Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GoodX

GoodX Junior szaki

szép napot ! sikerült már valakinek fúrógép felröppenöt begyűjteni ? ha igen milyen ól adta ?
    most egy kicsit lusta vagyok visszaolvasni mert kezdödik a meccs :D:p arrivederla.

varga1234 és Gio kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Valakinek sikerült már békából.

osztrak12, GoodX, Melan és 4 más kedveli ezt.
  3. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Már régen van "nyertes" :)

varga1234, Gio, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia én egyáltalán nem vagyok csalódott,én minden újításra vevő vagyok,nekem tetszik.Ha az én készíteném a játékot,akkor például egy idő után beletenném eventek nyereményeként,vagy pl kerekkerék party pörgetésnél ,egy plussz vadasparkot.Szerintem,nincs ezzel semmi probléma:ha berakok négy darab rózsaszín fejlesztést egy helyen három állat helyett 12 darabot kapok,mi ebben a rossz.

Melan, Luca_511, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Az, hogy nincs 4 egyforma rózsaólam. :cry:
    Egyébként igazad van, nekem is tetszik, az is valami, hogy 1 helyre 4-et lehet tenni, a semminél több. És egyáltalán, újdonság, kell nekem, jó, ha van! :inlove:
    És az is klassz lenne, ha 300 FA-nál olcsóbban lehetne még szerezni majd később.

Gio, mária4702, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  6. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem 4 kiviólra nem adott fúrógépet, most kakassal próbálkozom.
    Mindenkinek sok szerencsét a fúrógépekhez.

Luca_511, Gio, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. padamak

padamak Fórum nagymestere

Szia! Olcsóbb 300-nál: csak 299... xD
    Amúgy nekem 4 pocokra sem adott fúrót (hogy nem csodálkozom...):sleepy:

Gio, CoraQueen és kukori80 kedveli ezt.
  8. maniszla

maniszla Aktív író

Nálam van megfelelő mennyiségű táp mindegyiknek, mégis össze-vissza risza és ugrálás az egész ház.:)

Shirkán53, Gio, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. taga1

taga1 Fórum biztosa

Meellcc, breki072, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Emiatt ne bánkódj! A 4 rózsa szamárra és a 4 neon ólra sem adott fúrót... o_O Csak tudnám, hogy akkor mit tegyek bele...

Meellcc, Gio, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  11. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Mondtam, hogy karácsonyra kapunk fúrót! xDxDxD

Meellcc, osztrak12, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

fúró nuku >:( most a békákra bíztam a dolgot, reggelre hátha meglepnek vele :p

Meellcc és Gio kedveli ezt.
  13. lurion

lurion Utánpótlás-írogató

lepkék sem fúrnak

Meellcc, osztrak12, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Komolyan mondom,őrület...12 milcsim ment rá az állatokra!Hiába vagyok 98 szintű,állatom nem igen sok volt,az első feladatra futotta belőle...hiába,event event hátán,mindenhol csak gazt termelünk,így nem lehet állattal foglalkozni,ami kint van,meg eszi a terményes!Na,de most itt van a vadas kemény 4 állatot tehetünk be 1 helyett...ripsz-ropsz színűltig lesz a pajta állattal.Még nem tudom mit rakjak be... :D

Meellcc, sárgazanót, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

tudjátok elkeseredésemben elővettem az itthon használatos fúrógépemet, hátha az jó lesz a vadaskerthez tudom vele fejleszteni. De mivel csak egy egyszerű gépem van, sajnos nem sikerült vele. Lehet márkás drága fúró kell hozzá? Igy hát kénytelen vagyok kibekkelni hátha végre valamelyik állatocskám meglep majd egy fúrócskával, legalább eggyel hogy mutatóba legyen valami. Mert eddig még egy állatkám sem lepett meg vele hiába etetgetem itatgatom kényeztetgetem.

Meellcc, sárgazanót, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  16. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok. Irták is,hogy ritka lesz a felröpi( fúró) talán majd hétfőn állítanak kicsit a csuszkán,addig türelem.

Meellcc, osztrak12, Luca_511 és 2 más kedveli ezt.
  17. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Hogy ne legyen olyan egyszerű lehet betesznek egy gazdakörit ahol leadhatunk a készletünkből pár fúró nyereményért. :D

18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Nildia leirta a közleményben, amit gadget is már idézett itt:

"- És végezetül : tisztában vagyunk azzal, hogy a feladatsorok követelménye magas. A célunk az volt, hogy a régi játékosok se unatkozzanak, legyen számukra is egy kis kihívás."

Ez most egyértelműen a régebbi játékosoknak való fejlesztés, akiknek van elég csillaga, és utána szerszáma a fejlesztéshez. Viszont egy kis farm sincs kizárva abból, hogy az első vadasparkot kiváltsa a tölgyön, csak sok-sok gazdakörit kell csinálni hozzá.

Zsu válaszolt Neked, érdemes a tanácsát megfogadni;) megkönnyited a magad játékát vele.

Szia,
    Először is hatalmas gratula a fejlődésért, látszik ,hogy nem csak olvasod, de használod is a tanácsokat:) és nagyon jól haladtál mindkét farmon.

Én csak a kis farmos témába szeretnék kicsit belekotyogni, már csak azért is mert hasonló cipőben járok. Ha nagyon akarnám akkor simán kiszednék 500 csillagot a gazdakörből, hogy meglegyen a vadaskert, de elvileg 2-4 hét és jön majd a terményes és fás tároló is. Szóval az már nem sok idő, és én személy szerint biztos megvárom, hogy a többi milyen elven működik, mennyi az annyi, és azalapján majd eldöntöm, hogy melyiket váltom ki.

Természetesen, ha úgy gondolod, hogy 1500 csillag sem probléma, akkor nem érdemes várnod, én úgy vagyok vele, hogy 500 csillagot bármikor összeszedek, de 1500 a három tárolóért már kicsit húzósabb tétel;) szóval meg akarom várni, hogy melyik éri meg legjobban, aztán a többi majd utána jöhet:D

És akkor kicsit még a vadasparkról, olvasgatva itt a véleményeket...

Látom sokan csalódottak, nem tetszik a játékelem, drága, stb. Azzal, hogy a második vadaspark drága, egyetértek, mert 300 FA nagyon sok érte, plusz tény, hogy kihivás nem sok van benne, a vásárlás gomba rákattintani nem nagy dologxD

Viszont azt elfelejtük, hogy elvileg 3 területünk van, és mindegyikre elfér 5 tároló, ami összesen 15, és jelenleg mi 2-t tudunk szerezni - már ha jól értem, nem tudom, hogy vásárlással tudnék-e többet venni. A lényeg, hogy a későbbiekben szerintem lesz még lehetőség újabbak beszerzésére, akár eventben, akár gazdakörben, akár némi árcsökkentéssel - gazdaköri akció, bár hozzáteszem, hogy én a 150 FA-t is sokallom egy-egy vadasparkért:sleepy:. Tehát úgy gondolom lesz még bővülés ez ügyben, csak ahogy valaki irta, lehet BP-nél nem akarták teljesen felboritani a piacot, azzal hogy elérhetővé teszik a 15 tárolót egyben. Mert annak már lehet jelentős hatása lett volna, ellenben ennek a kettőnek még nem sok, de felmérni, hogy mennyire tetszik, hova lehet haladni vele, arra pont jó.

Érdemes azért belegondolni, hogy ha most kikerült volna mondjuk 8 tároló mindenkihez, akkor az már 32 ólhely fejlesztések nélkül, majdnem egy plusz területtel felér, és annak már jelentős piaci hatásai is lettek volna.

A vadaspark fejlesztése tényleg horroráron van, ez nem is kérdés... 4 hónapja termelek a farmon folyamatosan, és még nincs meg 6000 fa:oops:, bár már közel járok. Nyilván ez is a régebbi farmokra készült, ahol van már 30-40 ezer fa is készleten, de belegondolva, hogy egy teljes narancs fejlesztés 18000 fa, hát szerintem a régi farmokon sem lesz tömegével narancs vadaskert:) A két most elérhető vadaskertből még lehet, de mondjuk 5 db vadaskertnél:sleepy:, szóval ezt jó lenne, ha átgondolnák, mert ez tényleg nagyon drága:)

Én próbálok pozitivan állni a fejlesztéshez, tudom, hogy egy db vadaspark még kevésnek tűnik, de ha mondjuk lenne már 3 db, már az is elég szépen hozna, hisz az 12 ólnak hely. A neonólakkal már egész szépen lehet termelni, a farmexpressz is hozott pink ólakat szép számmal, a neonólak köre várhatóan bővülni fog, szerintem 3 db vadaspark tele neon és pink ólakkal már egészen vonzónak tűnik, számomra legalábbis.

Nyilván 4 db sima nyúlketrecet belerakni nem túl érdemes, de ahogy irták előttem, például 4 db narancs egér, vagy 4 db narancs kutya is már egész jó. Akár TP-ben, akár állathozamban...:) De ha mondjuk most lenne 12 db vadasparkom a békaólaknak annak is tudnék most örülnixDxD. De hogy mást emlitsek a piacomon a mormota ára még mindig 7000 CSP, ha valakinek megvan a 2 db vadaspark, és még a sárga fejlesztést is ráhúzza majd, az 12 db mormotaól, napi 2x aratva 24 mormota, 168 ezer CSP 2 db 2x2 területről, hát ez sem rossz szerintem:D Vannak itt azért lehetőségek:p

És hosszútávon meg bizom benne, hogy lesz még lehetőség szerezni vadasparkot, valamilyen formában, valamikor. Persze, ha most mindenki jól lehúzza az egészet, akkor BP dönthet úgy, hogy akkor ez nem volt népszerű, hagyjuk a fenébe. De szerintem érdemes kicsit hosszútávban is gondolkozni, és átgondolni, hogy mi lenne, ha lenne mondjuk 3 vadasparkom minden területen.:music:

19. Samborg

Samborg Fórum félistene

A magasabb szintet most sokkal hamarabb lehet elérni mint a kezdetekkor de ennek is van hátulütője. A pajtakészlet fordítottan arányos a gyors haladással. Meg kell találni a helyes középutat. A vadaskertre nagy szüksége lenne a játékosoknak általánosságban, mivel a kupák fejlesztését ennyi eventtel mikorra tudják befejezni? Mostanában egyre magasabbak a követelmények még a tapasztalt régi játékosoknak is. Azért megjegyezném ez a játék se úgy működik hogy ide nekem most mindent rögtön.

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ez a mondandód nagyon összeszedett volt és teljesen egyetértek vele. Most nekem se tetszik, illetve tetszik mert nem egyszerű a megszerzése és én szeretem ha nem hull az ölembe valami hanem meg kell érte "szenvedni" és agyalni kell rajta. Nem tetszik hogy helyet foglal a farmon, viszont tetszik hogy 4-6-8 állat foglal ennyit. 10 Vadaskerttel nagyon boldog lennékxD, megoldódna az állatos problémám. Viszont ennyi fát, csillagot és FA-t nem ér meg a többi megszerzése, úgyhogy marad az álom. Remélem a fejlesztők is felébrednek téli álmukból mert már nyár van és nem tavasz. xD

Mikulás48, Meellcc, tandem6 és 3 más kedveli ezt.