Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Ne kérj bocsánatot, ha ilyen szépen, higgadtan írod le a véleményedet! :)
    Nagyon vékony a jégen táncolnak a fejlesztők a "virtuális kapálás" és a "megveszem pénzért kilóra" dolog miatt. Sokan szomorkodnak, panaszkodnak a sok csillag miatt, de akkor lenne igazán tüzes a hangulat, ha ezt is meg lehetne venni pénzért.
    Hidd el, hogy a gazdakör tényleg sok csillagot ad. ;) Érdemes újra benézned és végiggörgetni most csillagvadász szemmel a feladatokat. Ha régi játékos vagy, akkor tisztában vagy az erőforrásaiddal. Mit tudsz megvenni, mit tudsz megtermelni, mit tudsz kitenyészteni stb. A kezdeti elkeseredés után tekints ezt is a játék egy új lehetőségének, amit nem kell azonnal (vagy időre) letudni. Újabb célt ad. Legalább beterel a gazdakörbe többeket (újra). Kicsit felpezsdíti a játékot, a piacot, a hangulatot.
    Biztos vagyok benne, hogy kapunk csillagos eventeket is a közeljövőben, hiszen így fogják tudni fenntartani az érdeklődét a raktárak iránt.

Na, ugye, hogy ugye! xD
    Aki eddig nem tulajdonított jelentőséget a gazdaköröknek, most van hová nyúlnia. Olyan jó, amikor ilyet írtok, mert látszik, hogy bevállaltok áldozatot az újdonság kedvéért! ;)

Ha tudnék, csúsztatnék a kerítés alatt, hidd el.:inlove: Tudom, hogy miért vagy csillag hiányban, de reméljük, (ahogy fent is írtam), hogy olyan eventek következnek, amiből ki tudod majd szedni a hiányzókat.
    193 az nagyon sok és még jön a két újabb tároló... Ha összegyűlik a megfelelő mennyiség, jól gondold meg, hogy melyiket váltod ki!;)

Melan, Magdusnéne és Meellcc kedveli ezt.
  2. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném tudni,hogy hol van ebben a kihívás.Csillagom bőven volt hozzá,így kiváltottam a vadasparkot,kb 1perc. Megcsináltam a fejlesztéséhez feladatsort,kb.10perc. A furók megszerzése pedig nem kihívás,hanem szerencse kérdése.
    Egyébként jó lesz ez csak türelem kell hozzá.

sziszi1965, Meellcc, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;) Még nem döntöttem el hogy a fás vagy az állatos lesz e az első kettő tárolóm .... majd kiderül ;) addig gyűjtögetek ... ;)

Melan, sziszi1965, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Vadaskert megvan, gazdaköri kész, a fúrógép viszont még nem jön, na sebaj, előbb-utóbb majd csak potyogni fog. :)

Melan, Meellcc, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Nekem se jött még egy fúrógép sem, sebaj majd be hozom a műhelyből. Mindjárt lesz a számítógép mellett.:D

sziszi1965, Meellcc, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. htezs

htezs Aktív író

sziaztok

mindent kiváltottam és csak a fejlesztés lenne vissza ,de úgy látom a praktikerböl kell fúrógépet hoznom a fejlesztéshez..
    bearattam már párszor (neon juh,rózsa juh--- 0 fúrógép)...
    remélem karácsonyra meglesz a fejlesztés...

sziszi1965, Meellcc, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Én a két alap vadaskertnek is nagyon örülnék ;) Karácsonyra biztosan meg lesz ;)

Melan, sziszi1965, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Melan!
    A fás tárolónak nincs két fejlesztése, csak egy! A fejtegetéseid egyéb iránt érdekesek. Épp nincs jogunk kettőnél több vadasparkhoz, bár ez nem lényeges... Oszt csak 15x6 fúró, 15x6000 deszka és 75 fakalapács és egy vagon csillag kéne. De fúró 1 árva sincs...Így a fejlesztésnek is fuccs...Mindjárt az elsőnek. a másodikról meg abszolút felesleges még szót is ejteni.
    Én már nem is mérlegelek, mert belevágtam a vadaskertbe, csillagom el is fogyott...Fejleszteni meg fúró hiányában nem lehet, még farmaranyért sem!Eddig kb 30x arattam. Az egyikben békák vannak, mert valakinek az adott egy fúrót. bár lehet az csak bug volt :)

Utoljára szerkesztett: 19.6.16
    Melan, sziszi1965, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Vadaskert kiváltva,maradt még 2882 csillagom.Fám valamivel több volt,mint 3000,az csak a fele a fejlesztéshez szükséges 6000-nek ,nem is beszélve a 12000-ről.Így inkább vettem 5 létraüzemet 1500-ért.Gratula a Csapatnak! Sikerült egy újabb Homokvárat, vagy levesbetétet összehozni.Szerencsére " van másik",csak a tigris, a flamenko, a huang pi, a barkóca hiányzik.A többi már csak türelem és szorgalom kérdése!!!

Meellcc, genka53, lüszilke15 és 2 más kedveli ezt.
  10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Kedves Shirkán!

Amit írtam, azt pontosan abból vettem le, amit olvasok. Szóval igen, olvasom, amit mások írnak. Sőt, meg is értem. Ezért írtam azt, amit írtam. :)
    A tájékoztatóban minden benne van, aminek benne kell lennie.
    Az, hogy egyetértek-e azzal, amit kérnek cserébe, az már egy más dolog. De ha akarom kiváltom és fejlesztem - ha kapok majd fúrót -, ha pedig nekem nem éri meg, akkor természetesen nem váltom ki, és igyekszem lenyelni a békát.
    Hogy a kérdésedre is feleljek, ami úgy tűnik nem kíváncsiságból ered, kiváltottam a Vadasparkot, sőt a fejlesztéshez is majdnem minden be van adva.
    Neked is további jó játékot. Szívből kívánom. :)

11. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

MODERÁTORT kérdezek:
    A Vadaskertemben az első perctől kezdve 4 egyforma állat van elegendő táppal. Mégis egy állatot előbb arat, mint a többit.
    MIÉRT?

Meellcc kedveli ezt.
  12. riegelerika

riegelerika Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen állatot kell tenni a vadaskertbe, hogy kapjak végre fúrót, mert eddig bármilyen hosszú érésűt is raktam bele eddig egy db sem jött. Köszi a választ

kovacstne és genka53 kedveli ezt.
  13. maniszla

maniszla Aktív író

Nálam is békák laknak a Vadaskertben mióta olvastam, hogy azok adták a fúrót, de "természetesen" nem jön belőle... Majd ha lecseng ez a fúrómizéria, mindenki lenyugszik vagy belenyugszik hogy nincs, egyszer csak el kezd szállingózni - remélem. :)

Melan, kovacstne és Meellcc kedveli ezt.
  14. maniszla

maniszla Aktív író

Ezt rajtad kívül nagyon sokan szeretnék tudni, többek közt én is. Ha visszaolvasod a hozzászólásokat, szinte másról sincs szó, csak erről a témáról. ;)

Luca_511, Meellcc és -hanny2- kedveli ezt.
  15. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Rögtön kiváltottam a tárolót ahogy lehetett, azóta folyamatosan vannak benne állatok, de fúró 1 db sem jött, lehet hogy nincs is fúró?:sleepy:

kovacstne és Meellcc kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

De biztosan van ... Csak mondjuk 5 vagy 10 vagy 25 % eséllyel reppen fel ... Türelem fúrót terem ;)

taga1, sziszi1965, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Vajon xxl csomagban kaphatunk fúrót? A legújabb gazdakörik xxl sorait nem váltottam ki, akkor most megérné.

Meellcc és padamak kedveli ezt.
  18. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Türelem rózsát terem , valamikor réges - rég hónapokat kellett várni a kalapácsra és lőn egyszer csak jött tehát türelem!

maniszla és Meellcc kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Hm ... megyek kipróbálom .. van egy rakás kibontatlan barkácsom ... s hozom az eredményt ;)

Meellcc, libuskafarm és padamak kedveli ezt.
  20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nem érdemes a barkácscuccokban fúrót keresni, mert már többször leírták, hogy csak a raktárházak aratásánál kaphatunk. Egyenlőre nagyon ritkán, mert új fejlesztésű a fúrógép. Talán majd hónapok múlva szaporodni fog a felröppenése.

Luca_511, taga1, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.