Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. maniszla

maniszla Aktív író

Nagy kíváncsiságomban én is kiváltottam, de valószínűleg nem olvastam el alaposan az ismertetőt, mert nagyon meglepődtem amikor úgy akartam bepakolni az állatkáimat, mint a tenyésztőházikóba. Így ez a négy helyecske nagyon kevés, a további helyek ára meg egy kicsit húzós. :oops: (szerintem)

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen igen.

Kukori.és.Kotkoda és Gio kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Neon ólak is betehetőek a vadaskertbe ( én is azt tettem be 2x4-et)
    Frissítsd a játékot, és frissítés után nézd meg.

4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

alap be majd ismét rá katt és már látod is a színeseket

5. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

ott a pont :) nem gondoltam, hogy itt is 38 ólat kell kipakolni :)
    Kicsit szőke voltam, bocsika, mindenesetre rájöttem :)
    az alapra kell kattintani, és kiadja a fejlesztéseket...
    Mindegy, lényeg, hogy most már műkszik :)
    Köszike!

sziszi1965, Luca_511, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  6. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Betettem 4 vidrát! Bár a fúróhoz inkább vakondot kellet volna!

osztrak12, -kaktuszable-, Bátyus és 7 más kedveli ezt.
  7. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Nálam neon tyúk van benn 2. körre

8. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Azt azért sajnálom, hogy se terményeseket nem fogad, se a bahára nem lehet kitenni :(

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. imike911

imike911 Fórum hercege

Na, az szép lenne, ha az alap tyúk is adna fúrót, főleg az első körben. Ez azt jelentené, hogy jobban dobná, mint a deszkát. Szerintem, a kért darabszámok alapján, egy-két hétig el kell bíbelődni, mire összejön a szükséges mennyiség. De pozitívum, legalábbis remélem, hogy ugyanaz a típusú fúró kell majd a többi fajta tárolóhoz is, tehát aki ezzel jól muzsikál, az a terményest, a fást is hamarabb tudja fejleszteni.

taga1 és padamak kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Az ismertető is úgy kezdődik hogy "nem teljes mellszélességben kapjuk meg először ezt a játékelemet." később....

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gazdaköri kipipálva ;) Csillagom még hiányos :( de kitartó vagyok ;)

12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Most kivancsi leszek 4 hattyut tettem be , ja es meg vettem a masik vadaskertet is ;)
    Majd jovok , mennyi furot kapok ,arra mar csak holnap derul feny :)

13. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Én is bedobáltam mindent, ugrottam is egy szintet, egész jó TP-t adott :)

14. magika

magika Fórum nagymestere

Megvettem. Tettem be 4 állatot. Sok volt a csillaggyújtés. Most 0 csillagom van! Nem hiszem hogy megérte volna!

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  15. klariszmama

klariszmama Aktív író

Én is így jártam, de pár másodperc bámészkodás után már meg is jelent a buborék,hogy kész. Úgy néz ki,hogy a befejezés után ez jelenik meg - amíg a rendszer tovább lép.

16. bota493

bota493 Haladó

Sziasztok !
    Nekem is ez a gondom.
    Segítséget kérek szépen.
    bota493
    ID-31281241
    Előre is köszönöm.

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nekem kevés volt a szintlépéshez ;) De azért jól jött ... csillagot adhatott volna többet ;)
    Kicsit sokallom a 299 aranyat .. de mihelyt meglesz a csillagom ... tuti nekem is kettő raktárházam lesz ;)

18. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Nem tudom, hogy csinálj/tátok, hogy ilyen kevés deszkátok van. Jelenleg 9db híján három vadaskertet tudnék általa teljesen felbővíteni.

Mondjuk én 3 neon meg egy rózsa ólat raktam bele, így 16 óra az ideje (a bónuszokkal), majd meglássam, hogy mit ad, vagy mit nem. Ellenben nem tudom, mikor fogok nekiállni a gazdakörinek, mert a kezdő feladatot túlzónak érzem egyelőre - s nekem elég egyelőre az 1db 4-es kert. :)

Kukori.és.Kotkoda és Gio kedveli ezt.
  19. kicsifarkas1992

kicsifarkas1992 Junior szaki

Viszont még azt se tudjuk biztosan, hogy a többi tárolót honnan, mennyiért lehet majd megszerezni. Azt írták az ismertetőben, hogy most csak kettőt lehet. Van még 13. :music:

20. |Tamás|

Szia!

Frissítsd a játékot, valószínűleg le érett, és nem jelenik meg először a "cumi"