Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Rákattintasz, és ott vannak az ikonok. :)

Magdusnéne, Meellcc, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. klariszmama

klariszmama Aktív író

Én is kiváltottam a 2 újat is, így most már a három hoz fúrókat és beindulhat a fejlesztés is.
    A júliusi naptár alapján mindenkinek esélye van bőven a csillaghullásra aki dolgozik is érte.
    Nagyon jól mutatnak a házikók kirakva - köszönöm

Magdusnéne, Meellcc, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, közben már rájöttem én is és betettem a képet a hsz-be, hátha segítek vele valakinek:)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sikerült kiváltani a vadaskertet ;) Boldog vagyok ;)

Magdusnéne, Meellcc, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kiváltottam a manufaktúra "üzem egységet".
    A fűvészkert most még nem hozott lázba, úgyhogy az marad egyenlőre a bölcs tölgy tövében.

Magdusnéne, emocy91, Feca29 és 8 más kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Lehet lesz csillaghullás, de azt a szabadban nézem! Most lesz majd a szabadságos üzemmódxD

Gio, bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Leírtam már, hogy sokallom a "csillagászatifarmarany" árat a Raktárházakért, de ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik, nagyon is, főleg a grafikája és még ha sikerül is fullosra fejleszteni és persze kicsit változtatni az arányokon, akkor meg egyenesen telilatálat ez az újítás.

Szerintem figyelemmel kísérik a játékosok reagálását a bevezetett újítások szempontjából, az már más kérdés, hogy nem változtanak rajtaxD, csak ha nagyon szarvas az a hiba(mondjuk a 0 perces az nem szarvas, hanem egy őskori Brachiosaurus, ezért nem vonták vissza:D)
    Szia Bokalmgazda :)

Ez nagyon klassz dolog, jó, hogy kísérletedet beraktad, mert így legalább van remény, hogy legalább fakalapács terén megoldódnak a gondok, köszi a képet ;).
    Egyébként én most a rebarbarával kísérletezem, mert deszkahiányban is szenvedek, és hátha a nemesített rebarbara ad egy kicsivel többet, mintha csak úgy ültetném "naturále", bár az a 10x nagyobb esély Fa felröpire nem sokat nyom a latban:oops: attól félek.

Melan, Magdusnéne, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  8. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Manufaktura kiváltva és beüzemelve.
    Nagyon szép a grafikája tetszik.

ildiko44, Magdusnéne, Mikulás48 és 6 más kedveli ezt.
  9. elsolking

elsolking Fórummogul

Sziasztok!
    még nem váltottam ki egy tárolót sem. minél többet olvasok, annál inkább összekavarodok.
    ha kiváltom most a tölgyön 500 csillagért a terményest, azonnal beletehetem a 4 TSZ-t? a többi, a FA, a térkép meg a fúró csak a továbbfejlesztéshez kell.
    jól értem?
    köszi
    elsolking

genka53, Kukori.és.Kotkoda és Leho69 kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jól érted. Ha van sok csillagod csak bátran. A fejlesztésével ráérsz. Az ólaknál és terményeseknél 4-4 fiók azonnal használható. Csak azért kell küzdeni, hogy 8-8ra bővítsd. De raktárház nélkül úgy sincs esély fúróra.

kissme6, Mikulás48, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csúcs ez így fejlesztés nélkül is ;) 12-16 állat jön egy aratásból ;)

Melan, csio70, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  12. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

már "csak" a fúrónak kellene röpködni!

Mikulás48 kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    A tervezhetőség könnyítése céljából készítettem egy összesítést, hogy ha teljessé akarjuk tenni az új Raktárházakat, akkor miből mennyi kell. A 2. számú fejlesztés csak prognózis szintű, mivel az még nem ismert. Ellenben a kiadott Gazda Köri feladatok tartalmazzák, hogy építési tervből mennyi kell összességében, így az alapján valószínűsíthető aránytartással a többi hozzávaló mennyisége :)

[​IMG] :inlove:

Vadaskertem kettő van, rövidesen meglesz a Manufaktúra is, utána a Füvészkertre gyűjtöm a csillagokat, hogy teljes legyen a kollekció. :D
    A fejlesztések időpontja csakis kizárólag a fúrógépek (eddig csak 1 van) megjelenésétől függ, de ilyen tempóban, jó lesz, ha az egyik fajtára összejön karácsonyig :wuerg:xD.
    Jó játékot mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

Melan, Magdusnéne, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  14. zpepe26

zpepe26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

a füvészkertben learatódnak automatikusan a fák, ha prémium gazda vagyok?

Köszi: zpepe26

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben be van kapcsolva a prémium villában ez a lehetőség, akkor igen, gép aratja a füvészkertet is. (ugyan úgy működik, mint ha külön földön lennének a fák.)

csio70, iboly54, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  16. zpepe26

zpepe26 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen :)

17. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Biztatnálak. Havi 1500-at költök a játékra (gépsor) + néha akciós FA. Répás-almás csatnit elvileg gyárthatok is, de egyszerűen nem győzöm a termesztést - így általában veszek, Pinkie-vel hosszabbítok. ... 5 év - 96. szint. 1000-1500 csillag, attól függően, milyen rúnát váltottam ki. ... Ami durva, hogy 4-kockás területen (?) lesz 6 fa a Füvészkertben... Vártam, h. valaki a vörösingeseket hiányolja a Füvészkertből... Meg a kis Nemecsek Ernyőt...

Magdusnéne, Mikulás48, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

[​IMG] Jóóó reggelt:)
    Fúró nincs. Felhívtam a Nasat hogy mi van a fúrókkal, azt mondták hogy mind selejtes és így nem akarják piacra dobni, várni kell.:p A Fűvészkertnek semmi hasznát nem látom, gondolkodtam is hogy nem váltom ki, de aztán elolvastam még egyszer az ismertetőt. Ugye ott az van írva hogy az építési tervek különbözőek de a fúró az ugyanaz. Ebből a megfontolásból kiváltottam, hátha az XXL-es szilvafa ontani fogja. xDxDxDPersze nem a Fűvészkert fejlesztésére fogom fordítani azt a sokat.;)xD

Melan, Gio, kissme6 és 11 más kedveli ezt.
  19. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nasa lefoglalta az összes furót Harry S. Stampert-nek :D:D

Melan, Meellcc, kissme6 és 6 más kedveli ezt.
  20. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Húúúúúú!!!
    Ez a füvészkert, mekkora gagyi! :D :D

Meellcc, kissme6, sárgazanót és 3 más kedveli ezt.