Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A jézuska hozott nekem néhány deszkát, és már csak 3233 hiányzik. 18 fúróval büszkélkedhetem emellett.

Gio, Fatther, .barbi1. és 10 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szerbusztok!
    Ma megjött az első "felesleges" fúróm. Ehhez ugyanis raktárházat kellene már vennem. A meglévőkbe már nem tudom felhasználni.
    De még hányódik egy pár, a deszka és a tégla hiánya miatt. Rackó helyére nem Malala event kell, hanem egy Tüzépet építeni.xDxDxDxD

-Mayacska85-, Gio, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam most éppen 34 felesleges van ... ami egy idő után akár hasznos is lehet majd .... De mivel az egyebek lassabban gyűlnek mint a fúró ... így gyanítom csak nőni fog a számuk ... De majd jó lesz valahova ;)

UI : Már 35 :p8)xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 28.12.16
    Gio, HéricsBáró, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  4. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sajnos nekem eddig csak3db fúró jött eddig,igy nem tudok fejleszteni

5. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

fúrót kapok napi 2-3at cserép és deszka hiányom van,manufaktúrát kellene fejlesztenem;)
    talán húsvétra meglesz;)olyan event kellene ami csak deszkát és cserepet adna jó sokat:)
    sok barkács felreppenőt és fúró esőt kívánok mindenkinek (na meg havat hiszen tél van)xD

Rebcsok, bakosagi54, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom mindenkinél másként alakulnak a raktárházi fejlesztések. Sokáig én is mérgelődtem a fúrók miatt, aztán fordult a kocka. Mostanra van már 85 db fúróm, viszont elfogytak az egyéb építkezéshez szükséges barkácsok. Az XXL-es is alig adott fát :(
    Elég jól állok a fejlesztésekkel, 2 fullra kész a farmon, a manufaktúrákat kellene már gyarapítanom.
    Van a pajtámban 90 titokdoboz, amin olló és nem tudom mi van, plusz van még 4765 szerszám, amit a felhősor ad. Vajon ezekben van fa is vagy csak tényleg szerszámok:music:

-Mayacska85-, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Az élet iróniája, hogy fúrónk már van dögivel, a többi, ami eddig volt ezer millió, most nincs :)
    22 fúróm van, és egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük :/

Ananke, nyuszika215 és Fatther kedveli ezt.
  8. Leho69

Szia!
    A titokdoboz emlékeim szerint sót, cukrot, ilyeneket ad.
    A 4765 szerszám az barkácscucc. Abban már 5-600 deszka rejtőzhet. 100asával nyitja ki őket, ha rákattintasz. Csak azt furcsállom, hogy 5re végződik, mert a felhősor 10esével adja.
    Manufaktúrához nem kell sem cserép, sem deszka. Tégla kell.

Gio, missuzy_53, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. iboly54

Szia! :)
    Most megnéztem még egyszer, nem írtam el...4765 van :)
    Akkor kinyitogatok párat, megnézem ad-e fát;) nos az 500 db 110 fát adott, jó lesz ez :)
    Köszönöm, hogy szóltál :)

Fatther, -Mayacska85-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Leho69

Akkor van tojásod is, ami szerszámot ad, nem csak felhősorod.

Fatther, Gio és iboly54 kedveli ezt.
  11. iboly54

Nincsen tojásom, most arattam a felhőt és 5 db-t adott, most már 70 lett a vége:)

Gio kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Leho megmondta előre;) én még valamikor régen nemesítettem ki a gyöngyvirágot, ha van időm éss épp nem kell más, letolok pár kört, szépen adja a fát. 14 fúróm van és már nem kell sok fa a baha vadas fejlesztéséhez:p 1-1 füvészkert fullos, a farmos manufaktúrát nem piszkálom, nagyon eszi az állatot, elég most a 6 hely, a bahást meg ki se váltottam, még mindig jobban megérné a piacon megvenni a terményeket, ha kellene egyáltalán valahová...majd szép lassan elkészülnek a vadasok 2. fejlesztései is...így legalább van mire várni. Így a 95. szint legelején úgyis egy helyben toporgásnak tűnik a játék, 47 millió tp...iszonyú sok...

ursa11, Leho69, -katalinjani- és 2 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lehetséges a barkács-csomagok számánál az 5-re végződő szám.:)

A felhősor:
    Szülők napja felhősor (Felhősor akció: 2015.05.07 -05.11.)

• Lezárási idő: 9:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 2600 Bahamarama TP
      • 5 db barkácscucc (5 db szerszám)
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Apu pihenője, Mosómedvemama, Nagy család)

Fatther, ursa11, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Szia mamarygen! Köszönjük szépen :)

-katalinjani- és Gio kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Lehet megoldódik ez a fa-téga-cserép hiány, ha nem is teljesen, de részben. Jön ez az új bolt, ahol érmékért tudunk majd fogyó eszközöket vásárolni, gondolom itt majd lehet szépen vásárolni barkácscuccot is ;) Nublonos eventtel már jön is, 1 hét és kiderül :)

-katalinjani- kedveli ezt.
  16. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Jó Nektek, én 2 hónap alatt egy fúrót kaptam!

17. Leho69

Ha van 3-3 raktárházad a bahán és a farmon egyaránt, már akkor heti 2-3 "garantált". Jobb esetben 4-5. Ez csak AB és csillag kérdése.
    Mint annyi helyen ebben a játékban, a legenda és a Pannik számottevően befolyásolják a dolgot. És ahogy fejleszted őket, ők is sűrűbben adják.

Fatther, csopke1, ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Nekem nagy-nagy csalódás volt ez a Vadaskert. Az Öreg Tölgynél azt írta az ismertető, hogy sok-sok ólat helyezhetek el, amivel felszabadíthatok területet. No már most, ezzel szemben van 4, azaz NÉGY db ólnak helye, ebből 1-et elfoglal ugye, ez a Vadaskert, tehát csak 3 helyet szabadítottam fel. Elkezdtem a fejlesztést, az egy dolog, hogy benyelt egy csomó állatot és tenyészállatot, de most álltam meg, mert a 77. szinten járva én fúrónak híre-hamvát se láttam. Nem is beszélve arról, hogy 5.000.000-ért kellene beletenni az állatokat. Piacon véve (mivel azért legalább szépen lehet érte kapni csengő-pengőt) és tenyésztve se fog egyhamar összejönni. Nem kicsit (nagyon) húzós ez? Mert még ha tényleg ez egy olyan terület lenne, ahol igazán "sok-sok" ólat lehetne telepíteni, de így nem áll ár-érték arányban, ráadásul az Öreg Tölgynél félrevezető a szöveg.

Ananke és ho-hoboy kedveli ezt.
  19. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Szia! én 94-s szinten vagyok és nyár óta most jött annyi fúróm, hogy az első fejlesztésemet elkezdhetném. Viszont a pajta és a piaci érték már annyira elszakadt és az elmúlt eventek alatt annyit kértek, hogy kifogytam a csp-l és a pajta állományából is. Egyszer csak eljutunk oda, ne aggódj;)xD Ha mégsem, akkor középmezőnyben kergetjük a nagyokat:pxDxD

Domos52, Ditti58, Ananke és még 1 ember kedveli ezt.
  20. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem most már annyi furó volt majdnem minden kész csak sajnos jelenleg most fogva vagyok a barkkácscuccok miatt:D

Furó meg csak jön:D

ho-hoboy és Ananke kedveli ezt.