Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apcimama

apcimama Junior szaki

Csatlakozom,egyetértek!!

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Szintén.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... a fejlesztése drágább lesz ... De megyek újra olvasom az ismertetőt ;) mert 500 csillagra emlékszem ,;)

4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hová lett a optimizmus "...A legkevesebbet fogják a raktárházakért kérni..." :p

Magdusnéne és kovacstne kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

500 és 299FA. Pedig olvastam és elfelejtettem.

6. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Az ismertetőből:

A bölcs tölgynél megszerzett manufaktúrát kihelyezzük az állatos menüből a farmunkra.

A manufaktúra az alábbi területekre helyezhető ki:
    • fő farm
    • szédült szántó
    • erdei tisztás
    Elérhető az 50. szinttől.
    Ára: 500 csillag az első darab, a második darab 299 FA

Mikulás48, genka53, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kíváncsian várom a további megszerezhetőség módjait ;)

Mikulás48, genka53, Magdusnéne és 2 más kedveli ezt.
  8. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Szia .Hát így jártunk. ha még azt is hozzá tesszük hogy a 6 db. fa helyét csak 2db- nak lehet tekinteni hiszen 4 fa helyét maga a raktár kihelyezése foglalja el .és akkor kérdezem én gondolom sokak nevébe enyi beadandó termék és tenyészállat árán mit is nyertünk??????? de hát ez mindenkinek saját döntése vagy kiváltjuk vagy nem. A raktárak grafikája nagyon szép dísze lehetett volna farmunknak de nem kárpótol a hatalmas csalódásért.

emocy91, Mikulás48, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Rózsika:) Sziasztok:)
    Rácsodálkoztam a képre ami a Manufaktúra felett van. Megnéztétek alaposabban? Ott van a papagájtoll és ha igaz egy kókuszdió is, ezek szigetes termények. Tudtommal bahás terményeseket nem lehet betenni, csak farmosat. Vajon miért látható ott mégis?

HéricsBáró, Mikulás48, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. törpök

törpök Járnitanuló

Sziasztok! Hogy lehet az , hogy a furó betakaritásnál egyszer sem repül fel nekem!

11. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Azt hiszem írásodban minden benne van, ami engem is itt tart. Magán a játékon kívül Ti a gazdák. A kedves és segítő szomszédaim, személyes és netes ismeretség alapján köttetett barátságok, itt a fórumon olvasható tanácsok, ötletek segítő szándékok.
    Nekem hozzátartozik a mindennapi életemhez a farm. Ez a játék és az itt megismert társak segítettek át sok fájdalmon, keserűségen, váláson, haláleseten, itt örültek velem együtt gyermekeim örömén, unokáim születésén, sikerein, ami az én öröm is. Itt gyerek lehetek, játszhatok, felnőtt lehetek, játszhatok. ...és gazdagnak érzem magam sok-sok gazda által kicsit felém is küldött írásaitokban megmutatkozó szeretettől.
    Már írtam, hogy vadaskertem 2 példányban meg van, fúró....majd lesz. A manufaktúrát váltom ki előbb, mert azt tartom fontosabbnak. Aztán, ha összejön a füvészkertre is a csillagom (még hiányzik 175 db, de meg lesz), akkor azt is kiváltom. Megéri, nem éri? Nem számolom. Kell és kész. Legyen mindenből legalább 1. Ha megéri, lehet több, ha nem, marad az 1. Ez majd később derül ki úgy is. No meg, több raktárház, több esély a fúróknak. :D

Melan, emocy91, csopke1 és 12 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Strigulázd csak, amit mellette költesz, hogy fejleszd stb stb

13. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A füvészkert ennyit ér!!!! :mad::mad::mad: Ki se váltom!!!!:mad::mad::mad:[​IMG]

emocy91, csopke1, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ezek a te szavaid...
    Ha az én striguláimra vagy kíváncsi már most elárulom "0" - nem fogok kiváltani sem FA-as tárolót, sem vásárolni barkácscuccot, sem pedig ha majd lehet venni fúrót azt sem.
    Ebben biztos lehet bárki.

kovacstne és genka53 kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Én nem panaszkodok :) kiszeretném váltani de nincs rá csillagom:)

csopke1, HéricsBáró, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Örömmel látom, hogy Te is újra többet írogatsz. Én megvettem a másodikat is, pont olyan meggondolásból, hogy az is esélyt ad a fúró röptetésére. A következőket is szeretném majd magaménak tudni az előző megfontolásból. Sajnálom. hogy a fatároló ilyen gyengécskére sikeredett, mert számomra az a legszebb az egész közül. Ha lesz elég fúróm, valamikor hónapok múlva, majd eldöntöm melyiket akarom fejleszteni. Szép napot mindenkinek. Zsuzsa

Melan, csopke1, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Tudom. Csak titokmizériát, szupertápot és sok minden mást.
    És ha nem csak olvasnál, hanem értelmeznél is akkor értenéd mit írok. Ezek is az én szavaim.
    Azért, mert nem egyforma egyes raktárházak ára, nem jelenti azt, hogy sokat kérnek bármelyikért is. Vili?

papirocska kedveli ezt.
  18. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Druszám!
    Időnként van apropó, amiért újra írnék (lásd raktár-téma) és most még az életembe is belefért. Sok oka van annak, hogy nem vagyok jelen rendszeresen a fórumon. Ezek között van személyes "konfliktus" is (nincs mit szépíteni), de a legfőbb ok mégis a valós életem és az ott lévő kötelezettségeim.
    Nekem egyre inkább csalódás az arborétum kapacitása, még akkor is, hogy sejtem, mi lehet az oka.
    Én az event végéig várok az újak kiváltásával. Addig figyelem a híreket, hogy végre változik-e a fúró helyzet, mert ha most sem tesznek semmit, akkor tényleg az én türelmem határát is erősen feszegetik (hú, de finoman fogalmaztam).

Melan, csopke1, Mikulás48 és 12 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Elsőre egyet nem értek:
    nekem folyamatosan kinn van mindkét vadaskert. Áldoztam a 2-ra. Aratgatom is, ha nem is percre, de rendszeresen. Hosszú állatot is raktam bele, aztán a napi 1-2x arathatót, felváltva többfélét. Még egyetlenegy fúróm sincs.
    KÉRDÉS (A BP-hez is): mi abban az üzlet, hogy nem lehet sehol beszerezni a fúrót? Ugyanis, ha jól tudom, a vásárolt barkácscuccokban sincs. Így viszont csak bosszúság a gazdáknak: el lett húzva a mézesmadzag, aztán nesze semmi, fgod meg jól....
    Egyébként: Ennek úgy lenne értelme, ha legalább 20 állatot/terményest, és 40 fát tudnánk egy tárolóba berakni. Így majdnem halottnak a puszi a dolog. Fánál pláne. Ha 2x2 helyet foglal el, nem éri meg. Megint egy olyan dolog, ahol a gyakorlati használhatóságot nem gondolták át. Ez a nagygazdáknak lenne segítség, ahol százszámra porosodik minden a raktárban. De ha jól tudom, kevesebbet is lehet belerakni (kicsiknek) - bár azt meg minek - és egy kicsi ki sem tudja váltani, mert nincs csillagja.

Melan, kovacstne, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az 500 csillagot lehet, hogy átlagolva gondolták. :) Lehet, hogy a terményesnél kell a mostani hiányzót befektetni?

Most olvasok visszafele, nem tudom ki hogy látja,de míg az állatoknál úgy gondolom, hogy annyira nem rossz a plusz három hely, itt a fáknál ha azt veszem, hogy négy fa helyet foglal el a házikó, és kettő pluszt ad, hááát annyira nem tartom különösen hatékonynak.
    Egyetlen előnye, hogy hat fát egyszerre leszek képes aratni. :)

Persze kiváltom, mert van hozzá csillag, viszont fejleszteni azt már akkor fogom, mikor mindenből annyi felesleg lesz, hogy nem tudok vele mit kezdeni. :D :D

Melan, Magdusnéne, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.