Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Lehet rossz vonatra szálltxD:cry:

Meellcc, Magdusnéne, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Köszi! ;)
    Ha ő annak érzi, akkor inkább törlöm, mert tényleg nem akarok bántani senkit. Maradok az alapvető tiszteletnél és nem esik nehezemre hátralépni egy lépést...
    Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál a leírt szavakra. Ezt próbálom szem előtt tartani. Akkor is, amikor én bepöccenek egy hsz-en.... biztos nem úgy akarta írni, csak nekem jött le másképp....xD
    Ismersz egy picit, tudod, hogy nagyon szofisztikáltan tudnék bárkit elküldeni ide-oda-amoda. :DNem teszem.

3. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Csak,hogy lássátok mennyire együtt érzek veletek én is kiváltottam a " fúrógyárat" holnaptól én is itt fogok zokogni:DxD:DxD

Melan, Mikulás48, teréz65 és 21 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Na, de hogy a terményesek seeeee xD mennyééé máááá' :p:p
    Ha elolvastad, törlöm, nem akarom túlfeszíteni a húrt a hülyeségemmel. De most olyan jól esett :D

Melan, Meellcc, Magdusnéne és 5 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Lesz annyi fúróóóóóóóóóóxD

Meellcc, bindi5454, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. ScorpionTattooGirl

ScorpionTattooGirl Utánpótlás-írogató

Kíváncsiságból bekukkantottam a gazdakörbe:eek:
    Az utolsó terményesem ami kész, az a méhekhez kapcsolódó méz:oops:
    Olyannyira nem foglalkoztam ezekkel, hogy még pl bőröndcsinálóm sincs.
    Szamarashoz van pár terményem, illetve a kaméleonoshoz is.
    Az azóta bekerült terményekhez még ólam sincs, nemhogy cucc:oops:
    De most majd legyártom az ólakat ( terményeseket ) szigorúan annyi példányba, ami bemegy majd a terményes raktárosba. És szép lassan elkészülnek a terményesek : azt nem sajnálom. Ami fááááááááj, az az arany állatok. 3-3-at beadni mindenből:wuerg: SohaxD
    Ezek lesznek idők végezetéig a gazdakörben.

Most is dekor és xxl fa mindenhol, kivétel ez a 2 db 2x2-es terület.

nemzsu, Melan, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Utánozni azé nem ér az arany állatkáimmal !! :D
    Csirke van egyedül kész de az is azért mert éhes voltam+jó a pipi husi :music:

Melan, Meellcc, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igazat adok neked sok dologban, amit az első hsz-ben írtál. (Bocs, hogy csak a számomra poént emeltem ki belőle....)
    Akinek eddig gondot okozott a gazdakörökkel való haladás, ez a raktáros projekt sokat fog segíteni. Legyen az állatos kupa, terményes gazdakörök, vagy titokfa-titokólas feladatok.
    Nekem a feladatok a fontosak, nem a tp-csp. Én szeretném fejleszteni a vadaskertemet. Miért? Hááát, mert ott van. xD

Melan, Mikulás48, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  9. ScorpionTattooGirl

ScorpionTattooGirl Utánpótlás-írogató

Vadaskert gazdakörijét kb 3 perc alatt bedobtam, na az készxD Ott a 24 kék tekercs a pajtában, csalogatja a sárga rémetxD De az inkább megijed, mint jöjjönxD

Melan, Meellcc, Magdusnéne és 9 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nagyon ügyi tapsot érdemel :Dajánlom magam azt tessen kivégezni :eek:xDxDxDxDxDott nincs arany,:p koronás+szivárvány van:music:

Mikulás48, Meellcc, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  11. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Csak nem akar jönni az a fránya fúró. Van már 42 lejterjám,de de a tokmány még várat a betevő szárra. Kissé spórolósra lett állitva ott Hamburgban,lehet a focival vannak mostanság elfoglalva,és nem érnek rá módositani. De nekem van időm,ha ha ha...

Meellcc, bindi5454, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  12. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Azt én is szeretném tudni, hogy lehet szerezni fúrógépet és ezzel sajnos nem vagyok egyedül!!!:cry::mad:

emocy91, bindi5454, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  13. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Nem kel törölni nem sértőnek szántad. Emlékez Pharmer aláírására! („Felelősséget vállalni csak azért tudok, amit én írok – hogy más mit olvas, azért csak felelősségre vonhatnak...” (Genius Loci) )Érvényes minden olvasóra nem csak rád! Ha egy hsz. mégis sértő lenne majd törli akinek ez a dolga!
    Alapvető tisztelet ugyan mindenkit megillet de a tiszteletet nem kivívni hanem kiérdemelni kel! Ahogy itt már sokan megtettétek!

Mindenki dühös mert nincs fúró! Ha dühöngünk lesz?? Mert akkor elbujhattok mögöttem a dühöngésbe! Másként viszont nagyon erősen kösse fel azt a bizonyos madzagot aki megpróbál feldühíteni! Ha mégse sikerülne másik testrészére tekerve akár függőbe is hagyhatja a dolgot! xD

Utoljára szerkesztett: 23.6.16
    Pharmer500#2, Melan, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  14. Bathilda

Bathilda Junior szaki

Ez az hogy csak KAPHATUNK!

Meellcc, bindi5454, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  15. pitykepanna

pitykepanna Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kezdetektől használom a raktárházat de még 1 fúrót sem kaptam!! voltak benne már mindenfajta állatok!! Mégsem!! mit kell belerakni hogy kapjak FÚRÓT????
    Köszi!
    pitykepanna
    ID:53020564

16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Nincsen tuti recept. :(
    Az a lényeg, hogy arasd rendszeresen. A többi a véletlen (és a programozók) műve.
    Nagyon kevés olyan gazdáról tudunk, aki kapott már fúrót.

Meellcc, kutyuli27, pitykepanna és 4 más kedveli ezt.
  17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Az úgy van hogy járni, járna ,csak nem jut!

Melan, kosagi, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  18. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

xD
    Na, ezt a mondatot feljegyzem. Tömör, de a lényeg benne van.:p

Mikulás48, Meellcc, kutyuli27 és 6 más kedveli ezt.
  19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Így igaz, kaphatsz, de nem jár. Tehát várunk. Ráérünk. remélem itt leszünk még, amikor jő a fúró. De 1 kedves Gazdatársunk írta, mindenért a vakond a hibás.

emocy91, Meellcc, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Hihi!
    Most járt le a vadaskertem és beletettem 4 vakondot! Ha ebből lesz fúróm, vendégem vagy egy tavaszira. Sőt kettőre-háromra...xDxD

Melan, Meellcc, Magdusnéne és 6 más kedveli ezt.