Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ezzel nagyon egyetértek. Gyorsan lehet haladni, de mellette a másra is kell koncentrálni. Mindent nem lehet egyszerre.

Az utolsó mondat pedig mindenképpen igaz, csak sokan nem veszik figyelembe:oops:

Szia Kukori,

Igen, nekem az például mindenképpen tetszik, hogy nem csak ingyen hozzánk vágják:) A második db sajnos nagyon drága, és a fejlesztés is. Ezen remélem változtatnak a jövőben, de én bizakodó vagyok.

Én azt gondoltam, hogy ez kicsit olyan felvezetés jellegű, megnézik a visszajelzéseket, piaci hatásokat, az élelmes játékosok mit hoznak ki belőle:D:D

Én igyekszem kicsit hosszabb távon is gondolkozni, és nem csak azt nézni, hogy most jelenleg de c...ar minden, nem érdemes rákölteni semmit, stb. És látok benne fantáziát, ezért sajnálnám, ha a sok negativ visszajelzés miatt itt meg is ragadna a dolog. Nem hiszem, hogy BP 2016 június 16-n meg szerette volna oldani az összes állatos problémánkat:pxDxD

De rövid távon is lehet azért ezt használni, én esetemben ugye van már 2 db neon disznó, és 2 db neon ló, farmexpressz hozott még pink kaméleont, pink hódot. Ha most ezeket betudnám rakni egy sárga vadasparkba, akkor máris lenne 2x465 + 2x550 + 540 + 521 TP, naponta, plusz az állatok.

De akár 6 db narancs kutya is tök jó, napi 2x aratni, 24 kutyus, piacon el lehet adni 2000 CSP-rt, máris 48 ezer egy nap.

Ahogy emlitettem, ott van a mormota, de más régi titokállatok is, pillangó, medve, vakond, sas, nagyon jó áron mennek a piacon. Azokat is tök jó beletenni, és máris jön a CSP, viszonylag kis területről, és akkor a járulékos hatás is ott van, hogy a felszabaduló területekre meg lehet kitenni fákat, vagy más ólakat.

Aki csak kütyükkel halad, és kivált 2 vadasparkot, felfejleszti narancsra, máris meglesz egy jó kis állandó CSP bevételi forrás, és csak 2 db 2x2 területet foglal el. És akkor mi van ha végre átkerül a bahára is, ott telepakolom narancs teveólakkal, stb.

Vannak itt lehetőségek, csak meg kell találni, hogy mi a legmegfelelőbb. Hosszútávon meg bizni abban, hogy tudunk más forrásból is majd hozzájutni plusz parkokhoz, esetleg sárga, narancs fejlesztéshez:)

Én érdeklődve várom a másik két tárolót is, egyet szerintem mindenképpen kifogok váltani, hogy melyiket, azt majd el döntöm ha mindent tudok:D

Szia,

Nem is kell 4 db egyforma pink ól, elég ha az érésidejük hasonló. Például pink szamár, pink strucc, pink kaméleon, pink hód - nekem ezek vannak, közül a pink hód érés ideje a leghosszabb, de igazából tök mindegy, hogy ezt veszi figyelembe a rendszer, mert a többi 3-t se tudnám napi 2x aratni, úgyhogy mindegy, jól elférnének egymás mellett:)

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    Mikulás48, emocy91, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  2. maya

maya Fórumprofi

Frissíts F5-el. Nekem ugyan ez volt, minden OK lett. Viszont 4 béka sem adott fúrót.

Meellcc kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben ez még mindig fent áll, akkor a következő etetés előtt Kérlek töröld ki a vadaskertet, és rakd ki újra. Központtól kapott információk alapján így már rendben kell működnie.

Meellcc kedveli ezt.
  4. maya

maya Fórumprofi

köszönöm, olvastam előbb és így csináltam, töröltem és újra kitettem.

Köszönöm sikerült.

Meellcc és maniszla kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kérdezném hogy a Vadaskertet hogy tudom törölni? Át szeretném rakni egy másik területre de nem találok semmi törlési lehetőséget.

Meellcc kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Mint bármit, úgy kell törölni. ásót neki.

7. kukori80

De most üres és ha rákattintok akkor csak a fogaskerék jön, nincs ásó

8. |Tamás|

Nem is a vadaskertre kell először kattintani. Bal oldali becsukható menü, ásó / piros várakozni tilos tábla ( :)D)
    Földet, fát, alap ólat hogy törlünk?

9. kukori80

ÓÓÓÓ, balsors, köszönöm, sikerült.

10. macsezso

macsezso Fórumszaki

Ez a raktárház fejlesztése mi? :D Én meg kajakra befejeztem...most olvasom fórumon,tölgyön kell kiváltani.

Meellcc kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ezért jó előbb olvasni. :)

12. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    24 db tervrajzom van, fúróm még 1 sem. Hattyú, Neon kecske nem adott. Reggel jövök a 4 rózsa hód és 4 rózsa kaméleon kombó eredményével. Zs.

Meellcc, inanna11 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  13. macsezso

macsezso Fórumszaki

Nem baj,kiváltom kapásból nagyobb lesz.Azért nem jártam rosszul,így is úgy is megcsináltam volna.
    Jobb túlesni az elején.Behozza a veszteséget,főleg neon ólakkal. ;)

Meellcc kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Igazából még ezzel sem pontos a válasz.
    500 csillagért kiváltod a tölgyön, akkor kapsz 1db-ot 4 férőhellyel. Utána kell tervrajz a fejlesztésbe ( ehhez kell a gazdaköri teljesítés), meg vadaspark aratásából nagyon ritka elemként kell fúró. Amint ez így össze áll, akkor még rettentő sok alapanyag, és már tied is a fejlesztés

Meellcc, Shirkán53, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. macsezso

macsezso Fórumszaki

Majd jó ritka és értékes ólakat teszek bele.(fúró miatt)
    Szigetre is kihelyezhető?
    Többivel nem lesz gondom. :)

Meellcc kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Ez a típus nem, szigetre később érkezik. Illetve ebbe sem terménnyes ólak nem helyezhetőek be, sem fák. Csak alap ólak, és színes fejlesztéseik.

Meellcc és macsezso kedveli ezt.
  17. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

A denevér szentjánosbogár páros kísérlet sem adott fúrót....
    Bánatomban ismétlek, és holnap hallgatom meg csak a tyúkok kórusát....
    Valakinek már sikerülni kellene, mert így nem lesz fúró......
    Mindenkinek jó játékot!

Meellcc kedveli ezt.
  18. macsezso

macsezso Fórumszaki

o_O
    Azok is csillagért válthatóak lesznek? o_O
    Akkor szabad lesz ám gyűjtögetni. xD

Meellcc kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Egyelőre pár héten belül a terményes ólak, és a fák jönnek, ezekhez tartozó bölcs tölgyes jog ( első ól) is 500 csillag lesz. tehát 1500 csillag bánja ha mind a háromból szeretnénk.

Meellcc és kukori80 kedveli ezt.
  20. macsezso

macsezso Fórumszaki

Ne ismételj rakj be 4 különböző ólat,ha tudod fejlesztést is tegyél rá.Próbáld végig,pillangó stb..
    1 nem sikerült,menj tovább ne ragadj le ugyanott.

Meellcc kedveli ezt.