Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hamuska

hamuska Fórumszaki

Nagybetűvel írtad?

osztrak12 és Meellcc kedveli ezt.
  2. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

szia
    persze
    hisz kimasoltam

MOST MEGADTA

hamuska, osztrak12 és Meellcc kedveli ezt.
  3. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Legalább 1 tokmányt adjon már valaki!

Amateur*, Luca_511, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  4. kosztyainocskin

kosztyainocskin Utánpótlás-írogató

Ez rendben is van, végre valaki tiszteségesen leírja, csak azt senki nem írta le az elején, hogy 500 csillagért csak 4 ólat lehet elhelyezni benne, - nagy csinnadratta - mindenki (sokan) gondolhatták, hogy ez egy jó megoldás lesz a sok "elfekvő és kihelyezett" ólra, de áhhhh, a fenéket, a két férőhelyes továbbfejlesztésről nem is beszélve; ötször arattam, de egy vacak fúró nem sok, annyi sem jött belőle, 6000-fát összegyűjteni pedig beletelik egy évbe, na jó félévbe, és egyáltalán nincs arányban a befektetés a nyereséggel. Hiába akciós a szerszám, sokan nem fogják (tudják) megvenni. Hát erről ennyit. :)

Amateur*, -vadocka70-, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  5. petone2011

petone2011 Járnitanuló

ÓÓÓ Nekem is sikerűlt:sleepy: 1 db, biztosan eltévedt az éterbe, és nálam landolt:D

Melan, csopke1, Amateur* és 8 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az ismertetőt el kellett volna olvasni. Le volt írva. A topicot is kellett volna olvasni. Itt is száz helyen le volt írva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-első-raktárház-vadaskert.14027/#post-517911
    Senki nem állította, hogy az a cél, hogy mindenki azonnal kiválthassa. Ez nem a naptár. De elérhető mindenki számára, ha eléggé megnőtt már a keze.
    Amíg összegyűjtöd a fát, a fúró is meg lesz. Addig nincs is mit fúrjál!:p

HéricsBáró, Melan, Amateur* és 7 más kedveli ezt.
  7. insignia75

insignia75 Utánpótlás-írogató

A mostani akciós szerszámokban nincs fúró! Azt csakis a raktárházak aratásánál lehetne megszerezni, de nem és nem adja szinte semmilyen ólra! Ez a nesze semmi fogd meg jól fejlesztés lett :(.

jucus78, hitchcock, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm!:)

osztrak12, Ananke és Meellcc kedveli ezt.
  9. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Most 4 kivit helyeztem be, az egyik szokás szerint kívül kalamol.... A maradék remélem összedob egy fúrót, mert eddig eredménytelenek voltak.....
    Valahogy nagyon könnyített az ellátásuk, ha nem is azokat szeretném, akkor a csere előtt megeteti őket, s akkor már nem nagyon szándékozom kiverni a kedves állatkákat a puha vacokból, kivárom amíg kész lesz.... De a könnyű ellátásuk már legalább 2x megviccelt....valahogy nem az igazi....

Luca_511, genka53 és Meellcc kedveli ezt.
  10. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Munkásaid vannak? Azokkal etetsz? Akkor nagyon könnyű az ellátásuk. Ha kézzel, akkor is könnyen ráklikkel az ember gyereke a trágya-táp-víz gombokra.
    Ajánlom a trágya begyűjtése után állj meg egy pillanatra. Ha akkor rámész a ház ikonjára beadja a fogaskereket és arra kattintva már bent is vagy és tudod cserélni őket. Tudom, hogy tudod, de a lényeg a trágya begyűjtése utáni "megpihenés". (mondhatnám mély levegővétel, de hátha beszippantanánk az "illatát") :p

Luca_511, Ananke, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Ajándékkód:SPIN

Ananke kedveli ezt.
  12. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Pihenni? Sokszor még levegőt venni sincs idő.... csak pihegek a sok tennivaló meg a nyakamban.....
    Nincs segítség és sok a kert... (na meg a való.....)

Leho69 kedveli ezt.
  13. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is azt hittem, hogy olyasmi lesz, mint a tenyésztelep, még ha kevesebb óllal is. Ez a pár ólért ilyen sok betevőt és ennyi macerát kicsit sokallom. Ki sem akartam váltani 4 ólért, de mégis megtettem. Egyenlőre maradok is így>:(

Evita-55 kedveli ezt.
  14. osztrak12

SPIN nagybetűvel igen és adta is 10 party pörit.

Leho69 kedveli ezt.
  15. osztrak12

Helyes!:D

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Örömmel jelentem, hogy bár nehéz szüléssel, de XXXL-dik Vadaskert aratásból meglett az első, virtuális, Farmeramás fúróm, pedig már azon élcelődtem magamban, ha már nagy tenyészidejű állatok aratásakor nem reppen fel fúró, akkor legközelebb tyúkokat rakok be xDxDxD. Most mosómacik voltak, meg is hagytam őket, ha már megleptek a fúrógéppel;):):D:inlove:. Most a 6. nap, hogy létrehoztam a Vadasparkot, ha 6 naponta egyet ad, akkor 1 hónap múlva lesz meg a kollekció ;):p. Mégse 9 hónap nem? ;) xDxD (Megjegyzem a többi farmon eddig még nem lett fúrógépem. :oops:) Na, ilyenből kell még ötöt szereznem a továbblépéshez.
    :p:D
    Mielőbbi fúrógép felreppenést kívánok nektek is! ;):D:inlove:

Melan, Barackvirág, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nálam nem reppent egy sem, pedig már lassan mindent kipróbáltam:) Le is mondtam már róla, nekem ez az újítás nem hozott örömöt, csak bosszúságot! Ha ezt előre tudom nem váltom ki az biztos!
    Tanultam belőle a többi ilyen fejlesztés tőlem aztán ott maradhat ahol van:)
    A pénztárcám meg olyan szorosra zárom, amilyenre csak lehet!

Melan, Meellcc, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  18. Julika1944

Julika1944 Utánpótlás-írogató

Nem tudom miért de az első nap megcsináltam de Én még nem kaptam fúrógépet?

19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ezzel így vagyok én is fúró felröpi nélkül ugyan olyan szépen folyik az élet tovább de pénz nélkül már nem olyan biztos:D:cry:

csopke1, Meellcc, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  20. maniszla

maniszla Aktív író

Köszi az infót, de nekem így frissítéssel sem jött be, továbbra is csak az a 2 hattyú talányos van, amit a béka event adott. Mehetek panaszkodni.:oops:

osztrak12 és Meellcc kedveli ezt.