Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    A Gazdakörben a befejezett feladatoknál találod meg, jele egy zöld pipa (lenyitod a kis zöld nyilat - ott a legalsó).

GA-BI-O-Farm és dkata75 kedveli ezt.
  2. dkata75

dkata75 Aktív író

meg csináltam a feladatot meg van a pipa de nincs vadaskert

Marika312 kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Drága Kata, ... az nem Vadaskertet ad, hanem Tervrajzokat a fejlesztésekhez (tp, csp, egyéb aji mellett). Második Vadaskertet a Piros kosár-Ólak-nál tudsz vásárolni FA-ért.
    dkata75
    meg csináltam a feladatot meg van a pipa de nincs vadaskert
    rá kell helyezni az egyesre? Ha rá hol a 2-es?
    Szia
    A meglévő Raktárház fejlesztését úgy tudod végrehajtani, ha rákatt a r.házra, majd a fogaskerékre - megnyílik egy ablak, kér fúrót, deszkát, stb. - ha ezt be tudod adni, akkor több helyed lesz a r.házban. (itt nem ráhelyezni kell, hanem barkácscuccal fejleszteni a több férőhelyért).

Utoljára szerkesztett: 3.3.17
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. dkata75

dkata75 Aktív író

rákell helyezni az egyesre? Ha rá hol a 2-es?

Leho69 és Marika312 kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gio, Fatther, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  6. alx528

alx528 Fórum mestere

Lehetett volna kicsit enyhébb a tél :) kellett nekem eltüzelni az a sok fát ;) most aztán mehetek gyűjtögetni vagy 59480db-t:cry:-.-

genka53, Gio, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  7. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Milyen igaza van Leho69 szaktársnak! Én már el is értem azt a pontot, ahol a fejlesztés akadálya nem a kevés fúró, hanem a kevés deszka!

genka53, Anna051955, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Leho69

Én már 2,5 hónapja ezzel küzdök. És hadd ne mondjam hány gazdáról tudom, hogy december óta mekkora gond ez neki. De nem adjuk fel! Gyűjtögetünk, mint a rőzsés asszony.

ursa11, genka53, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Leho
    A BP üzleti terve jó :music: Bevetik a raktárházakat amibe fúró kell :cry:kevés fúró volt , de sok szerszám :inlove: majd meglett a fúró , de nincsen szerszám:oops:Erre jön egy ilyen szerszám akció :D:eek:o_O:wuerg::cry::pMost megint fúró hiány lesz :cry: figyeld meg :music:

genka53, Fatther, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Farmaranyhiány lesz. Figyeld meg. Aztán egyéb hiányok jönnek...
    Nem egy nagy szám ez az ószeres, amikor 18000 deszka kell. 500 FAból mondjuk kihozol 2000 deszkát. Egy: a vadaspark 4500 FA, + 300 FA megvenni, és 24000 HUF ugrott. Ezt 12 szer megcsinálod (a bahásokról még nem beszéltem) 300000 HUF. Ebből már két ember elmegy a Kanári-szigetekre axolothot kergetni.

Utoljára szerkesztett: 13.3.17
    ursa11, Matold, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Akkor a BP berakja a Farmaranyfát a farm árudába :DHabár , akkor FP hiány lesz :eek:Sehogy se jó ez :sleepy::cry:
    Ez egy ördögi kör :p

Fatther, Domos52, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Horgonylánccal és 12 lakattal fogja betenni, hogy csak nézd, de el ne vidd.
    0/1 kategória lesz. Havonta egyszer 3 mpre megnézheted 1000 FPért. Mikor megnézted, kiírja, mind megnézve.

genka53, Fatther, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Bele se merek gondolni :oops: hogy eddig minden tárolóból csak 2 db van :inlove: (kivéve az egyiket amiből már 3 van) , hogy mire mindengyikből 5 db lehet egy területen:p mekkora kincs lesz 1 db szög , vagy akár bármi :music: Sokan fognak tolongani ilyan akciókor asszem :inlove:
    Lehet beteszik az állandó helyre , és egy fordított 8-as lesz a kiváltás értéke :DxD:cry:

genka53, Gio, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

A Bahás raktárházak - kivéve füvészkert - elhalasztva, előbb jutunk a Marsra minthogy elég lenne az AB

mebajah, Gio, Domos52 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Leho69

Akkor szólj a NASAnak, hogy kapkodják magukat. Pár hetük esetleg hónapjuk van már csak.

ursa11, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  16. alx528

alx528 Fórum mestere

Emlékszem, valamikor a raktárházak bevezetése előtt volt 1 event abba beadtam KB 30-30 (vagy 40) ezer fát, cserepet meg téglát :( :(

k.a.t.i, Fatther, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem van hozzá, minden csak a sookk millás állatokhoz kell még gyűjtögetni, eddig a farmon 3 a bahamán 4 raktáram van,a tervajz hiánya gátol a további fejlesztésekben,

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Úgy terveztem, hogy Húsvétra lesz 100 felesleges fúróm...;)
    Veszélybe került a terv:music:... mert csak 94-nél tartokxDxDxDxD

ursa11, Matold, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Nekem 3 farmos és 2 bahás raktárházam van kb 1-1,5 hónapja. 5 fúróm van eddig. :p Akkor az jónak számít?

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem nagyon jó.... Nálam az első másfél hónapban 8 raktárházzal... 0 fúróm volt;)

genka53 és miniowl kedveli ezt.