Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Vártam, mint a messiást, és meg is jött!!!

http://kepfeltoltes.hu/view/161014/csoda_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Peszi2, Skarpea, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

3. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Sziasztok! :)
    Napfényes reggelt mindenkinek! :p Meglátogatott a fúró tündér engem is, :inlove:a farmos vadaskert adta, rózsa csacsi, strucc, hód és neon lovacska volt benne. Már csak az 5 társát és 4000 fát kell összekaparnom, gyerekjáték lesz:music:.

mebajah, -gyöngy-581, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Apafarm2011

Apafarm2011 Járnitanuló

Ma a maximumra fejlesztett farmos vadaskert 2 fúrót is adott aratáskor! Még 5 és a másik vadaskertem is teljesen fel lesz fejlesztve.

Meellcc, mebajah, Vazulnéne és 3 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szép jó reggelt Mindenkinek.

A farm füvészkertemben Xxl almafák vannak. A bahán pedig rollinia van benne .:p

Szóval ma reggel kaptam 1 fúrót. :D Nekem ez már a 3. :inlove: Még egy darab , és fejleszthetem. :)

Leho69, Meellcc és Peszi2 kedveli ezt.
  6. ejelaci

ejelaci Aktív író

Sziasztok!

Lehet hogy már volt róla szó, de van egy gyanúm. Mégpedig az, hogy a fúrók felröppenési esélye nem a kitett raktárházak számától függ, hanem a bennük lévő dolgok értékétől, tehát érési időtől, adott TP-től, vagy pajtaértéktől, stb. Ma reggel is kaptam egy fúrót és úgy látom, hogy leginkább a farmos manufaktúrák adják, ahová rózsa gyárak vannak pakolva...

vje0315, Meellcc és genka53 kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Valójában nem tudni mennyire számít, mert nekem nincsen rózsa ólam, mégis hetekig nem jött semmi hosszúérésű, nagy TP-jű, stb ólakra vagy terményesekre és ezután kicseréltem mindent arra amire "nekem" van szükségem és a nagy "fúrószórás" alatt-után pl. macskára, pehelytollra, pálcikára, vöröspandára adott 11db-ot eddig.

A raktárházak dbszáma is érdekes, mert van aki 2db-ra annyit kap mint más 4-6dbra, meg van aki már 3 fejlesztésen is túl van de nem 2 raktárházzal hozta össze. A több raktárház azért mindenképpen nagyobb esélyt ad, akármi is a szisztéma az osztásra - kivéve ha "pofára" osztják, mert akkor 1db raktárházzal is lehet fúróhegyeket termelni xD

vje0315, Leho69, mária4702 és 2 más kedveli ezt.
  8. padamak

padamak Fórum nagymestere

Szia!
    Emlékeztem a fenti írásodra, s hadd oszlassam eszmefuttatásod helyességét:
    éppen most arattam a farmos vadaskertemet, amiben 2db piros és 4db narancs tyúkól van --> adott egy fúrót! :D Csak lestem... o_O
    Gondolom, most te is ;)

Utoljára szerkesztett: 20.10.16
    Gio, vje0315, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  9. smaragd5d

smaragd5d Járnitanuló

Sziasztok!
    A Baha-vadaskertbe 4 pink pandaólat tettem, tegnap is, ma is adta a fúrót :inlove:
    ,,Hátránya" mondjuk, hogy kell hozzá 4 pink pandaól :D De ha van akkor jó.
    Farmon 4 pink terményes adta, utána nem, át is tettem máshova a házat. ;)

Gio, vje0315, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Sziasztok!
    9 fúró jött amióta siránkoztam. Egy vadaskertet fejlesztettem.Most az event vége felé visszatettem őket. Várom tovább.....
    Csibém változatlanul nics...de semmi sem tökéletes.....
    Mindenkinek sok fúrót kívánok!!

Gio és mária4702 kedveli ezt.
  11. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Sziasztok!
    Van egy manufaktúrám és egy vadaskertem 4 fúróm 63 éves vagyok: kérdésem még az e világi életemben össze fog annyi fúró amennyi a fejlesztésekhez kell?:oops:

Csikine52, Gio, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A napokban elkerülnek a fúrók ... Pedig még az event alatt sem bontottam le őket ...

-W-595-, Gio, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kivégeztem az összes raktárházas gazdakörit.
    Most már deszkára és téglára kell gyúrnom.xD

Meellcc, Peszi2, hadebuda és 7 más kedveli ezt.
  14. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

66 vagyok és összejött 1 manufaktúra fejlesztésem. A remény hal meg utoljára

Peszi2, Leho69, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Simán! :inlove:

Peszi2, -W-595-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Köszi a biztatást akkor 100 évig fogok élni és meg lesz az összesxDxDxD

Peszi2, -W-595-, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  17. Apafarm2011

Apafarm2011 Járnitanuló

Ma megérkezett a 36. fúró is, így a farmos vadaskerteket sikerült a maximumra fejleszteni!:D:D:D

Meellcc, Peszi2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Én is abban a cipőben járok hogy több a fúró mint a fa. xD Nagyon szorít ez a cipő, jó lenne lecserélni egy olyanra amiben sok fa van.:)

Meellcc, Peszi2, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  19. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Én cserélnék veled cipőt, nálam nem jönnek úgy a fúrók.

Meellcc, Peszi2, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem jobb ám ez a helyzet sem, 12 ezer fát nem olyan könnyű összeszedni. Ha napi 100 fát lehetne összegyűjteni az is 120 nap.

Meellcc, Peszi2 és vje0315 kedveli ezt.