Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Köszönöm. Én nem gondolkodtam, megéri-nem éri. Néha adok el piacon dolgokat. Kivétel a trágya és új állat, ha a saját gazdakörim már kész. ...és a legnagyobb kivétel most a béka volt. Event alatt még nem adtam el fejleszteni való alapállatot, de most olyan volt az ára, hogy "muszáj" volt kivinni őket a piacra. :) Meg is nőtt kicsit a bugyellárisom mérete. :) A hátulütője az egésznek az, hogy most minden brekiólam újra landolt a területen, mert a létrás megoldáshoz nem maradt békucim egy se. Kell a gazdakörire, mert kell a csillag. :p Ha meg tenyészállatot vennék sajnálnám bedobálni a feladatba. (ezért nem csináltam meg a 3 szintet, mert azt csak azzal lehet, még szoktatom magam hozzá) Fene fura agyam van. :p

alpha58, Magdusnéne, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  2. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Olyankor teszek ki rövid érésűeket, ha gép előtt tudok lenni és van kis üresjáratom. Másfél óra 10 óllal nem sok, de néha megoldható. Szeretem úgy intézni, hogy minden egyszerre érjen be, de néha előfordul kis eltérés. Ilyenkor lehet pár ólnyi terület "üresjárat", ami rásegít a következő vetés, vagy ól újraindulásáig.

Luca_511, Leho69, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  3. ribizli4

ribizli4 Haladó

Szia!
    Értem a fejtegetésed. Sok mindenben igazat is adok.
    Nekem van nagyon dolgos, szorgalmas kicsi szomszédom, de soha nem lesz neki mamutja, varázsfája, 0 perces termése, és az az előny amit ezekkel lehet szerezni. Ettől függetlenül minden eventet végig csinálta. Én róluk beszéltem.

Dana64, kovacstne, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  4. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Azt hiszem valahol elvesztettem az előző hozzászólásomat, de már nincs is jelentősége.

Leho69, Meellcc és kukori80 kedveli ezt.
  5. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

En is ugyanebben a cipoben jarok, az en leanyom a 6. szinten mindent bedobalt az oszi top-ba se csengopengo, se mag, se allat nem volt, nullarol indultam. Most mar a 98/291-es szintig fel tornasztam viszont egy jo parszor learattam a tarolot, volt benne beka, tyuk, galamb de furo meg nem repult. A csibeszobarol ne is beszeljunk, az elso orakban jelentkeztem mentornak es meg azota is varok, pedig akkor csak a 80-as szint korul jartam, ha a furok is igy gyurodnak akkor nem lesz tarolo szaporulat se sajnos! Titokolat es fat mar reg nem veszek, mert azokhoz ugyanvalost nincs szerencsem se farmaranyam, elobb-utobb csak jon az uj olakbol es fakbol, a gazdakorik se futnak el es kicsidenkent meg lesznek. Latom aki mindenert meg kell kuzdjon nincsen elebb, ugy hogy kitartast tovabbra is!

6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Hű meg ha! Hová eljutott a Vadaspark fejtegetése. :)
    Szó van kicsiktől meg nagyokról. Ez megfogant bennem gondolati szinten.
    99 és 100 szint között félúton azt figyelem, hogy négy hónapos kezdéssel van aki 85-ik szinten jár. Vagy ennél több, aki akár csak egy éve kezdett gazdálkodni.
    Szóval a dilemmám az, hogy ki a kicsi és ki a nagy? :)
    Már nem emlékszem mikor kezdtem, de az biztos, hogy akkor még 0,10 Ft volt a búza ára. Sőt, akkor volt igazán dinamikus a piac. Úgy kerestem csp-ét, hogy felcsaptam kofának. Vettem, eladtam.
    Ráálltam a saját termesztésre, így elég ritkán adok-veszek.
    Viszont a bébikből kifejlődő állatok kivételével szinte minden gazdakörivel igyekszem végezni.
    Kiszolgálom a gazdakör vásárlóit, így szerzek tp-ét és csp-ét.
    Elégedett vagyok a magam farmjával, pedig van, ami nekem sem sikerült. Például mikor behozták a csibéket a játékba, azonnal jelentkeztem, de nem vették figyelembe. Azóta sem. Most akkor mit tehetek? Reklamáljak?
    Amikor elkezdődött a ritka szerszámok használata, nem az elsők között voltam, amikor végre megjött az a mennyiség, amivel elindíthattam egy barkácsolt ólat. Ezt is túléltem.
    Vágyom a 6 db fúróra, de az biztos, hogy a türelmem legalább annyira fontos számomra, így ennél maradok. :)

mingo826, taga1, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Elhiszed nekem hogy nem ezeken a csiribiriken múlik a dolog? Nekem is van 0 percezés és alig használtam? Most már a kis farmoknak kötelező lenne megcsinálni az eventeket és abból kiszedni a csillagokat,de ha nincs gépnél mindig akkor a gazdaköriből se tudja kiváltani mert oda is ültetni kell,az eventet se tudja megcsinálni és elkezdődik a mókuskerék harc. Akkor marad a komfort, de azt tudomásul kell venni hogy nem fogja tudni befejezni az eventet

Sali~*.*, Melan és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Minden szavad igaz, nem akarom sorolni, hogy miért, de a csillag, vagy tojás, vagy kecsketej megszerzése rémálom volt. Nehéz volt hozzájutni. Hiába volt egy kis csp-d. Én 2010-ben kezdtem és hamar ráébredtem, ha nem csinálok meg 1-1 eventet nem lesz elég csillagom soha, a gazdakörik nem adnak annyit. Kis szinten, mentor nélkül nem volt egyszerű. Naponta számoltam mennyi fa van, hogy ólat, vagy mesterséget válthassak. Mindenhez sok csillag és sok munka kellett. Szerintem most könnyebb a játék a "kicsiknek" - nem jó szó tudom -, a haladáshoz. Igen most kiváltottam mindent, a csillagok számán nem is érezni, de sok-sok munka és event és gazdaköri van mögötte.Nem loptam, nem szereztem, megdolgoztam érte, keményen, sőt kőkeményen.

mingo826, jerikoi53, kovacstne és 8 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Figyelj, egyről beszélünk. Ha ilyen szorgos a kicsi szomszéd, akkor már csak kitartás kell. És ha fele annyit kapál, mint te, sokkal messzebbre jut ugyanannyi idő alatt, mint annak idején te. De ez nem baj. A baj, ha erre valaki azt mondja, hogy ő hátrányban van.
    Azt meg ne mondd, hogy soha. Az életben is vannak olyan dolgok, amik nem jutnak mindenkinek. Vagy így vagy úgy ki kell érdemelni. Csoda mindig volt és lesz is.
    A varázsfa, a mamutfa sem volt ingyen. 1 varázsfám van, sok mamutom porosodik, mégsincs problémám.
    Megsúgom, ha a varázsfát nem lehetne a kincsesre vagy a kergébe tenni, az is porosodna.xD
    Csak a raktárház is nehogy erre a sorsra jusson!;)

mingo826, osztrak12, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Minden szavaddal teljesen azonosulni tudok,hasonlóan érzek és semmi "szidás",seni ellen irigység nincs,de ezt talán az elején indulóknak kellene értelmezni,megérteni,mert őket is lehet lassítani. Már kb 1-2 hete kifejtettem,hogy bizony ők is voltak kezdők és tán Gazdaköri feladatok is azok voltak sorba,mint ami most nekünk itt 1 rakásban.Nekünk is kell idő még ezeket megoldjuk úgy,hogy állva tudjunk maradni és haladni is.Viszont nekünk leírtam,hogy nehezebb dolgunk,mert hiába ugyanazon magokat,ugyan akkorra területre vetjük,mert már event indulásnál kapunk mi 50-60 röpit,addig ők 250 db-ot minimum ugyanazon munkáért.Mi pedig még nem tudunk nemesíteni, 0 percezni és anyám kínja tudja,hogy még mit nem.Nekik minket ösztönözni illene és nem leinteni,hogy "...óóó, hát mi már 2010 óta...ezt váltsd ki vagy azt még ki nem váltod,....neked hiába írjuk, hogy.......Ez bizony nem kedv csináló játékhoz,hanem éppen ellenkezőleg,aki magára veszi.
    Most itt a Fúró dolog. Ugye már napok óta kínlódás és nagy semmi eddig senkinél,tehát ellehet gondolkodni,hogy őket is meg lehet állítani és a "Türelem" fagyi,bizony most visszanyalt,mert írják rakásra,de kiderült,hogy bizony nekik is idegesítő és türelmük hol is van,bár tőlünk bizony nem kapnak ennek ellenére sem olyan posztokat,mint amitől sokszor nekünk akár kedvünk is elmehet egész játéktól.
    Ellehet gondolkodni tehát mindenkinek sok mindenen ezek után.:music:Akinek nem inge,ne vegye magára!xDF:74/ B:43

taga1 és maniszla kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!
    A kicsik csak az előnyt látják, de mindennek van hátránya is. A "0" perc zabálja a szupertrágyát ehhez biz'a kell(ene) a szupertrágyamamutfa, hogy legyen mivel etetni.
    Vannak akik nem kicsik és megtehették volna, hogy a "0" perces felhősort megszerezzék, de nem keveset kért és ezért inkább kihagyták. A felhősornak csak később lett jelentősége nem pedig közvetlenül akkor mikor megszerezhető volt.
    Mamut szintén zenész, mikor hozzáférhető volt ment a lehúzása, miszerint 2x2-es sok helyet foglal, kevés termést ad, hosszú az érésideje, stb. ilyen hsz-ek voltak és 1-1db-ot mutatóba beszereztek. Nem 1 user visszautaztatta, mert kellett az "értékes" XXL fejlesztés normál fákhoz. Arról ne is beszéljünk nem volt reszelhető 1FA-ért a vonatidő, hanem ki kellett válni az 1:00 így maximalizálva lett a dbszám amiből fejlődhetett a mamut. Arról nem is beszélve, hogy legtöbben nem a pajtából utaztatták a fákat, hanem csp-ért vették, így ezzel ismét korlátozott volt a megszerezhetőség a csp buksza miatt. Itt is később értékelődött fel a mamutfa.

Értem, hogy a később regisztráltak már egyáltalán nem kapnak esélyt ezeknek a hozzáféréséhez, de mivel mindkét említett elem nem a megszerezhetőség alkalmával lett értékes, hanem később semmi garancia nincsen rá, hogy ha itt lettek volna akkor meg akarták volna szerezni (mint ahogyan többen nem tették, pedig volt rá lehetőség és a szintjük megvolt hozzá, és a tapasztalatuk, stb).

"0" percezés helyett pl. ott a rózsa komfortban 8 perc és normálban 36 perc és 3 területen lehet ültetni - ez nem olyan vészes, hogy nem lehetne alkalmazni csak 2 dolog kell sok szupertrágya és nemesítési ikonok (ide meg kell a 3. dolog sok rózsa mert anélkül nem lesz hozzá nemesítési ikon). Itt kíváncsi lennék arra aki vágyik a "0" perces sorra ugyan megvan-e hozzá a nemesítési ikonja? (persze ha nincs akkor ugye minek úgysem tudok "0" percezni).

Mami., Magdusnéne, Melan és 7 más kedveli ezt.
  12. patsirta

patsirta Utánpótlás-írogató

Sziasztok Én is szeretnék pár szót írni a vadaskert tárolóról amit 500 csillagért kiváltottam be is tettem a 4 kockába az állatokat
    A gazdakörbe be adtam a rengeteg kért állatot barkácscuccot növényt és a végeredmény semmi az igazság az hogy meglepő
    mert máskor megkezdhettük a fejlesztést ha feladatot teljesítettük lehet hogy csak én nem értem köszönöm türelmet továbra is
    jó szórakozást szép estét jó éjszakát kívánok
    patsirta ID 23517515

osztrak12, Leho69 és bindi5454 kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Pontosan így gondoltam én is a poszthoz írt kommentemben.:cry::cry:

14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Tipikus, hogy mindenki a maga szemszögéből látja a dolgokat. :)
    Én pont azt hallom ki, hogy azoknak van rendben még a fúróhiány is, akik elég magas szinten vannak, akiknek semmi gondot nem okozott kiváltani a Vadasparkot.
    Úgy gondolod, hogy a kedved azért megy el a játéktól, mert valaki olyan témát osztott meg? :) Engem az ilyen inkább arra serkent, hogy még jobban igyekezzek.

Magdusnéne, Meellcc, Melan és 2 más kedveli ezt.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A fejlesztéshez 2 dolog kell az egyik a gazdakörből az vadaspark fejlesztési tervrajz a másik a vadasparkban tárolt ólakból kizárólag röppenő fúró.

Meellcc kedveli ezt.
  16. kukori80

A mentorságról és a csibékről csak annyit szeretnék mondani hogy 4 csibém volt összesen aki kérdezett pedig megadtam nekik a lehetőséget és kb. 100 volt aki nem kérdezett mert ezek szerint mindent tudnak.:p

Magdusnéne, Meellcc, Melan és 2 más kedveli ezt.
  17. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Még egyszer sem 0 perceztem, mert mire eljutott hozzám a híre, mire megértettem, addig jó sok idő eltelt. Aztán meg mindig learattam a felhőt. :D :D

taga1, kovacstne, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A többi 2 féle farm lehetett
    - tömőfarm
    - ajándékozófarm
    ezekhez nem kell kérdés a tulaj már "mindent" tud ezért is csinálta xD
    Szerintem már az új userek száma elhanyagolható a "főfarm" mellé időnként összedobott farmokhoz képest, de minden farm automatikusan bekerül 1 mentor alá ha akarja ha nem (azért nem válaszol, mert inykognyitóban akar maradni xD).

Meellcc, Melan és bindi5454 kedveli ezt.
  19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nekem 3 csibém volt, akit érdekelt a játék, Ők a mai napig tarják Velem a kapcsolatot és haladnak és segítem Őket amiben tudom. A többi szóra sem érdemes, követelőznek, szemtelenek, vagy nem is játszanak, vagy cserenapkor hirtelen belépnek 1 órára. Miről beszélünk. Aki aktívan játszik és érdekli a dolog, ma nagyon sok segítséget kap. Jó tanács, ajándék cserenapkor és egyéb haladási lehetőség.

Meellcc, maniszla, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

Szijja) Szerintem ez nem ugyanaz a kategória. Neked még a csillagokért kell küzdened amiért tudsz is csinálni valamit a gazdakörben, de az már más kategória hogy nem rajtad múlik valami csak vársz a nagy semmire.Majd ha meglesz a csillagod és utána toporoghatsz hónapokig hogy miért nem jön a fúró, majd akkor beszélgessünk megint.;)

genka53, Meellcc, Melan és 4 más kedveli ezt.