, bárcsak úgy lenne :)

Gio, Vazulnéne, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Ebben a percben arattam az eus borzokat(vízzel és sima táppal 5:03 perc alatt érnek be) és adtak
    egy fúrót, úgyhogy megdőlni látszik az az elmélet, hogy gyakrabban ad a hosszú érésű ól fúrót.

Peszi2, Gio, Bokalmgazda és 2 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Bokalmgazda! :)
    Hatalmas gratula az eddigi fejlesztéseidhez, először a hat ól + terményes, most meg a füvészkert! Szerintem te viszed a prímet! :D:inlove: Nagyon jól csinálod! :D:inlove:
    Nekem eddig két Füvészkertet és egy vadasparkot sikerült a főfarmon fejleszteni (a másikakon is szintén 1 vadasparkot, meg 1-1 füvészkertet), így most ennyi a "maradék" szerszám hozzávaló a raktárházakhoz, de kb. hasonló mennyiség van belőlük a többi farmon is, mert a tyúklakok minden területről 12 óránként adnak 10-10 szerszámot, és az évek során az aratásokból felreppenők mellé ez is jelentős mennyiség. A fakalapács rúnát is sikerült kifejlesztenem, így bármikor tudok utánpótlást szerezni, ha ez kevés lenne ;) :
    Bőséges fúró és szerszámhullást kívánok mindnyájunknak! :D:inlove:

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is készen van a két Füvészkertem.A többihez viszont még kell egy pár fúró,2 db maradt.

Cyra65, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok ! december 5.én lesz 3 éve ,hogy játszok a Candy Crush nevű játékkal . A szerencsekeréken 3 év alatt egyszer sem (azaz 0 ) alkalommal pörgettem ki a Jackpot-ot :( , pedig minden nap pörgetek .
    Mikor nem jön a fúró midig ezzel vigasztalom magam :) De amint Leho69 írta sokaknak akik nyafognak a fúróért, nem a fúróval lesz problémájuk !! :)

13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Fú, hát elhiszem. Várjuk, mint a messiást... Minden alkalommal ránézek, hátha...
    Az a bosszantó, hogy valakinek már 23 van, vagy annál is több, másnak meg csak egy... :(

kovacstne, Skarpea, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Hm ... Miért nem vagyunk ott ismerősök ????? Tuti előbbre járok mint Te :p
    A királylány nevén bűvölöm a cukorkákat ...:music:

HéricsBáró, Meellcc és Cyra65 kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Mos tnem szeretném a kedélyeket borzolni azon gazdáknál, akiknek alig jön fúró, de meg kell osztanom Veletek, hogy ma is kaptam egy fúrót, de nem a kakasoktól, hanem az egyik Manufaktúrából, ahol a következő ólak vannak: Jávorszarvas színpad, piros csacsikovács, rózsa birkanyíró és egy búvárbolt.;)

HéricsBáró, Peszi2, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ha már túl sok fúród lesz , passzolhatsz nekem is , engem nagyívben elkerül, de azért kitartok, egyszer lehet még fúróboltom is lesz, annyit kapok, kb. 5 év múlva .:p:p:p:p:p

Peszi2, Gio, Vazulnéne és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Hozzám is érkezett egy újabb fúró ... :) ez már a 4. tároló fejlesztéséhez gyűlik ;)

Peszi2, Meellcc, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Addig hozzám sem érkezett egyetlen fúró sem, amíg egy Raktárházam árválkodott a Bölcs tölgyesen, aztán gondoltam, hogy veszek még párat(inkább nem eszem csokit) és hátha akkor sűrűbben szállingóznak a fúrók, de az is lehet, hogy a BP így állította be, hogy azoknak jöjjön több fúró, akik több Raktárházzal rendelkeznek.(bár ez szerintem nem igazságos, mert nem mindenki teheti meg, hogy pénzt áldozzon be rá:()

Nekem sikerült már a Füvészkertemet fejleszteni, ahhoz 4 fúró kellett, most majd szeretném a Vadaskertet fejleszteni, oda már csak 1 db fúró hiányzik.
    Sajnos a Bahamára még nem sikerült Raktárházat kiváltanom, mert a Gazdaköri feladatokhoz kellett a Langszat fa, így nem maradt AB-m már a bahás raktárházra , de remélem, hamarosan meglesz az is.;)

Peszi2, mamika57, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Én eddig egy vadaskertet és 2 füvészkertet fejlesztetem ;) Most ismét egy vaskertet szeretnék ... ;)
    Már csak 4 tárolóm hiányzik ... 1 csillagért kiváltható manufaktúra ...
    1-1 banánért kiváltható manufaktúra és vadaskert ... És egy aranyért váltható manufaktúra ...
    Karácsonyra mindet szeretném birtokba venni ;)

Peszi2, Meellcc és Cyra65 kedveli ezt.
  20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sok sikert hozzá :)
    Gőzerővel gyúrok most a bahás raktárház megszerzésére én is:p

mamika57 kedveli ezt.