Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csiperkegomba

csiperkegomba Utánpótlás-írogató

Hát éppen erről beszélek fúró igy is meg úgy is nuku, gyüjtögetem a csillagokat és amikor olvasom a sok boldog gazdát hogy csak úgy jönnek a fúrók akkor én is beszállok.;)

Meellcc, Leho69, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

xDxDxDAkkor azt hiszem bőven ráérsz csillagokat gyűjteni.

Meellcc, Leho69, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok! Ma láttam egy fúrót! Sajnos nem a saját farmomon :cry:. Egyik ismerősöm egyetlen vadasparkot váltott csak ki, pannija egy sincs, fúrógépe mégis lett. Úgy látszik "csak" szerencse kérdése. Legyen mindenkinek ilyen szerencséje! :)

Melan, Meellcc, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  4. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A századfordulóra fejlesztheted is az épületeket! :D:D:D

Meellcc, Leho69, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. z2856

z2856 Fórumprofi

Inkább azt mondanám, hogy konvergál a nullához ;) de ettől még szeretettel várom :D

Melan, Meellcc, Luca_511 és 3 más kedveli ezt.
  6. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Csoda történt !!!! A békák hoztak nekem egy valószínűleg vízálló fúrót nem is oly rég. Boldog vagyok, mert tapasztaltam végre, hogy létezik tényleg ez a szerszám,s hogy eljuthat hozzám is. Nagy reményekkel várom a többit is, ami kell még az üdvösséghez. Hasonló sikert kívánok Mindenkinek ! Kellemes estét !:);)

Melan, gyfa, Feca29 és 13 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Csatlakozom a fúrok várók táborához.:music:
    Van egy füvészkertem :inlove:
    Beraktam a 6 új event fát :p
    A maradék 2 nem izgatja a fantáziám .

Melan, Meellcc, Luca_511 és 4 más kedveli ezt.
  8. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Gratulálok a fúrógéphez:) Éppen most döntöttem el, hogy leszedem mind a hármat, mert hiába próbáltam rövidérésűt, hosszút, közepest, csak szeget kapok 1-től 4 db-ig :mad: Meguntam, csak azt sajnálom, hogy a feladatba beadtam az összes fámat, tenyészállatomat:cry: Ez valahogy nekem nem jött be:oops::cry::cry: Sok sikert azon gazdáknak, akik reménykednek még a csodákban:inlove:

sárgazanót, Ivibaba54 és emocy91 kedveli ezt.
  9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszi a gratulációt, ritka nagy öröm ez manapság. Sima békatavak adták. Most már mondhatom, hogy kitartás és ha ritkán is, de jön !

Meellcc, Leho69, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. butya

butya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kaptam ma egy fúrót:D. Nem lehetetlen (pedig már én is azt hittem). Ne adjátok fel!

gyfa, Feca29, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  11. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Szia! Akkor megnyugodtam ,csak tettek bele fúrót is,Így legalább ha nem is a végét de már az alagutat látom

Meellcc és ribizli4 kedveli ezt.
  12. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Jó reggelt! Ki korán kel..., fúrót lel. A reggeli aratáskor, kb 10 perce kaptam egy fúrót. Szóval a "csodaszerszám" létezik. 4 béka van benn a raktárházban az elejétől kezdve. Vagyis a fúró felbukkanásának semmi köze a benn lévő állatoktól, sem az idejüktől.

gyfa, Feca29, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia Zsu!
    Mindenképpen a terményeseket utána a Vadaskertet. A fák ráérnek. Amúgy is a fák a széleken (ólak között) kitöltő elemek.
    A szempont egyszerű: a terményesek sokáig érnek, általában jó áruk van a piacon, a Mesterségek völgyébe is sok kell a terményekből, és sok egyforma érésidejű van belőlük, amiknek a fejlesztései is ugyanolyan érésidejűek.
    Egyébként hirtelen "fúróözön" öntötte el a farmokat. Örülök minden újdonsült fúrótulajdonosnak. Magamnak még nem kell örülnöm.

Melan, taga1, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  14. naspika

naspika Fórum-zöldfülű

Hol az a fúró dömpint két farmon semmi nincs. Talán egy év és be lehet fejezni a fejlesztéseket. De kitartunk amig lehet.

15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Ez a fúró engem a mentorságra emlékeztet alig vártam,hogy elkezdődjön jelentkeztem aztán már nem is emlékszem mikor kezdődött talán 2 éve el is feledkeztem róla,hogy ilyen létezik és lám csodát kb 2 hónapja jött az értesítés MENTOR lettél azóta 5 csibém kirepült már a 4-es szinten vagyok no talán egyszer lesz fúró is most a 100-as szintre gyúrok nem sok kell már hozzá

Meellcc, alpha58, Luca_511 és 5 más kedveli ezt.
  16. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nullásozni nem tudtál volna? Az egy kicsit költségkímélőbb,mint a FA.... Sajnos van igazság a hozzászólásodban....

Rózsa290354, Meellcc és Leho69 kedveli ezt.
  17. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Még mindig ott tartunk, hogy miért nincs fúró?
    Pedig ez elég egyszerűnek tűnik. Kaptunk négy illetve nyolc helyet az állatoknak illetve a terményeknek, mindezt két területnyi helyen.
    Ez a kezdet. A folytatás a fejlesztés, ami majd idővel be fog következni.
    Talán ha meg lennénk elégedve a jelennel, akkor talán a jövőben a fúrók is előbb jönnének. :)

Ahogy kiírták a jelentkezési lehetőséget, azonnal jelentkeztem.
    Ma már azt sem tudom, hogy hogyan is működik a mentorság, lehet már nem is akarnám. :)

Ha előbb gondolkodtam volna... :D :D
    Kiváltottam mindhárom lehetőséget, de amit nem gondoltam végig, az a gazdakör. Oda egyelőre nem kellett volna beadni a kért dolgokat. Na de ez nem veszik el, megvárja, míg lesz fúró is hozzá. :)

Mivel szeretek mindent magam készíteni, így a Manufaktúra nekem nagyon hasznos, hiszen négy hely helyett egy helyet vesz igénybe a termények előállítása. Ráadásul azok a leginkább hosszú érésűek. Ezt biztosan elsőre fejleszteném.
    De nem maradna el tőle a Vadaskert sem, hiszen a terményekhez állatok is kellenek.
    A Füvészkertet nem tartom annyira fontosnak, hogy bővítsem, arra ott vannak a kis sarkok, amennyi fatermékre szükség van, az kielégíti. Ha nagyon ki lennék fogyva valamiből, akkor ez az egy is elég a pótlásra.

Melan, Amateur*, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  18. Putyi9

Putyi9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Két vadaskert, két manufaktúra, egy füvészkert + Páncél Panni
    fúró egy darab se, picit kezdek lelombozódni:sleepy:

Meellcc és Leho69 kedveli ezt.
  19. ylin36

ylin36 Fórum-zöldfülű

hol van a füvészkert????

Meellcc és Leho69 kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A Bölcs tölgy jobb oldali gyökerén sorakoznak a raktárházak, és a középső a Füvészkert.

Meellcc, Ivibaba54 és Gio kedveli ezt.