Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma reggel 3 fúró érkezett .. Így meg tudtam fejleszteni egy újabb vadaskertet ;)

vje0315, ho-hoboy, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ti varázslók vagytok, nekem a raktár kezdete óta összesen jött 3 db, az utolsó ma reggel. Jó ha a télapó hoz annyit, hogy 1-t tudjak végre fejleszteni8) Nektek pedig gratulálok:)

vje0315 és Gio kedveli ezt.
  3. Neuenhof

Neuenhof Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem ehhez a felröpi témához annyi kérdésem lenne, hogy a Páncél Panni még beszerezhető? A lexikonban olvastam, hogy a bankon keresztül történő farmarany rendelés esetén megszerezhető, ezért azután, hogy olvastam mindig azon keresztül rendeltem már, de nem lett pannim....:( Ezért gondoltam rá, hogy lehet, hogy már nem is megszerezhető.

Fúrótémában nagyon egyetértek Leho69-el, tényleg kísérletezni kell, nekem a bahás tárolók először az esőerdőben voltak kint, aztán vmi event miatt átpakoltam a baha főfarmra, azóta sokkal sűrűbben kapom a fúrókat, lehet hogy az is számít, hogy pl a vadasban ugyanolyan állatokat pakoltam, először az sem úgy volt, hanem vegyesen voltak benne...

BatkaMariska, vje0315 és Gio kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

GazdABBA tagok már nem érkeznek a megrendelések után, így ezeket csak csere eventkor tudod beszerezni. ( 4 fajta tag létezik)

Gio kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Szia ;)

Most számomra meglepő dolgot írtál ... Azt hittem a manufaktúra a legértékesebb az összes tároló közül ...:music:
    Talán azoknak akik rózsással tudják telepakolni ...:p

kutyaszálló és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Hm. Nem tudom, megfigyeltétek-e, de nekem feltűnt (géppel aratáskor), hogy amikor leszedem a raktárakat, amikor ad fúrót a rendszer, akkor bizony kicsit megakad, és virágozik a játék - mindezt teljesen mindegy, hogy egy kisfogyasztású gépen, vagy az otthoni 'atomerőművön' csinálom, akkor is ugyanúgy.

Ha nem ad, akkor nincs ilyen esemény. Úgyhogy jól látható, hogy mikor kell benézni a raktárba, naplóba, hogy mennyi is esett - volt hogy kettő is egyszerre. :)

7. -Holdfeny-.

Összegyűlt a banán a vadaskertre ;) - a fejlesztett mellett elég csúnyácskának tűnik :wuerg:
    Már csak 3 manufaktúrát kell kiváltanom és teljes lesz a készlet ;)

8. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Sokan haragudni fognak, de talán nem akarok 154 oldal hozzászólást visszaolvasni, úgyhogy inkább kérdezek ;). Rögtön kettőt!
    Még a raktárházak bevezetése után nem sokkal olvastam, hogy a játék nem mutatja cumival a "beérett" raktárházat, és hogy ez valami bug, de van ellene orvosság. Mennyi igaz ebből, és mi a megoldás? (Nekem eddig egyszer érett, de nem láttam cumit. Ettől még lehet eseti, vagy állandó "baleset".)
    A másik, hogy kiváltottam a tölgynél a rúnát, kitettem egy vadaskertet. Több vadaskertem nem lehet, csak FA-ért?
    (Ja, és eddig 1/1 az aratás/fúró arányom... talán most, a csúcson kellene abbahagyni... :) ?)

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Fúró miatt gratulálok ;)
    Szerintem ne hagyd abba ...
    Cumi nélküli éréssel én még nem találkoztam ... Pedig most már 9 tárolót aratgatok nap mint nap ...
    Csillagért 1 tárolót válthatsz ki .. minden fajtából ... s ugyanígy banánért is ... a fajtánként 1-1 darabbal bővítheted a készletet farmaranyért .. Így összesen 12 tárolód lehet a játék jelen állása szerint ;)

10. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Köszi!

Meellcc és kutyaszálló kedveli ezt.
  11. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

A múlt héten 5 raktárházból a reggeli aratásom alkalmával 3 fúró röppent fel.
    Ma ismét jött egy.
    Szerintem a játék szeretné ha nekiesnék a fejlesztéseknek, én kevésbé hajlok rá.
    Jöjjön hát a mocskos anyagiakról szóló kérdésem:
    A piacról a feladatba melyik tenyészállatot érdemes megvennem (ár/érték arányban)?
    Melyik éri meg a legjobban?

demkom kedveli ezt.
  12. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Sziasztok!
    Leho69 ,nagyon köszönöm a jó tanácsaidat, többször jövök erre,mert nagyon bejöttek.Ma pédául lett még egy fúróm..két Páncél Panni segítségével. Sajna csak 3 db Pannim van....hol lehet még szerezni?
    A nemesítés jó ötlet. A szegfűt és a hagymát már skerült nemesítenem.Úgy látom, viszont, hogy nincs több hely. Lehet cserélgetni is őket, nem veszik el a megszerzett nemesítés? Nem igazán mélyedtem ebbe bele, mert a 0 percezés megszerzése volt a fontos.
    Köszi mégegyszer, jó játékot! Üdv:bm.

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A megszerzett nemesítés végleges. És a nőszirom nullperce hatékonyabb, mint a hagymái és a raktárházaknak is jól jön. Nem vész el. 2500 csp ha törlöd a fiókból, és 24 óra a törlési idő. Bármikor törölhetsz a fiókból, azokat majd ha kellenek üres fiókba vissza lehet tenni. Én van amikor beteszek egy bónuszt azt azonnal törlöm is, mert 24 óráig még aktív és az nekem elég. A gyöngyvirág kivétel, már egy hete ott van a bónusz, hogy deszkázzak a vadasparkoknak.
    Pannikat cserenapkor tudsz a raktárházaid mellé vagy barkácscucc vadászatra szerezni. Vannak gyűjtők. A team leaderünk is sokáig gyűjtötte, most mást gyűjt. Kérdezd meg őt is, mást is. Van erre topic is, oda is írhatsz. Nem olcsóak, de akadnak reális ajánlatok.
    Olyan gazdákat keress, akik valamit gyűjtenek és Pannikkal fizetnek. Ebben a topicban sok ilyet találsz, de azt sokáig olvasd vissza. Akár több hónapra. Megéri.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.14365/
    Úgy látom arhíváltak a topicban. Az arhívumban keresd meg a csereberét és olvasgass ott is.

gaboores, demkom, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Aloha BatkaMariska

Leho tanácsai kivállóak , érdemes megfogadni:inlove:

Ja és itt az arhívum a cserének :https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere-archív.10977/

Gio, BatkaMariska és Leho69 kedveli ezt.
  15. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Köszönöm a jó tanácsokat!!! Üdv:bm.

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Végre jönnek a fúrók de ez most komoly döntésre kényszerít. Két vadaskertet már egy szinttel fejlesztettem. Egyik farmos, másik a szigeten van. Be tudnám dobni a tervrajzokért a beadandókat, még a többi hozzávaló is összehozható. Hamarosan itt lesz az őszi szüret. De jó lenne előre látni. :D

Leho69, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Ha a top-os indulásod veszélyezteti a beadandó mennyiség ... akkor szerintem nyugodtan add be .. Nem érdemes úgy nekiindulni a Topnak ... hogy nem vagy biztos a dolgodba ...
    Ha magára az eventre gondolsz ... Szerintem nem fog annyit kérni , amannyit az említett gazdakör bármelyike ... ;)

HéricsBáró és Samborg kedveli ezt.
  18. Konrov

Konrov Fórum-zöldfülű

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a prémium előfizetéssel lehetőségem nyílik a fák automatikus szüretelésére, ez a funkció működik akkor is raktárakban vannak a fák?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, Jelenleg működik, az automata learatja füvészkertekben is a fákat és nem szakad meg az érési idő. Ugyanúgy zajlik, mintha a normál területen lennének a fáid, én is használom, amikor van rá lehetőségem:).
    Szia, ha csak az ezüst sorokat teszed be a gazdakörbe akkor is kaphatsz annyi tervrajzot amennyivel fejleszteni tudsz:) Számold ki, hogy így, hogy és meddig juthatsz el, hátha így könnyebben döntesz.:). Ha a TOP-ban bizonytalan vagy sajnos mérlegelned kell, hogy mi és melyik éri meg jobban. Várjál amíg tiszta lesz, hogy milyen nyereményekért indulhatunk a versenyen. Addig had gyűljenek a fúrók tovább. Ráérsz dönteni később is egy kicsit, ha most bizonytalan vagy:)

vje0315, Samborg és Gio kedveli ezt.
  20. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Mióta fejlesztettem, egy hete elapadt a fúró. Egy sem jött azóta.
    Viszont tegnap a FA akció által vettem még egy baha-vadaskertet. Nemsokára szintet lépek a bahamákon, és 36 AB-m lesz, ahhoz még kapom a holnapi 5db-ot, és már csak egy szintlépés fog kelleni, hogy kiváltsam a baha-fűvészkertet. A sima farmomon még elég sok csillag kell, de most kitettem minden olyan állatot, és termelek ezerrel, hogy gyűljenek a csillagaim is, és akkor a farmon is meg lesz a fűvészkert. Aztán a fűvészkertekkel már teljes lesz a pompa :)

vje0315, Gio, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.