Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Kinek van már furója?:D

Ramada, Őzike.. és Leho69 kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálunk már 4 van a garázsban, de csak kettő működik!!!A Kamrában még mutatóban sincs!!!!!!Nagyon durva:cry:Elüldözik a maradék közel 100-as szinten lévő játékosokat is, ezzel a bugyuta fejlesztéssel:cry:Csókoltatom a kici cinait és a fejlesztőit is!!!!!!!!!Többet ma már nem írok,nagyon negatív vagyokxDMég egy fontos információ!!!!!! Van egy 8 hetes hófehér macsekom tegnap ótaxDHúúúúúúúúú vért izzadok, teljes lakásátalakítás!!!!!xDBemászott reggel az ágynemű tartóba, na onnan szedjétek kixDNagyon nehéz a bútorxDFúrót akarakok, legalább egyet lássak már

Utoljára szerkesztett: 30.6.16
    Farm_Tadity_, Gio, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A csp készletem máris röhejes...de 167 csillag összejött a füvészkerthez is... lassan meglesz a fele:oops: annyira szép, hogy nem izgat, mennyire nem éri megxD akarom!

Gio, _Cygnus_, hűha és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én nem tartottam kint állatok ... de ez annyira csábító ... hogy a tápot hajlandó vagyok venni hozzá ;) A következő a fás lesz .... mert tetszik ;)

Gio, _Cygnus_ és Mikulás48 kedveli ezt.
  5. Bözsimami

Bözsimami Fórum-zöldfülű

A fúró olyan, mint a vasalást nem igénylő férfi ing! Mindenki hallott róla, de még senki sem látta! :)

6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia! :)
    Te most inkább dicsekszel,mint panaszkodsz!! xD De átérzem a problémát! Nekem is van kettő,bár ők már jól neveltek,de volt idő,amikor 6 inci finci kismacsek rohangált a lakásban.Vagy amikor a mamájuk bedugta őket a szekrénybe.xD De ne félj,előjön enni,előbb utóbb.

Ericat, Gio, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  7. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szerintem meg a fúró olyan mint Colombó felügyelő felesége mindenki beszél róla,de senki sem látta még.

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Majd 1x csak elkezdenek repkedni a fúrók, csak győzzük a nyakunkat behúzni;)
    Ha csak tegnap óta van nálad a cica, hagyd nyugodtan az ágyneműtartóban. Pár napig bújkálni fog, amíg szokja az új helyét, szagokat, hangokat:music:lényeg, hogy lássa a kaját, vizet, majd a pocija előcsalja:D az enyém napokig a konyhaszekrény alatt lakott, mikor hozzánk került...onnan fújt meg köpködött:inlove: most meg, ha akarnám, se tudnám levakarni:D imádom.

Gio, _Cygnus_, Luca_511 és 4 más kedveli ezt.
  9. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Üdv mindenkinek!
    Jól értelmezem, hogy ha van egy füvészkertem, akkor abba alapesetben berakhatok 6 fát, és mivel 2*2-es helyet foglal, ezért gyakorlatilag annyit nyerek 400+ csillagért, hogy 2 fával többet tudok kirakni? Mert ez aztán nagy előrelépés...*irónia*

10. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Titeket olvasgatva, és a lehetőségeket számbavéve én így döntöttem:
    - kiváltottam a Manufaktúrát 500 csillagért (maradt 66 csillagom) :sleepy:
    - megcsináltam "A manufaktúra" gazdaköri 1/E, 2&3/E-A-Gy feladatait - lett 31 Manufaktúra építési tervem :) + 16 csillagom
    - nulláról tovább várom a fúrógépeket - most már összesen a Manufaktúránál 24 + a Vadasparknál 12 kellene a továbbfejlesztésekhez... :eek:
    --> Jövő ilyenkor beszámolok az esetleges továbblépésről :D Addig meg termelgetem négyesével az azonos érésidejű terményeket, meg az állatokat. Oszt kalap... -.-

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Fúróm nincs. Mitől is lenne? Arattam, nem kaptam:), majd lesz talán, egyszer..:)
    Amiért írok mert megígértem, hogy leírom a tapasztalatomat a füvészkert automata aratásával kapcsolatban: Biztos nálam volt a hiba, bekapcsoltam az automata aratást, beléptem a területre és nem történt semmi, nem aratott helyettem (ilyen máskor is volt, nem gond) F/5 frissítés megszokta oldani. Megtettem, semmi.. második frissítésre kidobott a játékból, mire újratöltöttem, a játék learatta a két füvészkertet, így nem láttam, hogy mit is kaptam felröppenőkén értük. Egy biztos: ugyanúgy azt tapasztaltam időben, mintha a farmon lenne kint a fa. A zoknis gyorsítás csak az első ciklusra szól, a második ciklust a füvészkertben sem gyorsítja. A tp-t, terméshozamot , és a felröppenőket nem láttam, de azt tudom, hogy fúróm onnét sem lett sajnos.

HéricsBáró, Melan, Mikulás48 és 9 más kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Fúrom az nincs, de a fűvészkertet az automata rendben szépen learatta. Kaptam is felröpit onnan nem is egyet. Repkedtek még a szögek és a zselécukrok, valamint más termékek is. Én oda a bájitalfákat raktam be, azon meggondolásból, hogy azokat mindenképpen ki kell raknom, mert sok kell a tenyésztéshez belőle és drága a piacon, tehát ha azok a fűvészkertben vannak a megtakarított helyre tudok rakni más értékesebb xxl-s fát! Aztán lehet marhára nem jól gondoltam, de kitartok az elhatározásom mellett:)

Melan, sziszi1965, Mikulás48 és 7 más kedveli ezt.
  13. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Nálam a lehúzás az,amikor meg kell vennem,mert nem játszhatok tovább.Ebbe semmi lehúzás nincs,elolvasod,mérlegeled,neked megéri-e és döntesz.Kell vagy nem,áldozol rá vagy nem.Semmi nem kötelező!

14. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nézzétek mennyi fúróm van!!!! :DxD:p

Mikulás48, Gio, északifény és 4 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Én is így gondoltam:) azokat azokat a fákat raktam be amikre sajnálom a helyet, de kéne: XXL-es tojás 6 darab:) A másikba pedig az újdonságuk miatt a piacon magas árú, drága titokfákat. Meg persze azért is, hogy így kettővel megnöveljem az esélyét a fúrónak:D, mert esély az van rá.. mekkora? Azt nem tudja senki, de majd egyszer kiderül:D. Úgyhogy ha Te rosszul gondolod akkor már ketten vagyunk akik mást gondolnak:)

Melan, sziszi1965, Mikulás48 és 6 más kedveli ezt.
  16. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Ha ha ha....ilyen nekem is van;)a másik fajtájából kellene egy pár:cry::cry::cry:

kovacstne és genka53 kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Köszönöm szépen hogy válaszoltál rá:)aszt hittem lemaradtam valamiről;);)

Mikulás48, kukac42, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

Nekem van mondjuk tojas XXL olyan 10-20 db:D de nézzük a jó oldalát nekem nincs raktáram:) mert nincs csillagom elég:D

Luca_511, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Micsoda szupertápod van! Egy nap alatt nyolchetes lesz tőle a macsek! Vigyázz raktárházba ne engedd, mert nyolc lesz belőle!

Mikulás48, Luca_511, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  20. achmed1122

Engem nem üldöznek sehová:D ha nem ad nem ad:)

Majd ad:) addig meg elvagyok eddig is elvoltam napi 1 millió felett megy az ipar:D szóval nekem aztán teljesen mindegy:D

Luca_511, Gio, -W-595- és 5 más kedveli ezt.