Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naspolya6

Naspolya6 Fórum-zöldfülű

Szerintem ez z egész "fejlesztés" nevetséges. Ez minden csak nem fejlesztés- fejlődés. Csillagászati árakon megválthatunk plusz egy -két helyet ólnak, fának, terményesnek, a fejlesztésükhöz várhatunk heteket-hónapokat a fúrókra, farmarany hegyeket költhetünk a 2. lehetőségre a szinte semmiért.*** 97. szintű játékos vagyok, de egyre jobban elgondolkozom, azon, hogy játszam-e tovább ezt a játékot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.6.16
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hát főbe lövöm magamat önként és dalolva. xD Nekem nem kell strucc meg disznó meg ilyenek, ami kellene terményes azokból össze tudom hozni ami kell csak egy kilóg a sorból de nagyon a 24 órájával és miatta csak egyszer tudnám aratni a többit is. Ez a bajom. Nem fogok berakni mellé struccot amikor semmi szükségem rá.:p

Melan, kovacstne, hűha és 5 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

No jó! Akkor elárulok egy titkot. A pehelytoll 36 órás, de a pink fejlesztése is, a pulykalábas 36 órás és a pink fejlesztése is, ....
    Tovább is van mondjam még?

Melan, kissme6, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jájjj, ne mondjál semmit. xD Tudom hogy nálad sivatag van, se állatok se fák,remélem azért ivóvíz van xD csak jelezni szeretném a moderátoroknak hogy a Manufaktúrában és a Vadaskertben az idővel is baj van. Nem elég hogy nem jön fúró hanem még egész nap számolgatni kell hogy milyen ólakat rakjunk be annak ellenére hogy azok nem is kellenek, csak hogy ne menjen üresjáratba mert a leghosszabbat számolja. Szerintem erre nincs sok embernek ideje, vagy berak mérgében 4 egyformát és ez nem jó.

Melan, hűha, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nnnnnnnnnnna, csak nem nyugodtam...a Manufaktúra 4 sárga létragyárral megkezdte működését!!!!!!! És megvan a füvészkert első 11 csillaga is ...ha nem is ilyen gyorsan, de valamikor júliusban az is meglesz. Most pedig alvás, mert néha azt is kell!

6. madrid-2

madrid-2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiába olvasok, de nem találtam meg, hogy a füvészkertnek mekkora a helyigénye, 2*2-es ez is?

Köszönöm a segítséget, de túl drága, hogy csak látatlanban megvegyem

Leho69 kedveli ezt.
  7. padamak

padamak Fórum nagymestere

Igen, 2X2-es ez is.

genka53 és Leho69 kedveli ezt.
  8. Angel1980

Angel1980 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    lehet hogy én vagyok kicsit elégedetlen ezzel az új fejlesztéssel de ez egy vicc. max 8-at mindenből??
    az ólaknál se túl sok hát még a fáknál és ezért adjon az ember 300 aranyat de így legalább nem kell félni hogy felborul a piac
    jelenkezzen az aki erre ki fog adni 300˛aranyat/db kb 30 ezerbe kerülne mindet megvenni.
    amit a tenyésztéssel csináltak az nagyon jó volt de ez csak pénzlehúzás, ezt még megvártam de így hogy ennyire gyenge lett lehet hogy inkább pihentetem a játékot addig míg jobbat ki nem találnak.

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én már az ólasra kiadtam 299 aranyat. Előbb utóbb a terményest is meg fogom venni. Az arborétum nem ér meg 199FAt ezért azt hanyagolom.
    A tenyésztés (színes állatok) is így indult. Még csak a bevezetőt látjuk, de te már a színdarab végére vagy kíváncsi. Addig lesz még 2-3 felvonás. Kár lenne kihagyni.
    Ne feledd, ez egy stratégiai játék. Időt kell hagyni mindenkinek (nem minden játékosnak egyforma a játék tempója). Ezekről 1-2 év múlva a játékosoknak sokkal jobb véleménye lesz. De már az jól látszik, hogy iszonyú sok fejlesztés fog készülni. Cserenapkor a fejlesztett ólak könnyen cserélhetőek lesznek, mert eddig nagyon értékük alatt kezelték a játékosok.

KihaénNemaJancsi, Melan, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  10. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Üdv!
    Csak egy buta kérdéssel hozakodnék elő. Ugye a Vadaskert, és a Manufaktúra egy ólnyi területen - tehát 4 kiskockán- működik.
    Ide alap esetben 4 ólat rakhatunk.
    Na most jön az én kérdésem: Akkor a Füvészkertbe miért "csak" 6 fát tehetünk be? Ez is 4 kiskockán működik, ami eleve 4 fa helye.
    Akkor ezen a bulin igen karcsú a "nyereségünk", hiszen 6 fa tehető be alap esetben. Nem kellett volna ezt is az igazságosság elvén oda feltornázni?

Melan, genka53, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  11. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia, teljes mértékben egyetértek veled.

Feca29, Mikulás48, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
  12. hűha

hűha Junior szaki

Sziasztok!
    Megtaláltam mi való a fűvészkertbe!
    Karácsonyfa2011! Jó ára van a piacon, és mindig elfelejtettem learatni, mert alig látszik, ha készen van. Mos viszont jól látszik!

genka53, Leho69, Mikulás48 és 2 más kedveli ezt.
  13. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A füvészkert csak akkor érné meg, ha 4 mamutot lehetne beletenni!!! :D:inlove::music:

Kukori.és.Kotkoda, taga1, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igyekszem .... A csp készletem röhejes lesz addig amíg csillagot gyűjtök ;) De nem bánom ;)

kissme6, Mikulás48 és nyuszika215 kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Két hét elteltével még mindig nincs fúró:cry:Ennyire ritka még sem lehet, vagy karácsonyra kapunk egyet mutatóba?Hihetetlen, hogy bármennyire igyekszünk jelezni, hogy ez így nem jó, semmi nem történik:cry:Gondoltam két raktárból már illene lenni legalább 1 db-nak

16. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    tegnap óta új fák jelentek meg a piacon,természetesen még szürke árnyalatban.
    nem találok róla leírást.
    ki tud róla mondani többet?

17. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Most lehet én vagyok türelmetlen, de rögtön kiváltottam a vadaskertet ahogy bejött a játékba, de még 1 fúrót se kaptam a leszedésekor.
    Tehát számításaim szerint ha végtelen idő alatt jön össze 1 fúró akkor.... a 6x végtelen időt szerintem meg sem érem.... :D

taga1, hűha, rozecska és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én az előbb négy-négy nagyértékű ólat tartalmazót (vadaskert és manufaktúra) arattam, fúrót persze nem kaptam. A füvészkert második ciklusa az XXL-es tojással csak dél körül lesz kész, azokat kíváncsiságból nem arattam le.
    Szia:)
    Pletyka szintjén tudjuk, hogy a július 04 - július 07. - Gyümölcspiac nevű eventnek a nyereményfái lesznek. Gyere fel a gangra és olvass vissza kicsit több találgatást is megtudhatsz róla:)

19. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok! Kiváltottam a füvészkertet és a manufaktúrát is, és sikerült a hozzájuk tartozó gazdaköriben betennem a rengeteg szegfűt és hagymát, így most már újra termelhetem őket a 0 percezéssel. Így nem kellett a faterméseket elpocsékolnom.

Gio, genka53, hűha és 4 más kedveli ezt.
  20. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Arra nincs meglátásod, hogy melyik évben?