Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Drága szomszédkám, ha ólakról van szó, ami nem a gyüjtibe kell akkor néha kereszteződöm a medvével és téli álmot is tudok aludni:)
    Na de viccet félretéve nálam elég nagy stratégiai változást hoznának az ólak, így tényleg nem tudok végleges döntést hozni még, de igyekszem megálmodni ha felébredek a téli álomból:) Ha fákról lenne szó Te is tudod, akkor nem aludnék rajta még 5 percet sem:D

Utoljára szerkesztett: 16.6.16
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Én még annyira alszom a sok érdekes hsz,-től,hogy a kiírást el sem olvastam.Majd letisztul Bennetek,akkorára felébredek.
    Nem is vagyok "haszonleső",ugye elismeritek?

-kaktuszable-, emocy91, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  3. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok!
    Számomra is egy felesleges fejlesztés..
    Pláne hogy a földeken kell elhelyezni..
    Igazi értelmet úgy nyert volna mint a tenyésztelep fejlesztése.
    Na mindegy.. nem sírunk :D

iduska74, északiboszi, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Pikomka szerintem viszont jó:D ha majd lesz mind:D 30-40 ólat beleteszünk:D aztán azért az könnyebbség mind rózsa vagy pink azért az ugy elég jó:D

pikom, HéricsBáró, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A kiváltás annyi amennyi. Ezen nem tudunk változtatni. Írunk itt a fejlesztésről, azt viszont nem tudjuk hogy fognak a fúrók jönni.

6. achmed1122

Sam szia.)

Szerintem szokásosan nem fognak:D

7. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Egész pontosan milyen 30 - 40 raksz bele amikor kezdetnek 4, az négy darabot tudsz, én is ezen akadtam ki, ha legalább egy fajtából az teljes készlet berakható lenne, még a 300 FA is megérné, de így inkább ciki, mint cuki -.-

8. achmed1122

30-40 db rózsaólat:) simán megéri ha meglesz az összes :)

HéricsBáró, csio70 és missuzy_53 kedveli ezt.
  9. teke0411

teke0411 Junior szaki

Sziasztok !
    A vadaskert leírását egy kicsit bonyolultnak érzem, főleg egy dolgot nem tudok eldönteni.
    A négy férőhelyre tehetek-e azonos négy fajta állatot (akár a fejlesztéseivel együtt is), vagy minden férőhelyre csak más-más állatfajta kerülhet ?
    Az első variáció szimpatikusabb lenne az azonos tenyésztési idő miatt, így biztos belevágnék, a másik esetben még átgondolnám.

laciéspapa és lacuska10 kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Azonos állatokkal is működni fog a vadaskert. A fejlesztések is beleértendők.
    A másik variáció is lehet megoldás, de az nem időkímélő alapjában véve.

A leírás nagyon részletes, mert új elemről szól. A képek beszédesek, és elemezhetők is.

taga1, Gio, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  11. BABA05

BABA05 Fórum-zöldfülű

Én meg amiatt aggódom, ha netalán sokan fogják használni a raktárakat, mert esetleg a tapasztalatok azt mutatják hogy érdemes, akkor eventeknél horror mennyiségü állatokat fognak kérni, és akinek nincs raktára az majd nem tudja teljesíteni:oops:

iduska74, északiboszi, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  12. gymikii

gymikii Fórumlakó

Hahó, ebbe nem lehet ólfejlesztéseket rakni.....vagy valamit nem veszek észre
    update: sikerült :)

Utoljára szerkesztett: 16.6.16
    Peszi2 és Gio kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Megvan az egy szem Vadaskert. :) Hurrá!

Ja, és új külsőt kaptak az állatok a raktársoron. :)

osztrak12, hugi, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Beraktam neon nyulakat a tárolóba, remélem lepkehálóval kell összefogdosnom a fúrókat. xDxD
    Sajnos a gazdaköriben maradtak a beadandó mennyiségek.

osztrak12, sziszi1965, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  15. gumimaciné5

gumimaciné5 Fórum-zöldfülű

Gratula a kitalálóknak és annak is aki csak azokra gondolt aki tud venni farmaranyat igaz mi csak örüljünk annak ,hogy egyáltalán játszhatunk köszönjük szépen >:(:cry:

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is meg van.Most rövideket rakok be, hogy a fúró gyűljön. Minden állatnál feltüntetve,hogy mennyi táp áll rendelkezésünkre.Ügyesek! Ezért csak dicsérni tudom a stábot.

csio70, -kaktuszable-, hugi és 4 más kedveli ezt.
  17. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Nekem azt írja ki, hogy a termelés felfüggesztve, szeretném megkérdezni ez mit jelent, valamit nem jól csináltam? Köszike

18. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Első vadaskert feltöltve :) 16 órás állatokkal :)

csio70 kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nagyon cuki ez a kis házikó, én most tyúkokat raktam be, estére meg mennek a békák, csak meg kell várjam még beérnek.

csio70, mrs.banya, Melan és 6 más kedveli ezt.
  20. fercsi915

fercsi915 Utánpótlás-írogató

500 csillag ?? Egy alacsonyabb szintú játékos ezt sose fogja megcsinálni !

osztrak12, emocy91, balektos és 2 más kedveli ezt.